... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супиот смесени бобовикултури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
...не е необходимо накисване, но винаги е добре да се изплакват внимателно с течаща вода, за да се премахнат евентуални примеси. Червените лещи, подобно на другите бобовикултури, са богати на фибри, витамини от група B и C, и минерални соли. От кулинарна гледна точка, биологичните сплитени червени лещи са идеални за приготвяне на вкусни крем супи, супи, яхнии, кюфтета, крокети и дори вегетариански хамбургери. Подходящи за продажба на насипно състояние в хранителни магазини и супермаркети.
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата.
Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супиотбобовикултури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
...Екстра върджин зехтин с изобилен и обгръщащ букет от аромати на артишок, зелени домати и полски цветя.
Интензивен, устойчив и чист вкус, с пикантни усещания и балансирани нотки на горчивина.
Подходящ за ястия с важна структура, като червени меса, супиотбобовикултури или класическия печен октопод от Пулия.
Ние сме сред малкото в Италия, които произвеждат този моно сорт.
...- ръчно приготвени пасти от нашите брашна, смлени на камък, прясна и суха биологична паста - Преработени в нашата БиоЛаборатория, в Подере Ла Касаче - малки нахут от Кианти - малки шарени лещи - спелта и перлен ечемик - печен ечемик на дърва - обелено просо - брашна от зърнени култури и бобови растения, смлени на камък - зърнени люспи - тоскански супи - Туристическо настаняване: в Сиена в агритуризма...