... на растителни тонове. Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус. В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
Италия, Forlì
...не е необходимо накисване, но винаги е добре да се изплакват внимателно с течаща вода, за да се премахнат евентуални примеси. Червените лещи, подобно на другите бобови култури, са богати на фибри, витамини от група B и C, и минерални соли. От кулинарна гледна точка, биологичните сплитени червени лещи са идеални за приготвяне на вкусни крем супи, супи, яхнии, кюфтета, крокети и дори вегетариански хамбургери. Подходящи за продажба на насипно състояние в хранителни магазини и супермаркети.
Италия, Campello Sul Clitunno
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата. Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супи от бобови култури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
Италия, Castelfidardo
...Екстра върджин зехтин с изобилен и обгръщащ букет от аромати на артишок, зелени домати и полски цветя. Интензивен, устойчив и чист вкус, с пикантни усещания и балансирани нотки на горчивина. Подходящ за ястия с важна структура, като червени меса, супи от бобови култури или класическия печен октопод от Пулия. Ние сме сред малкото в Италия, които произвеждат този моно сорт.
...Неръждаеми стоманени резервоари СЕРТИФИКАЦИЯ: Биологичен СЕРТИФИКАЦИЯ NOP: Usda 100% органичен КУЛТИВАР: Монокултивар “Каролеа” ИЗПОЛЗВАНЕ: Суров в салати, бобови култури и супи Първи ястия Месо……..и риба Средиземноморска диета...
Италия, San Rocco a Pilli
...- ръчно приготвени пасти от нашите брашна, смлени на камък, прясна и суха биологична паста - Преработени в нашата БиоЛаборатория, в Подере Ла Касаче - малки нахут от Кианти - малки шарени лещи - спелта и перлен ечемик - печен ечемик на дърва - обелено просо - брашна от зърнени култури и бобови растения, смлени на камък - зърнени люспи - тоскански супи - Туристическо настаняване: в Сиена в агритуризма...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play