...сушено говеждо и шунка, за да ви предложи аперитивно плато 100% без нитрити и без консерванти. Всички наши колбаси без нитрити са произведени от внимателно подбрани свине в Аверон.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: Около 200 г
Съставки: Свинско месо, сол от Геранде и черен пипер от Кампот IGP, естествена обвивка...
...Сурово мляко IGP произход Франция, млечнокисели ферменти, сирище, сол
Алергени Мляко и продукти на основата на мляко (включително лактоза и млечен протеин)
Удостоверение за ГМО Нашите продукти не подлежат на етикетиране за ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на неналичие на ГМО в предел от 0.9% в съответствие с европейските регламенти ЕО 1829/2003 и 1830/2003...
... достигне финалните басейни, наречени ойлети. В ойлетите концентрацията продължава под влиянието на слънцето и вятъра, докато не достигне наситеност. Тогава се появяват фини и леки солници, които плават на повърхността на водата, това е цветът на солта. Тя е рядка, тъй като производството е ниско. Тя се "събира" с конкретен инструмент: лус. Използва се като фина сол, но вкусът й е несравним.
... около 0,5 до 1 кг) варира от 4 до 8 см.
Съставки: Лардо ди Колоната IGP, естествена морска сол, черен пипер, чесън, розмарин, подправки и ароматни билки.
Без консерванти – Без алергени – Без глутен – Без мляко и производни – Без ГМО – Без глутамат...
...Предварително сготвен свински бут с балсамов оцет от Модена "Aceto Balsamico Di Modena IGP"
Съставки
Свински бут, балсамов оцет от Модена 4.7% (сготвен гроздов сок, концентриран гроздов сок, винен оцет), сол, подправки и билки, натурални аромати
Без глутен, без добавени полифосфати и консерванти...
...Това е сол от земята (а не от морето)
Това е солта, която задължително трябва да се използва за приготвяне на шунка от Байон IGP.
Това е не-йодирана сол с различни свойства от морската сол. Има леко различен вкус и е 10 пъти по-солена. Затова, сложете по-малко.
Много гастрономически ресторанти я използват заради вкусовите й свойства. Месото е много по-добро с тази сол.
... Нион 90g
Патé от пушен магрет 180g
Мед от Бретан 125g
Цветна сол от Гюеранде IGP 125g
Мини калисони натурални - кутия от 12
Златисто грозде със Сотерн 150g
Дървен комплект, с празен или персонализиран слайд...
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
...Тази елегантна и стилна кутия предлага 16 много вкусни шоколадови пралини.
Тази великолепна опаковка съдържа 4 различни вида пралини, събиращи класически и оригинални пралини.
CAPRI Задължителен! Пралина с лешници от Пиемонт IGP и млечен шоколад.
CAMARGUE Фъстъци и морска сол. Внимание! Пристрастяваща!
ROUSSILLON вкусна пралина с бадеми и лимон. За любителите на цитруси
WASABI васаби е...
...Приготвяне на фалафел и зеленчукова питка с брашно от амбърна дрека. Malti’mix са смеси, използвани за улесняване на приготвянето на солени и сладки рецепти.
Състав: Брашно от нахут*, Брашно от амбърна дрека (произведено от малц от зърнени култури)* (35%), Обелени слънчогледови семки*, Овесени ядки*, Семена от чиа (Salvia hispanica)*, Чесън*, Лук*, Сладък червен пипер*, Фина сол от Геранда IGP...
...ВИОГНЕР
Сол гранитен на плато, изложение юг, югоизток
Лозя на 15 до 20 години.
Добиви:
50 хл/ха
Ръчно бране.
Брането е без гроздови дръжки за мацерация на ципите от 18 часа.
Винификация в съд с контрол на температурата.
Дегустация:
фино и много цветно ухание, вкус с красива сложност с аромати на кайсия и праскова. Прекрасна закръгленост.
...От 2012 г. Вендейският шунка стана Защитено географско указание (ЗГУ). Той се приготвя по стара рецепта, типична за вендеенския ландшафт.
Вендейският шунка е сурова шунка, натъркана на ръка със суха сол, полята с винен бренди. Неговата кафява коричка е покрита с микс от подправки и аромати, включително канела, мащерка и дафинов лист. Всяко парче след това се увива в кърпа и се притиска между две...
... нежно ароматизират рецептата.
Можете да го използвате като подправка, в допълнение към сос, за вашите палети на Дявола, за вашите зеленчукови уокове и особено за вашите пилета!
Съставки: ГОРЧИЦА от Елзас 41% (вода, семена от ГОРЧИЦА, оцет, сол, подправки, естествени аромати, натриев бисулфит), мед IGP от Елзас 20%, лимонов сок, оцет, чесън, сол, джинджифил, билки от Прованс.
Произведено във Франция
250 мл
0 (Скала на Сковил)...
... производство, което уважава природата, без торове и пестициди.
- Нашият водещ продукт, пиперът от Кампот, често се цитира като "най-добрият пипер в света". Редка отличителна черта за подправка, този пипер има защитено географско указание (IGP), което гарантира произхода, качеството и сертифицираното био производство EcoCert.
- Гарантираме стриктно прилагане на етични критерии за справедливо производство. Производителите виждат как нивото им на живот се подобрява и ние поддържаме тази динамика по устойчив начин.
Посетете нашия каталог с фини подправки от Меконг или се свържете с нашите екипи!