...Йодирана и Не-йодирана Печена сол, Различни зърна
Печените соли са съобразени с нуждите на хранителната индустрия, в зависимост от предназначението им в месната и колбасарската индустрия. Печенето служи за защита на колбасите и месните изделия от разваляне и за удължаване на срока им на годност. "МХД" - минималният срок на годност може да бъде удължен, а стоките получават забавяне на растежа на...
...Солзаосоляване или нитритна солзаосоляване се използва в преработката на месо. Нитритната солзаосоляване е фино смляна специална сол с точно дозирано съдържание на нитрит.
...Финият солен вкус на натуралната сол с деликатния аромат на различни подправки подчертава вкуса на всички ястия.
Грубата морска сол може да се използва както като съставка по време на готвене, така и за допълнително осоляване на масата. За подправяне и усъвършенстване на сосове, супи, салати, яхнии, яйца, зеленчуци, риба и много други, просто универсална солза всичко.
Грубата морска сол е кралят сред солите. Изискана, натурална и силна на вкус. Може да се поръсва чиста или да се смели фино с солница.
Съдържание: 1,00 г
Артикулен номер: 20626...
... разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, температурата трябва да е под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба
Съставки: Иберийска плешка, сол
Тегло: 1,400 кг...
...Ние сме търговци на едро на солени свински крака в саламура. Изнасяме солени свински крака в саламура в цяла Европа и Африка. Нашите продукти са с най-високо качество и се съхраняват при строги условия, за да се гарантира свежест и вкус. Нашите клиенти ценят постоянно високото качество и бързата доставка на нашите продукти.
...висококачествен нитритен солзаосоляване на основата на солен разтвор
1 единица съответства на: 1 палет (40 чувала по 25 кг)
Степен на смилане: фина
Йодиран: не йодиран
Номер на артикула: 1135...
...Море, слънце, високи температури и вятър – тези фактори са необходими за оптимално производство на сол и осигуряват получаването на морска сол с най-високо качество на солниците.
Нашето предложение включва
Морска сол фина
Морска сол едра
Морска сол фина без антислепващи агенти
Морска нитритна солзаосоляване фина 0,6 без йод...
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на осоляване
В Иберико Брисa, всички парчета се покриват със солза морска риба, за да се улесни дехидратацията и запазването им, като по този начин се допринася за развитието на типичния цвят и аромати на cured продуктите. Те остават в солницата един ден за всеки килограм тегло на...
...Парната стерилизация гарантира безопасността на храните.
▪ 100% натурални съставки: без консерванти, без глутамат, без изкуствени аромати или оцветители.
▪ БЕЗ СОЛ. Позволява на всеки готвач да добави точното количество подправки, за да подобри вкуса на ястията си, без да се страхува от прекомерно осоляване.
▪ Висококачествени натурални подправки.
▪ Прозрачна опаковка, в която можете да видите и оцените изключителното качество и натуралност на продукта.
▪ Дойпак с удобен цип, който позволява запазване на свежестта на продуктите, като ги защитава от околната среда.
... има много търговски приложения. Неговите основни приложения и предимства са:
- Амониевият сулфат най-често се използва в торове за алкални почви.
- Той помага за понижаване на pH баланса на почвата и добавя необходимия азот за растежа на растенията.
- Използва се като агрономичен спрей за водоразтворими инсектициди, хербициди и фунгициди. В тях той свързва калциеви и желязни катиони.
- Използва се в метод за пречистване на протеини чрез утаяване.
- Използва се в метод, наречен осоляване, за пречистване на съединения.
CAS номер: 7783-20-0
HS код: 3102210000...
...Суровият шунка е типичен италиански деликатес, получен чрез сухо осоляване на задната част на прасето, по-специално от животни, достигнали тегло около 130 кг. Месото се масажира внимателно на ръка, оформя се, за да получи желаната форма, и след това се подправя според нашата стара рецепта. Периодът на сушене на шунката надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на...
...Произвежда се от солени свински бедра от италиански свине, в частта, покрита с кожа, със сол на влажно, а в постната част - със сол на сухо, черен пипер, чесън и натурални подправки. Шунките се поставят в хладилна камера заосоляване (температура между +1° и +4°, влажност 80%), след което втора камера, наречена "камера за почивка". Тук, след като се отстрани остатъчната сол, те остават висящи за...
... избегнем детския труд и замърсяването на околната среда. Други важни аспекти (съгласно ILO насоки) са преди всичко справедливото заплащане на производителите и техните работници, натуралността на продуктите, екологичното производство и устойчивата световна икономика. Импортираме от Пакистан, Индия, Китай, Перу, Хавай, Африка, Скандинавия и Средиземно море.
Продукти: соли за вана, мелници за подправки (ръчни мелници), морски соли, натурални соли, солници заосоляване, лампи от солен кристал, продукти от солен кристал, солници и пиперници, йодирана готварска сол, каменна сол, прах за пране.
... за търговия и индустрия, солзаосоляване, морска сол, специална солза омекотяване на вода, солза фуражи, както и солници и солза разтопяване на сняг за зимна поддръжка. Освен тези продукти предлагаме и димни стърготини, почистващи средства и подобрители на почвата. Доставяме от минимално количество от една тонa до около 200 км от склада. В противен случай предлагаме продажба от склада за самостоятелно вземане или пакетна доставка. За лична оферта, свържете се с нас или посетете нашия онлайн магазин на www.icb-salzshop.de!
... Манча. Продажба на сол в Каталония: Барселона, Лейда, Жирона и Тарагона. Продажба на сол в Мадрид. Продажба на сол в Наварра. Продажба на сол в Страната на баските: Алава, Гипускоа и Бискайя. Най-добрите цени на индустриална сол. Солза басейни. Солза обработка и пречистване на води. Солза размразяване. Солза месни изделия, солзаосоляване...
Нашите стъклени консерви и замразени продукти се отличават от конкуренцията с това, че нашите продукти са 100% свободни от добавени
консерванти, емулгатори, стабилизатори и фосфати, усилватели на вкуса, оцветители, модифицирани нишестета, хидрогенирани мазнини и нитритна солзаосоляване.
Така нашите продукти са лесно смилаеми и се отличават с простата си естественост.
... отношение на вкус, размер на яйцето и консистенция. Заосоляване се използва специфична смес от сол и не се добавят никакви видове консерванти. Срокът на годност на хайвера е 90 дни, ако се съхранява при температура от 0-3°C.