... разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, температурата трябва да е под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба
Съставки: Иберийска плешка, сол
Тегло: 1,400 кг...
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на осоляване
В Иберико Брисa, всички парчета се покриват със солза морска риба, за да се улесни дехидратацията и запазването им, като по този начин се допринася за развитието на типичния цвят и аромати на cured продуктите. Те остават в солницата един ден за всеки килограм тегло на...
... Манча. Продажба на сол в Каталония: Барселона, Лейда, Жирона и Тарагона. Продажба на сол в Мадрид. Продажба на сол в Наварра. Продажба на сол в Страната на баските: Алава, Гипускоа и Бискайя. Най-добрите цени на индустриална сол. Солза басейни. Солза обработка и пречистване на води. Солза размразяване. Солза месни изделия, солзаосоляване...