...Без нитрити, без консерванти, този салам е произведен само от 3 съставки: свинско месо, сол от Геранд и пипер от Кампот (единственият пипер в света с IGP, пиперът от Кампот произхожда от Камбоджа).
Произведен ръчно в нашата работилница за колбаси в Лайсак, в Аверон, този сух салам ще ви предложи същността на своите аромати след два месеца, прекарани в нашите сушилни.
Този салам е без нитрит и...
... терина от свинско и хвойна
И накрая, буркан с ръчно изработена паста на основата на зелени маслини и чоризо
Малко +:
Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив!
Тегло: 3 кг
Размери: 35 × 26 × 10 см
Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, декстроза, подправки, натурални...
...Фигателите от Острова на красотата се приготвят на основата на черен дроб, гърло и гърди от свинско месо, които зрели минимум 21 дни. Всяко парче тежи около 250 г, с дължина 20 см.
Опаковка: картон от 10 кг за около 40 парчета
Съхранение: максимум 18°C
Срок на годност: 65 дни...
...СЪСТАВКИ: свинско месо (89%), (произход Испания), вода, сол, мляко, подправки (с горчица), декстроза, захар, стабилизатори (ди и полифосфати), усилвател на вкуса E621, антиоксидант (аскорбинова киселина) и консервант (натриев нитрит). Естествено опушено. Може да съдържа следи от соя.
...Капоколло ди Мартина Франка е изискан колбасен продукт, произведен според древна занаятчийска традиция. Тази колбаса се характеризира с пикантен и ароматен вкус, получен благодарение на използването на винкотто от Пулия и опушването с дърво от средиземноморската растителност. Капоколло е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с колбаси, в компанията на местни сирена и вина. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
...Избор на колбасии сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
...BUISSON е търговец на едро на деликатеси иколбаси.
Фини деликатеси
Деликатеси Белгия
Деликатеси Корсика
Деликатеси Испания
Деликатеси Франция
Деликатеси Италия
Деликатеси Швейцария...
...Наличност на сурово шунка mec, узряване 10/12 месеца, налична в цели палети (100 шунки) или с камион, минимално вземане на 3 палета. Освен шунките, имаме и цялата гама от колбаси, с възможност за смесен палет.
...Сетивата и муселините STN са разработени за готвене на фоа гра и шунка в кърпа.
Характеристики:
Сетивата и муселините 100% хранителен памук
Сертифицирани за готвене на фоа гра и шунка
100% натурални и без никакви химически вещества
100% биоразградими
Висока устойчивост на температура
Размери Всички размери
Функции Готвене
Професии Кланици – Месарници, Салами – Колбаси...
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел.
Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
...Произвеждаме и доставяме нашите термоформовани APET-/PET-/PP-/PS-ленти (плочи) с високо качество, за да отговорим на специални нужди и изисквания.
Нашите APET-/PET-/PP-/PS-ленти (фолиа) се използват в разнообразие от приложения, включително опаковки за храни и нехранителни стоки, вакуумно формоване и картонени кутии. APET / PET / PP / PS-ленти / плочи за готови ястия, кутии за паста, опаковки за сандвичи, контейнери за колбасиисалами. Това е идеален опаковъчен материал за чаши за напитки и други храни.
Специални поръчки се извършват по образци на нашите клиенти.
... производствена линия в зависимост от нуждите на клиента; наличен е в две версии: "TFR 300" и "TFR 400" с изходна уста съответно с диаметър 300 и 400 мм.
"TFR" шредер, оборудван с разбиваща спирала с диаметър 350 мм, осигурява, в допълнение към прецизността и качеството на рязането, което винаги отличава машините на "Velati", производителност в непрекъснат режим до 12 тона/ч; поради високата си производителност и гъвкавост, той обикновено се използва в индустриални предприятия за варени салами, пресни колбаси, храни за домашни любимци, преработка на зеленчуци и производство на биогаз.
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary.
Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
...Сосиска е популярен избор за любителите на месо, предлагаща нежна текстура и богато вкус, които подобряват любимите ви ястия. Тази сосиска е внимателно подбрана заради качеството и свежестта си, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Тя е перфектна за гриловане, печене и ястия, приготвени на бавен огън.
Налична в различни размери, Сосиска е идеална за професионални и домашни кухни. Нейната практична опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител-готвач, тази сосиска е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
...Произвеждаме с голямо уважение към традицията на старомодните колбасии сухи колбаси: естествена обвивка, прясно месо, без оцветители, без глутен и без добавени нитрити.
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месо и мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месо и само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
Spagni & Spagni предлага Хранителен Подарък като маркетингов инструмент, за да подкрепи бизнес развитието и стратегиите за изграждане на мрежи, с цел постигане на целите на компаниите.
Ние се грижим за всичко - от избора на най-добрите италиански суровини, ръчно изработени и занаятчийски, през разработването на персонализирано предложение за всяка нужда, до доставката на нашите подаръчни кутии по...
... поколение 600. Прецизното въвеждане на месото в помпата с перки предлага решаващи предимства за качеството, като по-хомогенен вид и равномерно разпределение на всички видове меса за пълнене.
Широк спектър от приложения: Независимо дали става въпрос за автоматично производство на колбаси, формоване, дозиране или вградена месомелачка: VF 620 е напълно отворен за адаптери, решения за вериги и приложения от всякакъв тип.