Франция, Laissac
...Без нитрити, без консерванти, този салам е произведен само от 3 съставки: свинско месо, сол от Геранд и пипер от Кампот (единственият пипер в света с IGP, пиперът от Кампот произхожда от Камбоджа). Произведен ръчно в нашата работилница за колбаси в Лайсак, в Аверон, този сух салам ще ви предложи същността на своите аромати след два месеца, прекарани в нашите сушилни. Този салам е без нитрит и...
Франция, Carpentras
... терина от свинско и хвойна И накрая, буркан с ръчно изработена паста на основата на зелени маслини и чоризо Малко +: Перфектната кутия за любителите на колбаси, готова кутия за аперитив! Тегло: 3 кг Размери: 35 × 26 × 10 см Уточнение относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, декстроза, подправки, натурални...
Франция, Sarrola-Carcopino
...Фигателите от Острова на красотата се приготвят на основата на черен дроб, гърло и гърди от свинско месо, които зрели минимум 21 дни. Всяко парче тежи около 250 г, с дължина 20 см. Опаковка: картон от 10 кг за около 40 парчета Съхранение: максимум 18°C Срок на годност: 65 дни...
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...СЪСТАВКИ: свинско месо (89%), (произход Испания), вода, сол, мляко, подправки (с горчица), декстроза, захар, стабилизатори (ди и полифосфати), усилвател на вкуса E621, антиоксидант (аскорбинова киселина) и консервант (натриев нитрит). Естествено опушено. Може да съдържа следи от соя.
Италия, Martina Franca
...Капоколло ди Мартина Франка е изискан колбасен продукт, произведен според древна занаятчийска традиция. Тази колбаса се характеризира с пикантен и ароматен вкус, получен благодарение на използването на винкотто от Пулия и опушването с дърво от средиземноморската растителност. Капоколло е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с колбаси, в компанията на местни сирена и вина. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
Италия, Parma
...Избор на колбаси и сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
Италия, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Франция, Rungis Cedex
...BUISSON е търговец на едро на деликатеси и колбаси. Фини деликатеси Деликатеси Белгия Деликатеси Корсика Деликатеси Испания Деликатеси Франция Деликатеси Италия Деликатеси Швейцария...
Обединеното кралство, London
...Наличност на сурово шунка mec, узряване 10/12 месеца, налична в цели палети (100 шунки) или с камион, минимално вземане на 3 палета. Освен шунките, имаме и цялата гама от колбаси, с възможност за смесен палет.
Франция, Belley
...Сетивата и муселините STN са разработени за готвене на фоа гра и шунка в кърпа. Характеристики: Сетивата и муселините 100% хранителен памук Сертифицирани за готвене на фоа гра и шунка 100% натурални и без никакви химически вещества 100% биоразградими Висока устойчивост на температура Размери Всички размери Функции Готвене Професии Кланици – Месарници, СаламиКолбаси...
Франция, Auros
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
Франция, Carquefou
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др. Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски... Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва. Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
Италия, Mesoraca
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи. ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г Тегло: 0.350 кг Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Категория: Калабрийски колбаси...
Франция, Puget-Sur-Argens
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел. Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
Белгия, Nivelles
...Качествено месо на едро и самообслужване...
Турция, Istanbul
...Произвеждаме и доставяме нашите термоформовани APET-/PET-/PP-/PS-ленти (плочи) с високо качество, за да отговорим на специални нужди и изисквания. Нашите APET-/PET-/PP-/PS-ленти (фолиа) се използват в разнообразие от приложения, включително опаковки за храни и нехранителни стоки, вакуумно формоване и картонени кутии. APET / PET / PP / PS-ленти / плочи за готови ястия, кутии за паста, опаковки за сандвичи, контейнери за колбаси и салами. Това е идеален опаковъчен материал за чаши за напитки и други храни. Специални поръчки се извършват по образци на нашите клиенти.
... производствена линия в зависимост от нуждите на клиента; наличен е в две версии: "TFR 300" и "TFR 400" с изходна уста съответно с диаметър 300 и 400 мм. "TFR" шредер, оборудван с разбиваща спирала с диаметър 350 мм, осигурява, в допълнение към прецизността и качеството на рязането, което винаги отличава машините на "Velati", производителност в непрекъснат режим до 12 тона/ч; поради високата си производителност и гъвкавост, той обикновено се използва в индустриални предприятия за варени салами, пресни колбаси, храни за домашни любимци, преработка на зеленчуци и производство на биогаз.
...Chopfit Помощно средство за рязане на колбаси и пастети.
Италия, Orsogna
...Салами и сирена типични за Абруцо * Салам с трюфел * Салам Аквилано Долче Тондо * Салам Чиголана Долче * Салам Чиголана Пиканте * Салам от свински черен дроб тип Чиголана * Пикантен салам Бастончино * Салам Спианата Аквилана * Пресни колбаси от Абруцо Нашите сирена: * Качота вакчина канестрата класика * Качота с лук * Качота с орехи * Качота с черни маслини * Качота с зелени маслини * Качота с чили * Качота с трюфел...
Франция, Castelnaudary
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary. Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
Белгия, Bruxelles
...Сосиска е популярен избор за любителите на месо, предлагаща нежна текстура и богато вкус, които подобряват любимите ви ястия. Тази сосиска е внимателно подбрана заради качеството и свежестта си, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Тя е перфектна за гриловане, печене и ястия, приготвени на бавен огън. Налична в различни размери, Сосиска е идеална за професионални и домашни кухни. Нейната практична опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител-готвач, тази сосиска е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
Съответстващи продукти
Сосисон
Сосисон
Други Продукти
Майонеза GALA с яйца
Майонеза GALA с яйца
Франция, Pessac
...Сосиски, салами, лонца, овче шунка, козе шунка, местни специалитети, гуанчале, панчета, сурова шунка, коппа, шунка от Дезуло, диво прасе, гъбена наденица, салам канонау, маслинова наденица...
Италия, Pistoia
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
Франция, Ascain
...Халал свински фует, изработен ръчно в Андалусия. Изсушен и отлежаван според планинските ветрове. Продажба по парче / кашон / палет...
Италия, Barberino Di Mugello
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава. ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА" ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър. ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Франция, LA ROCHETTE
...Произвеждаме с голямо уважение към традицията на старомодните колбаси и сухи колбаси: естествена обвивка, прясно месо, без оцветители, без глутен и без добавени нитрити.
Съответстващи продукти
Традиционни Сухи Колбаси
Традиционни Сухи Колбаси
Испания, Almeria
Франция, Lyon
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месо и мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месо и само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
Италия, Reggio Emilia
Spagni & Spagni предлага Хранителен Подарък като маркетингов инструмент, за да подкрепи бизнес развитието и стратегиите за изграждане на мрежи, с цел постигане на целите на компаниите. Ние се грижим за всичко - от избора на най-добрите италиански суровини, ръчно изработени и занаятчийски, през разработването на персонализирано предложение за всяка нужда, до доставката на нашите подаръчни кутии по...
Франция, Mouvaux
... поколение 600. Прецизното въвеждане на месото в помпата с перки предлага решаващи предимства за качеството, като по-хомогенен вид и равномерно разпределение на всички видове меса за пълнене. Широк спектър от приложения: Независимо дали става въпрос за автоматично производство на колбаси, формоване, дозиране или вградена месомелачка: VF 620 е напълно отворен за адаптери, решения за вериги и приложения от всякакъв тип.
Съответстващи продукти
Пушач Handtmann VF620
Пушач Handtmann VF620

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play