...Капоколло ди Мартина Франка е изискан колбасен продукт, произведен според древна занаятчийска традиция. Тази колбаса се характеризира с пикантен и ароматен вкус, получен благодарение на използването на винкотто от Пулия и опушването с дърво от средиземноморската растителност. Капоколло е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с колбаси, в компанията на местни сирена и вина. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в гастрономията на Пулия.
...Избор на колбасии сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
... производствена линия в зависимост от нуждите на клиента; наличен е в две версии: "TFR 300" и "TFR 400" с изходна уста съответно с диаметър 300 и 400 мм.
"TFR" шредер, оборудван с разбиваща спирала с диаметър 350 мм, осигурява, в допълнение към прецизността и качеството на рязането, което винаги отличава машините на "Velati", производителност в непрекъснат режим до 12 тона/ч; поради високата си производителност и гъвкавост, той обикновено се използва в индустриални предприятия за варени салами, пресни колбаси, храни за домашни любимци, преработка на зеленчуци и производство на биогаз.
...Тосканският суров месо, с необичайно закръглена форма и яркочервен цвят, се характеризира с наистина уникален процес на узряване и с факторите на околната среда, в които се обработва, които допринасят за придаването на наистина неповторимия деликатен, солен и ароматен вкус на месото.
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Spagni & Spagni предлага Хранителен Подарък като маркетингов инструмент, за да подкрепи бизнес развитието и стратегиите за изграждане на мрежи, с цел постигане на целите на компаниите.
Ние се грижим за всичко - от избора на най-добрите италиански суровини, ръчно изработени и занаятчийски, през разработването на персонализирано предложение за всяка нужда, до доставката на нашите подаръчни кутии по...
... колбаси. Неуморно.
В Antica Valle, саламите и колбасите са изключителности, които трябва да се запазят. Малки шедьоври на вкуса, които поддържат живи етапите на приготвяне, обработка и узряване от едно време. Земята на Antica Valle съхранява безвременните принципи на традицията. Тук територията има предимство, защото суровината се обработва на топло и процесът на трансформация е завършен за 48 часа, за да се подчертае истинността, вкуса и свежестта. В Antica Valle всъщност животновъдствата и кланиците са исторически навсякъде в полза на изключителното качество и ежедневните проверки.
... на натурални брашна. Целият производствен процес се осъществява в нашата занаятчийска работилница, на базата на внимателно проучване и постоянно развитие, в неизменимо спазване на традиционното изкуство на колбасарството, с неговите утвърдени и проверими характеристики. Нашите колбаси се предлагат за разпространение и консумация, с осъзнаването и гордостта да предложим храна с неоспоримо качество и висока кулинарна традиция.
Салумфицио Бово от 1987 г., на Бортолази Масимо, във Верона, предлага ръчно изработени продукти като супреса, салами, колбаси, завита сланина, саламела, котечино, прясно месо, зрели продукти. Салумфицио Бово е изборът на всички, които искат да предложат на своите клиенти максимално качество и вкус, тъй като компанията се позиционира като привилегирован партньор на клиента, предоставяйки му най...
... гастрономически продукти с уникален и неповторим вкус, в пълно съответствие с оригиналната селска традиция и с тези, които извършват работата си с страст и отдаденост. Шунка, салами, наденици, капоколи, финокионе, панчета, овчи и краве сирена са само част от многобройните хранителни специалитети, произвеждани от компанията. Научете се да се обичате и открийте отново вкусовете на миналото в духа на здравословен и натурален живот, където най-автентичните и вълнуващи моменти се смесват с аромата на спомена и традицията.
В нашата био ферма отглеждаме свине в полусвободно състояние по биологичен метод, поставяйки на първо място благосъстоянието на животните. Свинете се хранят изключително с фирмени зърнени култури и не им се дават антибиотици. Всички животни се преработват в предприятие, оборудвано с лаборатория за преработка на колбаси с CE маркировка. Произвеждаме различни видове салами, зряла сланина...
Разнообразието от деликатеси, предлагани на клиентите, включва лонца, лонцини, колбаси, саламии шунки с различни вкусови характеристики, ценни специалитети, които произлизат от селектирани свински меса и са майсторски подправени от опитните ръце на нашите занаятчии. Минималното гарантирано време за узряване за всеки деликатес и идеалният климат, в който то завършва, правят всеки продукт...
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса иколбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
...Салумфицио Сант'орсо се намира в Калтрено, провинция Виченца, в подножието на платото Асиаго. Произвеждаме салами без ГМО, без млечни производни, без глутен, без алергени. Нашето производство включва пълен асортимент от сладки и пикантни салами, както и широк избор от сурови и варени бекони, всички формовани за по-добра производителност при използване. Каним ви да посетите нашия уебсайт: www.salumisantorso.it...
Салумфицио Трентино произвежда салами от над четиридесет години.
Сред характерните продукти на региона са соленото месо и шунката; компанията произвежда също така и най-класическите салами от италианската традиция, като варени шунки, сурови шунки, саламии бекон. Брандът Салумфицио Трентино е пример за модерна и динамична компания, която е успяла да съчетае традицията с различните хранителни модели. Отдавна е ангажирана с постигането на качество, а от 2006 година е сертифицирала своята система за управление на качеството съгласно стандарта UNI EN ISO 9001: 2008.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА ИТАЛИАНСКИТЕ МЕСАРИ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ПРИ НАШАТА ФИРМА ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С НАЙ-ДОБРИТЕ СУПЕР ИГП САЛАМИ. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ И ИЗПРАЩАНЕ В ЦЯЛА ИТАЛИЯ. ИМПОРТ И ЕКСПОРТ НА НАПИТКИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БРАНДОВЕ: КОКА-КОЛА, РЕД БУЛ, МОСТЕР, ФАНТА, СПРАЙТ, ХАЙНЕКЕН, МОРЕТИ, ЦЕРЕС И МНОГО ДРУГИ ПРОДУКТИ. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА ВАШЕТО РАЗПОЛОЖЕНИЕ.
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбасии шунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!
...ФИРМАТА ПРОИЗВЕЖДА СВЕЖИ САЛАМИ (КОЛБАСИ, ХАПКИ, ЛУГАНЕГА) И ЗРЕЛИ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИТАЛИАНСКИ МЕСА С ВИСОКО КАЧЕСТВО, БЕЗ ГЛУТЕН, ГЛУТАМАТ, ЛАКТОЗА, БОЯДИСВАНЕ, ИЗПОЛЗВАЙКИ РЕЦЕПТИ, ПРЕДАДЕНИ ОТ НАШИТЕ ДЯДОВЦИ И В СЪОТВЕТСТВИЕ С ТРАДИЦИЯТА НА ЛУНИДЖАНА. ОСНОВНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ САЛАМИ СА: МОРТАДЕЛА НОСТРАЛЕ ОТ ЛУНИДЖАНА, САЛАМИ ЛАРДЕЛАТО, ФИЛЕТО ОТ ЛУНИДЖАНА, БРЕЗАОЛА ЛУНИДЖАНЕЗЕ (ОПАКОВАНА С ФРЕШКО МЕСО) И ЦВЕТЕТО НА ОЧИЛЦЕТО "ДУКА ДИ ТРЕСАНА" - ФИЛЕ С ЛАРД, АРОМАТИЗИРАНО С ПИПЕР, ИСТИНСКА ИЗНЕНАДА ЗА ГУРМЕТИ.
Всички наши колбаси са произведени с висококачествени суровини, предимно местни или от сертифицирани италиански доставчици, осигурявайки консумация дори от хора с хранителни непоносимости или предпочитащи здравословно хранене.
Салумфицио Ломбарди е специализирано от 1923 г. в производството на типични тоскански колбаси, а именно: прясна наденица, тоскански салам, тосканска финокиона, пикантен салам и тосканска панчета; компанията демонстрира своите способности за адаптация към новите пазари, предлагайки колбаси от различен вид и формати, за да задоволи всички настоящи и бъдещи изисквания на участниците в ГДО и...
...Салумфицио Вал д'Онжина произвежда, от 1978 г., всички колбаси, произтичащи от типичните свине на "базата" на Пиаченца. Запазили сме вкуса на най-добрите селски традиции, без да правим компромиси с времето или да спестяваме за сметка на здравето и качеството.
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шунка и салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
Продукти на Стефано Пануццо е онлайн магазин, специализиран в продажбата на калабрийски хранителни продукти: сирена иколбаси, мед, вина и ликьори, паста ндуя, екстра върджин зехтин, подправки от различен вид, сладкиши и много други. Освен това предлага серия от вкусни подаръчни комплекти, особено подходящи за всякакви поводи. Всички продукти, налични в онлайн магазина, представляват най-доброто по отношение на вкус и автентичност.
... обработка, с която се създават нашите типични трентино продукти, е неповторимата и приятна разлика, която никой не може да пропусне, опитвайки тези гастрономически специалитети. Да преоткрием вкусовете от миналото, да задоволим най-взискателните небца, да иновираме традиционните ястия с някой любопитен и типичен ингредиент: това е моята цел, вярна на културата и типичните продукти на нашата земя. Моята страст се изразява и в обслужването на клиента: приготвяне по заявка на продукти, колбаси, меса готови за готвене или вече сготвени.
Салумфицио Ф.лли Милузи е основано преди 25 години, първоначално произвеждайки пресни колбаси, а по-късно и зрели и варени продукти. В момента сме постигнали отлични резултати, благодарение на страстта и ангажимента на собствениците и техните сътрудници към тази работа. Ние сме малка компания, която залага на качеството на продуктите. Нашите специалитети са: Теста в Касета и Печено Пиле с...