... на палета:1254 UVC (или 209 колета)","DLC en moyenne:486 jours":"Срок на годност в средно:486 дни","Fruits (mûres, framboises, myrtilles, fraises), sucre, sucre roux de cannes, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits":"Плодове (къпини, малини, боровинки, ягоди), захар, кафява захар от тръстика, концентриран лимонов сок и, при необходимост, желатин: плодова...
... 2.5% киселини (главно ябълчна), около 1% пектин и повече от 1.5% танини, витамин C и червено оцветително вещество. Поради киселия вкус, плодовете почти никога не се ядат пресни; те се използват за приготвяне на сладко, компот, алкохолна напитка "трън", оцет, квас и се добавят в супи за подкисляване. Печените плодове заедно с листата са заместител на кафето. След замръзване плодовете стават по...
... нотка. Плодовете притежават антиоксидантни, детоксикиращи, антибактериални и противовирусни свойства. Регулират работата на червата. Съдържат пектин, танини и флавоноиди. Използва се като допълнение при язвена болест.
<strong>Състав:</strong> сушена морва
<strong>Хранителни стойности на 100г</strong>
Енергийна стойност 1442kJ/340kcal - 17% РСН*
Мазнини 1,5g - 2%
включително наситени...
...Нашето екстра лимонено сладко е истинско произведение на изкуството, произведено от най-свежите плодовеот Чиленто и с традиционни методи, които уважават и ценят качеството на суровините. Изработено без добавяне на желатини или пектин, нашето сладко се отличава с ясния и решителен цвят, плътната си консистенция и плодовия, обгръщащ аромат.
Характеристики:
Съставки с Високо Качество: Само две...
...Кайсията е един от най-популярните сушени плодове. Тя е не само вкусен, но и много полезен плод. Богата е на витамини A, B, C, PP, минерали – калций, калий, магнезий, натрий, фосфор, желязо, манган, мед, селен, цинк, органични киселини и пектин.
Таханът е основна съставка в редица ориенталски и азиатски ястия. Той е изключително богат на витамини A, B1, B2, B3, B6, E и калций.
Съставки: Фурми, Кайсия 32%, Тахан 9.5 %, Семена от тиква*.
*Алергени...
...Абрикос* (65%), Захар от тръстика*, Желиращо вещество: плодова пектин, Киселинност: концентриран лимонов сок*. (* Произведено от биологично земеделие).
Срок на годност: дата на производство +4 години
Нетно тегло: 350г
Брутно тегло: 560г
Съдържание на плодове: 65г
Съдържание на захари: 42г
Суровини от земеделие на ЕС и извън ЕС.
Да се съхранява в хладилник след отваряне и да се консумира бързо.
Референтен номер: АбрикосКонфитюрБиоФр...
...АГАР БИО е отличен гелирующ материал с растителен произход (водорасли), който може да се използва самостоятелно и в малки дози, за да замести желатини или пектин в вашите приготвяния.
Той е идеален за приготвяне на гелове или мусове, които са стабилни на топлина, киселинност и ензими от екзотични плодове (ананас, папая, киви…).
Може също да се използва за текстуриране на продукти (нарязани...
...БИО-Плодово сладко от кайсия 20г
Търговско наименование: БИО-Плодово сладко от кайсия
Съставки (съгласно декларацията):
Кайсии*, захар*, концентрат от лимонов сок*, желирно средство пектин
*от контролирано биологично земеделие
Контролен орган: ES-ECO-025-NA
Съдържание на плодове: Произведено от 70 г плодове на 100 г
Общо съдържание на захар: Общо съдържание на захар 44 г на 100 г
Други обозначения: Дистрибутор контролирано от: AT-BIO-301
Тегло на продукта: 2000 г
EAN: 9120005778634
Сортиране: 100 порции по 20г/кашон
Брутно тегло/1 кашон: 2,30кг...
...{"Fraise, cerise, amandes effilées, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Ягода, череша, филирани бадеми, захар, лимонов сок, желатин: ябълкови пектин.","Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Приготвена с 55 г плодове на 100 г готов продукт.","Dont sucres 54 g":"От които захари 54 г","Ingrédients et allergens:":"Съставки и алергени:","Poids:335g":"Тегло: 335 г...
...Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на устройства за готвене и индустриални инсталации за производство на конфитюри, мармалади, компоти и желета. Високите производствени нужди, специалните изисквания за приготвяне на пектин, оптималното раздробяване и кратките времеви процеси будят нашата страст.
Винаги се представяме с нови решения за нашите клиенти, изграждаме индивидуални или модулни инсталации, които максимално отговарят на техните изисквания.
...Чист гланц отплодове на основата на пюре от маракуя.
Желиран с плодова пектин.
Предимства: Блясък и стабилна текстура при замразяване и размразяване. За десерти, мусове, бабаоа и сладоледи.
Приложения: Готов за употреба, разтопете при 45° / 50°C на водна баня. Изсипете върху замразен десерт (без лед) или изгладете с едно движение на шпатула.
Съхранение: В оригиналната опаковка, добре затворена, на място, защитено от светлина, топлина и влага (между 4° и 20° C). Чувствителен е към силни миризми. Да се консумира в рамките на 3 седмици след отваряне.
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
... подготовка, в зависимост от съдържанието на пулпа. (10g/kg покритие). За да избегнете образуването на бучки, предварително смесете на сухо пектин NH напаж с част от захарта, след което разпределете в вода. Разтваряне за около 15 минути.
Съставки: модифициран пектин E440ii, дисодиев дипосфат E450i, декстроза, трикалциев фосфат E341iii.
Референция: MP1622B
В наличност: 11 продукта...
...-добре!
Комбинирайки свежест и благополучие, нашите CBD бонбони ви придружават навсякъде през деня, за да ви осигурят вашата ежедневна доза релаксация! Съставени от натурални храни, комбинирайте вашата гурме почивка с ползите от CBD!
Произведени във Франция, бонбоните CANGUM с червени плодове са с натурален и вегански произход: плодова пектин, натурални аромати, концентрат от шафран, концентрат от...
...Захар, ягоди от Сологн 12%, касис 9%, червени боровинки 9%, малини 9%, ябълков сок и лимонов сок, добавяне на пектин, ако е необходимо.
Съхранявайте отворената буркана в хладилника.
Приготвена с 51 г плодове на 100 г.
Общо съдържание на захари 62 г на 100 г.
Енергийна информация
Енергия 996 KJ / 238 Kcal
мазнини 0.15 г
от които наситени мастни киселини 0.03 г
Въглехидрати 57.9 г
от които захари...
...Съставки: червена касис (60%), захар, сгъстяващи агенти – пектин. Не съдържа консерванти и изкуствени добавки. Хранителни стойности на 100 г: въглехидрати 45 г. Енергийна плътност на 100 г (енергийно съдържание): 770 кДж/180 ккал. Съхранявайте на място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура от 0 до +25°C и относителна влажност не повече от 75%. При първото отваряне, звукът от...
...Елмата е един от плодовете с най-високо съдържание на пектин, разтворимо влакно, което е полезно за забавеното движение на червата и помага за регулиране на усвояването на холестерол и въглехидрати. В елмата се съдържат витамини C, A, K, B6 и E. Витамин C трябва да се набавя чрез храната. Предлагаме сортовете Red Delicious, Starking, Golden Delicious и Granny Smith директно от производителя на крайния потребител.
...маракуя, захар, лимонов сок, плодова пектин.
Общо съдържание на плодове: 60%
Съвети за дегустация: Намазване, Йогурт, Торти, Палачинки, Извара
Съхранение: Две години преди отваряне. Да се съхранява на хладно след отваряне и да се консумира бързо.
...Нежният и плодороден вкус на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Оцетът с пулпа от маракуя прекрасно се съчетава с морски дарове и бели меса.
Съставки: Пулпа от маракуя (42%), бял оцет 8° (41%), захар, желатин: пектин, антиоксидант: аскорбинова киселина.
... разтворими фибри пектин, които улесняват преминаването на веществата през различните системи на тялото и помагат на молекулите на LDL холестерола да бъдат абсорбирани и отстранени от организма.
- Те намаляват излишното тегло и са включени в много диети за отслабване поради съдържанието на фибри. Въпреки това, консумацията на сушени смокини в неограничени количества увеличава теглото, особено ако се приемат с мляко.
- Наличието на фибри помага на дебелото черво да елиминира вредни вещества и токсини, които насърчават растежа на раковите клетки и прочиства дебелото черво.
...Поради наличието на пектин и фибри, сушените ябълки допринасят за работата на храносмилателните органи, прочистват организма от вредни продукти и подпомагат метаболизма. По-добре е хората с висока киселинност на стомаха да консумират сушени ябълки, тъй като съдържанието на плодови киселини не е толкова високо, колкото при пресните ябълки, а ползите за организма са очевидни. Наличието на желязо в...
...Плод Грейпфрут
Оптически не далеч от кръвната портокал, грейпфрутът има свои собствени предимства, които го отличават от другите цитрусови плодове. Въпреки че съществуват около 20 сорта грейпфрут, "гроздовият плод" е по-кисел, отколкото сладък и е малко по-малък от например известната пампелмус. Той може дори да има леко горчив вкус. Червената му пулпа обаче е чудесно сочна и съдържа пектин...
...Конфитюр Extra Cuite au Chaudron в меден съд, от био плодове, био тръстикова захар, био лимонов сок, плодова пектин, аскорбинова киселина (витамин C).
Ние произвеждаме цяла гама от конфитюри, следвайки традиционен метод на производство с прости съставки и бавна варене.