Франция, Warmeriville
... на палета:1254 UVC (или 209 колета)","DLC en moyenne:486 jours":"Срок на годност в средно:486 дни","Fruits (mûres, framboises, myrtilles, fraises), sucre, sucre roux de cannes, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits":"Плодове (къпини, малини, боровинки, ягоди), захар, кафява захар от тръстика, концентриран лимонов сок и, при необходимост, желатин: плодова...
Украйна, Chornomorsk
... 2.5% киселини (главно ябълчна), около 1% пектин и повече от 1.5% танини, витамин C и червено оцветително вещество. Поради киселия вкус, плодовете почти никога не се ядат пресни; те се използват за приготвяне на сладко, компот, алкохолна напитка "трън", оцет, квас и се добавят в супи за подкисляване. Печените плодове заедно с листата са заместител на кафето. След замръзване плодовете стават по...
Полша, Brzozów
... нотка. Плодовете притежават антиоксидантни, детоксикиращи, антибактериални и противовирусни свойства. Регулират работата на червата. Съдържат пектин, танини и флавоноиди. Използва се като допълнение при язвена болест. <strong>Състав:</strong> сушена морва <strong>Хранителни стойности на 100г</strong> Енергийна стойност 1442kJ/340kcal - 17% РСН* Мазнини 1,5g - 2% включително наситени...
България, Plovdiv
...Кайсията е един от най-популярните сушени плодове. Тя е не само вкусен, но и много полезен плод. Богата е на витамини A, B, C, PP, минерали – калций, калий, магнезий, натрий, фосфор, желязо, манган, мед, селен, цинк, органични киселини и пектин. Таханът е основна съставка в редица ориенталски и азиатски ястия. Той е изключително богат на витамини A, B1, B2, B3, B6, E и калций. Съставки: Фурми, Кайсия 32%, Тахан 9.5 %, Семена от тиква*. *Алергени...
България, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
....","Ingredients":"Пшенично брашно, глюкозно-фруктозен сироп, сладко - плодове 21% / боровинки 15%, малини 15%,<br>ягоди 10%, къпини 5%, захар, питейна вода, пектин, лимонена киселина, калиев сорбат, ароматизатор - боровинка, малина, ягода, къпина / какаова глазура (захар, напълно рафинирано хидрогенирано палмово масло, какао на прах 5% 10-12% мазнина), сухо суроватка, емулгатор: соев лецитин, ароматизатор: ванилия, сол), слънчогледово масло, мед 1%, подсладители: натриев бикарбонат, амониев бикарбонат.","Shelf Life":"6 месеца"}...
Италия, Moio Della Civitella
...Нашето екстра лимонено сладко е истинско произведение на изкуството, произведено от най-свежите плодове от Чиленто и с традиционни методи, които уважават и ценят качеството на суровините. Изработено без добавяне на желатини или пектин, нашето сладко се отличава с ясния и решителен цвят, плътната си консистенция и плодовия, обгръщащ аромат. Характеристики: Съставки с Високо Качество: Само две...
Франция, Paris
...Абрикос* (65%), Захар от тръстика*, Желиращо вещество: плодова пектин, Киселинност: концентриран лимонов сок*. (* Произведено от биологично земеделие). Срок на годност: дата на производство +4 години Нетно тегло: 350г Брутно тегло: 560г Съдържание на плодове: 65г Съдържание на захари: 42г Суровини от земеделие на ЕС и извън ЕС. Да се съхранява в хладилник след отваряне и да се консумира бързо. Референтен номер: АбрикосКонфитюрБиоФр...
Франция, Malataverne
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
Франция, Bernin
...АГАР БИО е отличен гелирующ материал с растителен произход (водорасли), който може да се използва самостоятелно и в малки дози, за да замести желатини или пектин в вашите приготвяния. Той е идеален за приготвяне на гелове или мусове, които са стабилни на топлина, киселинност и ензими от екзотични плодове (ананас, папая, киви…). Може също да се използва за текстуриране на продукти (нарязани...
Австрия, Taiskirchen
...БИО-Плодово сладко от кайсия 20г Търговско наименование: БИО-Плодово сладко от кайсия Съставки (съгласно декларацията): Кайсии*, захар*, концентрат от лимонов сок*, желирно средство пектин *от контролирано биологично земеделие Контролен орган: ES-ECO-025-NA Съдържание на плодове: Произведено от 70 г плодове на 100 г Общо съдържание на захар: Общо съдържание на захар 44 г на 100 г Други обозначения: Дистрибутор контролирано от: AT-BIO-301 Тегло на продукта: 2000 г EAN: 9120005778634 Сортиране: 100 порции по 20г/кашон Брутно тегло/1 кашон: 2,30кг...
...{"Fraise, cerise, amandes effilées, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Ягода, череша, филирани бадеми, захар, лимонов сок, желатин: ябълкови пектин.","Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Приготвена с 55 г плодове на 100 г готов продукт.","Dont sucres 54 g":"От които захари 54 г","Ingrédients et allergens:":"Съставки и алергени:","Poids:335g":"Тегло: 335 г...
Швейцария, Langnau Im Emmental
...Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на устройства за готвене и индустриални инсталации за производство на конфитюри, мармалади, компоти и желета. Високите производствени нужди, специалните изисквания за приготвяне на пектин, оптималното раздробяване и кратките времеви процеси будят нашата страст. Винаги се представяме с нови решения за нашите клиенти, изграждаме индивидуални или модулни инсталации, които максимално отговарят на техните изисквания.
Франция, Domjean
...Чист гланц от плодове на основата на пюре от маракуя. Желиран с плодова пектин. Предимства: Блясък и стабилна текстура при замразяване и размразяване. За десерти, мусове, бабаоа и сладоледи. Приложения: Готов за употреба, разтопете при 45° / 50°C на водна баня. Изсипете върху замразен десерт (без лед) или изгладете с едно движение на шпатула. Съхранение: В оригиналната опаковка, добре затворена, на място, защитено от светлина, топлина и влага (между 4° и 20° C). Чувствителен е към силни миризми. Да се консумира в рамките на 3 седмици след отваряне.
Франция, Talant
... подготовка, в зависимост от съдържанието на пулпа. (10g/kg покритие). За да избегнете образуването на бучки, предварително смесете на сухо пектин NH напаж с част от захарта, след което разпределете в вода. Разтваряне за около 15 минути. Съставки: модифициран пектин E440ii, дисодиев дипосфат E450i, декстроза, трикалциев фосфат E341iii. Референция: MP1622B В наличност: 11 продукта...
Турция, Konya
...Елмата е един от плодовете с най-високо съдържание на пектин, разтворимо влакно, което е полезно за забавеното движение на червата и помага за регулиране на усвояването на холестерол и въглехидрати. В елмата се съдържат витамини C, A, K, B6 и E. Витамин C трябва да се набавя чрез храната. Предлагаме сортовете Red Delicious, Starking, Golden Delicious и Granny Smith директно от производителя на крайния потребител.
Чехия, Praha
...-добре! Комбинирайки свежест и благополучие, нашите CBD бонбони ви придружават навсякъде през деня, за да ви осигурят вашата ежедневна доза релаксация! Съставени от натурални храни, комбинирайте вашата гурме почивка с ползите от CBD! Произведени във Франция, бонбоните CANGUM с червени плодове са с натурален и вегански произход: плодова пектин, натурални аромати, концентрат от шафран, концентрат от...
Франция, Faverolles-Sur-Cher
...Захар, ягоди от Сологн 12%, касис 9%, червени боровинки 9%, малини 9%, ябълков сок и лимонов сок, добавяне на пектин, ако е необходимо. Съхранявайте отворената буркана в хладилника. Приготвена с 51 г плодове на 100 г. Общо съдържание на захари 62 г на 100 г. Енергийна информация Енергия 996 KJ / 238 Kcal мазнини 0.15 г от които наситени мастни киселини 0.03 г Въглехидрати 57.9 г от които захари...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Тези дъвчащи бонбони са 100% натурални желета, направени от плодове и ягоди, които не съдържат добавена захар, глутен или холестерол. Съставки: концентриран ябълков сок, концентрирано ябълково пюре, ягодово пюре (11%), концентриран черешов сок, концентриран ягодов сок (7%), агент за желиране (пектин), цитрусова фибра, оризово брашно, натурална ягодова ароматизация (0.2%). Мазнини 0.4 г: Фибри 1.54 г Въглехидрати 15 г: Протеини 0.2 г...
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Съставки: червена касис (60%), захар, сгъстяващи агенти – пектин. Не съдържа консерванти и изкуствени добавки. Хранителни стойности на 100 г: въглехидрати 45 г. Енергийна плътност на 100 г (енергийно съдържание): 770 кДж/180 ккал. Съхранявайте на място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура от 0 до +25°C и относителна влажност не повече от 75%. При първото отваряне, звукът от...
Франция, Saint Germain En Laye
... микрокристална целулоза, гелове от пшенични фибри), Целулозни производни (HPMC, MC), Функционални комплекси (алтернатива на мазнини, хлебарство, меса, стабилизиращи смеси за напитки и млечни продукти), Алгинати, Пектин, Гуми Тара и др. Например текстуриращи системи от растителни суровини. Приложения: - BVP; - Месо; - Напитки и млечни продукти; - Други: зърнени култури, паста, енергийни барове, риба, вегетариански, веган, сосове, сладкарски изделия, незабавни напитки, плодови препарати...
Франция, Biguglia
...хранителни стойности на 100 г енергия (ккал) = 185 енергия (Кж) = 784 мазнини (г) = 0.3, от които наситени мастни киселини (г) = 0 въглехидрати (г) = 50, от които захари (г) = 49 протеини (г) = 1, сол (г) = 0.1 Състояние: Нов СЪСТАВКИ: Корсикански ягоди 42%, малини 14%, захар, вода, сок от пресен лимон, пектин, дива непета Нетно тегло: 40 г Произход: Корсика...
Франция, Auterive
Франция, Mietesheim
...Нежният и плодороден вкус на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Оцетът с пулпа от маракуя прекрасно се съчетава с морски дарове и бели меса. Съставки: Пулпа от маракуя (42%), бял оцет 8° (41%), захар, желатин: пектин, антиоксидант: аскорбинова киселина.
Франция, Furiani
...Съставки 62,5% червени плодове (касис, червени боровинки, къпини, боровинки, малини, кисели череши), 0,12% непета, захар, пектин, лимон, вода. Тегло 210g Референция: CONFFROUNEP...
... разтворими фибри пектин, които улесняват преминаването на веществата през различните системи на тялото и помагат на молекулите на LDL холестерола да бъдат абсорбирани и отстранени от организма. - Те намаляват излишното тегло и са включени в много диети за отслабване поради съдържанието на фибри. Въпреки това, консумацията на сушени смокини в неограничени количества увеличава теглото, особено ако се приемат с мляко. - Наличието на фибри помага на дебелото черво да елиминира вредни вещества и токсини, които насърчават растежа на раковите клетки и прочиства дебелото черво.
Съответстващи продукти
Сушен Инжир
Сушен Инжир
Други Продукти
Сушен драконов плод
Сушен драконов плод
Молдова, Chisinau
...Поради наличието на пектин и фибри, сушените ябълки допринасят за работата на храносмилателните органи, прочистват организма от вредни продукти и подпомагат метаболизма. По-добре е хората с висока киселинност на стомаха да консумират сушени ябълки, тъй като съдържанието на плодови киселини не е толкова високо, колкото при пресните ябълки, а ползите за организма са очевидни. Наличието на желязо в...
Франция, Objat
... кайсия (кайсия, захар), глюкоза, пудра захар, тримолин, пектин, лимонена киселина, вода, 0,12% нишка от шафран. Средни хранителни стойности за 100g: Енергия 260 kcal / 1105Kj, мазнини 0g, от които мастни киселини 0g, Въглехидрати 65g от които захари 60g, протеини 0g, сол 0,08g...
Германия, München
...Плод Грейпфрут Оптически не далеч от кръвната портокал, грейпфрутът има свои собствени предимства, които го отличават от другите цитрусови плодове. Въпреки че съществуват около 20 сорта грейпфрут, "гроздовият плод" е по-кисел, отколкото сладък и е малко по-малък от например известната пампелмус. Той може дори да има леко горчив вкус. Червената му пулпа обаче е чудесно сочна и съдържа пектин...
Франция, Vallieres
...Конфитюр Extra Cuite au Chaudron в меден съд, от био плодове, био тръстикова захар, био лимонов сок, плодова пектин, аскорбинова киселина (витамин C). Ние произвеждаме цяла гама от конфитюри, следвайки традиционен метод на производство с прости съставки и бавна варене.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play