...Крушите (Pyrus communis L.) представляват род растения от семейството на розоцветните, свързани също с ябълките и дюлите. Поради вкусните си плодове, те се отглеждат от повече от 4000 години и до момента са известни над 1000 сорта. Свежите плодове съдържат до 20% сухо вещество, 9-15% захари, органични киселини, целулоза, значително количество танини и пектин, както и множество минерали, витамини...
...Леко желеобразна глазура, която е в неутрален/прозрачен цвят, с искри в множество цветове и с вкус на какао. Глазурата се използва за придаване на блясък и искрящ вид на (рул)фондант, бавароа, торти, понички и други, както и за защита на слоеве отплодове. Глазурата може да се използва и като плънка, заменяща конфитюр/мармалад. pH стойността е ниска, което придава на глазурата сладък, леко кисел...
...освежаваща напитка с плодове и изворна вода, ароматизирана, без газ, с плодово съдържание от 13,4 %. Съставки: изворна вода, плодов сок на основата на концентрати*10,6% (портокал * 9,6%, ананас* 1%), захар*, киселинност - лимонена киселина, естествен аромат, антиоксидант - аскорбинова киселина, оцветител - карамел*, стабилизатор - гума от рожков* и пектин, екстракт от картафус тинкториус,*съставки от биологично земеделие,...
... позволяват продуктът да се готви при 60°C и за много по-кратко време, запазвайки органолептичните свойства, вкуса, аромата и цвета на използваните плодове, без добавяне на пектин или захар. Освен това позволява стерилизация на всякакви растителни храни, при условие че са опаковани в подходящи хранителни контейнери, и готвене на пара, във вода или в друга течност до 135°C.
... никакви изкуствени добавки или аромати. Само подбрани плодове, тръстикова захар, лимонов сок, пектин и някое друго подправка влизат в нашите тенджери. Всички наши сладки плодови намазки произвеждаме без семена и парченца, за да отговорим на желанията на нашите клиенти. Освен това, нашите плодови намазки впечатляват с дълъг срок на годност от 12 месеца. Всички продукти предлагаме и като частни...
... суровини от партньори, които използват само здравословни методи на отглеждане. Гъстата и кремообразна текстура на нашия продукт се дължи единствено на високия процент плодове, които съдържат. Не използваме пектин или други сгъстители, просто използваме повече плодове, за да направим нашите продукти толкова сочни. Повече от 110% плод, което означава, че използваме поне 110 г плод, за да направим 100 г...
... да гарантират изключителни резултати, за да получи здравословен, натурален и в същото време занаятчийски продукт, предоставяйки на крайния клиент концентрат от традиция и знание. Сицилианската изключителност в един буркан - само плодовеот сезона, захар и лимонов сок, един автентичен и абсолютно занаятчийски продукт. Концентрация на плодове над 100% без пектин, оцветители и консерванти. Чистата сицилианска традиция, реализирана с модерно оборудване, за да гарантира отличен продукт. Brunia предлага обработка за трети лица.
...шоколад, карамел, ванилия… ЗАМОЗЕН ЧЕРЕН КАСИС - мощен, вкусен и лечебен растение Замразеният черен касис е най-здравословният от всички касиси. Този нискокалоричен плод, който е и много вкусен, с отличителен цвят, е богат на витамини, минерали, фибри, въглехидрати, протеини, пектин, танини, биофлавоноиди, лимонена и ябълчна киселина. Nova Sava Serbia в своята оферта има черни касиси, които са дълбоко замразени при около -35°C, с изключително качество и винаги готови за употреба за хранене или в индустрията. Нашият замразен черен касис е идеална основа за производството на сокове, конфитюри, мармалад.
Ние сме земеделска кооперация, работим в Палермо в района на Чакули, известен с късния мандарин, който естествено отглеждаме, и с бялата и червената мушмула. Имаме членове, които отглеждат портокали в Рибера (AG), праскови в Бивона, пъпеши в района на Трапани и др. Всички цитрусови плодове и плодове са от първо качество, които ни се предоставят. Освен това произвеждаме конфитюри и екстра сладка само с най-пресни продукти, използвайки само пресни плодове, лимонов сок, тръстикова захар и плодова пектин. Скоро ще се присъедини и пчелар за производството на мед.