... на палета:1254 UVC (или 209 колета)","DLC en moyenne:486 jours":"Срок на годност в средно:486 дни","Fruits (mûres, framboises, myrtilles, fraises), sucre, sucre roux de cannes, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits":"Плодове (къпини, малини, боровинки, ягоди), захар, кафява захар от тръстика, концентриран лимонов сок и, при необходимост, желатин: плодова...
...Абрикос* (65%), Захар от тръстика*, Желиращо вещество: плодова пектин, Киселинност: концентриран лимонов сок*. (* Произведено от биологично земеделие).
Срок на годност: дата на производство +4 години
Нетно тегло: 350г
Брутно тегло: 560г
Съдържание на плодове: 65г
Съдържание на захари: 42г
Суровини от земеделие на ЕС и извън ЕС.
Да се съхранява в хладилник след отваряне и да се консумира бързо.
Референтен номер: АбрикосКонфитюрБиоФр...
...АГАР БИО е отличен гелирующ материал с растителен произход (водорасли), който може да се използва самостоятелно и в малки дози, за да замести желатини или пектин в вашите приготвяния.
Той е идеален за приготвяне на гелове или мусове, които са стабилни на топлина, киселинност и ензими от екзотични плодове (ананас, папая, киви…).
Може също да се използва за текстуриране на продукти (нарязани...
...{"Fraise, cerise, amandes effilées, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Ягода, череша, филирани бадеми, захар, лимонов сок, желатин: ябълкови пектин.","Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Приготвена с 55 г плодове на 100 г готов продукт.","Dont sucres 54 g":"От които захари 54 г","Ingrédients et allergens:":"Съставки и алергени:","Poids:335g":"Тегло: 335 г...
...Чист гланц отплодове на основата на пюре от маракуя.
Желиран с плодова пектин.
Предимства: Блясък и стабилна текстура при замразяване и размразяване. За десерти, мусове, бабаоа и сладоледи.
Приложения: Готов за употреба, разтопете при 45° / 50°C на водна баня. Изсипете върху замразен десерт (без лед) или изгладете с едно движение на шпатула.
Съхранение: В оригиналната опаковка, добре затворена, на място, защитено от светлина, топлина и влага (между 4° и 20° C). Чувствителен е към силни миризми. Да се консумира в рамките на 3 седмици след отваряне.
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.
... подготовка, в зависимост от съдържанието на пулпа. (10g/kg покритие). За да избегнете образуването на бучки, предварително смесете на сухо пектин NH напаж с част от захарта, след което разпределете в вода. Разтваряне за около 15 минути.
Съставки: модифициран пектин E440ii, дисодиев дипосфат E450i, декстроза, трикалциев фосфат E341iii.
Референция: MP1622B
В наличност: 11 продукта...
...Захар, ягоди от Сологн 12%, касис 9%, червени боровинки 9%, малини 9%, ябълков сок и лимонов сок, добавяне на пектин, ако е необходимо.
Съхранявайте отворената буркана в хладилника.
Приготвена с 51 г плодове на 100 г.
Общо съдържание на захари 62 г на 100 г.
Енергийна информация
Енергия 996 KJ / 238 Kcal
мазнини 0.15 г
от които наситени мастни киселини 0.03 г
Въглехидрати 57.9 г
от които захари...
...маракуя, захар, лимонов сок, плодова пектин.
Общо съдържание на плодове: 60%
Съвети за дегустация: Намазване, Йогурт, Торти, Палачинки, Извара
Съхранение: Две години преди отваряне. Да се съхранява на хладно след отваряне и да се консумира бързо.
...Нежният и плодороден вкус на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Оцетът с пулпа от маракуя прекрасно се съчетава с морски дарове и бели меса.
Съставки: Пулпа от маракуя (42%), бял оцет 8° (41%), захар, желатин: пектин, антиоксидант: аскорбинова киселина.
...Конфитюр Extra Cuite au Chaudron в меден съд, от био плодове, био тръстикова захар, био лимонов сок, плодова пектин, аскорбинова киселина (витамин C).
Ние произвеждаме цяла гама от конфитюри, следвайки традиционен метод на производство с прости съставки и бавна варене.
...освежаваща напитка с плодове и изворна вода, ароматизирана, без газ, с плодово съдържание от 13,4 %. Съставки: изворна вода, плодов сок на основата на концентрати*10,6% (портокал * 9,6%, ананас* 1%), захар*, киселинност - лимонена киселина, естествен аромат, антиоксидант - аскорбинова киселина, оцветител - карамел*, стабилизатор - гума от рожков* и пектин, екстракт от картафус тинкториус,*съставки от биологично земеделие,...