Словакия, Dolný Ohaj
...Глутенът от пшеница често се използва в хранителната индустрия като сгъстител, стабилизатор и желан компонент за паста, хляб и други печива. Глутенът от пшеница също се използва в безглутенови продукти като заместител на глутена, за да се постигне желаното обем и консистенция. CAS:8002-80-0 Цвят:Жълт Консистенция:Прах Опаковка:Хартиена чанта 25кг Количество:5,000кг - 48,000кг...
Италия, Orbassano
...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за тази форма на паста, характеризираща се с тръбовидната си форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богати рагута (сос от месо).
Германия, Höxter
...Ние използваме този висококачествен суровина, за да извлечем златистото масло от пшеничен зародиш по щадящ метод и да стабилизираме пшеничните зародиши и гранулати. Нашите пшенични зародиши са особено подходящи за употреба в хлебни изделия, зърнени закуски, шоколад, сладкарски изделия и храни за спортисти.
Франция, Condé-Sur-Marne
...Notre Dame е една от подписаните пасти на Nominettes. Изработена основно от мека пшеница и твърда пшеница, иконичната й форма представлява един от най-красивите символи на Франция. Нетно тегло: 150g...
Италия, MILANO
...От 1886 г. имаме важна задача: да създаваме изкусно неповторима паста, като без компромиси продължаваме традицията. Завоевания, напредъци, усъвършенствания осеяват нашата история и ни позволяват, всеки ден все повече, да донесем на масите по целия свят автентичното удоволствие от италианската кухня. Историята на De Cecco започва отдалеч. През 1831 г. Италия все още не е обединена и Никола Антонио Де Чеко започва дейността си като мелничар в Фара Сан Мартино.
Италия, Carmagnola
...Бронзовата паста с марка 1881 отговаря на най-високите стандарти за качество, които от своя страна оказват положително влияние върху добротата и автентичността. Тази паста е произведена изключително от италианска пшеница, която подлежи на строги контролни процедури и се суши при ниски температури. Този метод на обработка перфектно съчетава нуждите на съвременна и растяща компания с по-традиционни методи.
Тунис, Tunisie
...Паста от твърда пшеница, високо качество, налична в различни формати 250 г - 400 г - 500 г - 1 кг Произход: Турция и Тунис.
Германия, Nürnberg
...Пастата на Barilla е известна марка, която предлага широка гама от паста продукти. С над 140 години опит, Barilla е станала синоним на висококачествена паста по целия свят. Пастата на Barilla се произвежда от най-доброто семолина от твърда пшеница, което е внимателно подбрано, за да осигури превъзходен вкус и текстура. Пастата се изработва с традиционни италиански методи, включително екструзия с...
Италия, Marmirolo
...PASTAPIU е брашно от меко пшеница Тип '00', проучено за производството на прясна паста. С голяма пластичност и еластичност благодарение на доброто съдържание на протеини, PASTAPIU се характеризира с постоянна гранулометрична разпределеност и количество пепел под 0,45%; тези характеристики я правят подходяща за производството на прясна паста, която не потъмнява и запазва характерния си цвят за...
Италия, Messina
...Не е просто паста с шамфъстък, а традиция, която произлиза от твърдата сицилианска пшеница и благоприятни климатични условия. Естественото, бавно сушене ѝ придава несравним вкус и аромат. Ръчното производство гарантира автентичност, а бронзовото пресоване осигурява отлична устойчивост при готвене и „задържане“ на сосовете. Само сицилиански зърна и висококачествен шамфъстък за постигане на уникален и разпознаваем вкус, винаги. Разнообразие от формати: Бузиате, Пенне, Казеречи, Ригатони, Пакери, Фусили.
Франция, Grigny
...Нашите пресни нудли PÏNJA са с качество на кетъринг, изработени от пшенично брашно: 30%, ВОДА, СОЛ. Могат да се сервират запържени на чисто, с зеленчуци или месо, добре подправени и в компанията на всякакъв вид бульон. Вкус и свежест с всяка хапка - това е китайското ястие par excellence. Нетно тегло на пакета: 200 г Количество пакети в колет: 30 пакета по 200 г Количество колети на палета FR: 67 колета Количество колети на палета EXP: 57 колета Опаковки според крайния клиент: 3 кг, 1 кг, 0.6 кг, 0.4 кг...
Словения, Krmelj
...Малките пръстени паста са очарователни къси тръбовидни нудли с отворени краища. Изработени от брашно от твърда пшеница, тези паста пръстени имат плътна текстура, която издържа добре в различни ястия. Това, което ги отличава, е добавянето на ярки цветове, произтичащи от цвекло, швейцарска манголд и куркума, което придава визуална привлекателност на вашите кулинарни творения. Тези малки пръстени са...
Тунис, Hammam Sousse
...като зеленчуци и бобови растения, богати на фибри, риба, полезна за сърцето, и мононенаситени масла, доматен сос, богат на антиоксиданти, и сирена, птиче месо и постни меса, богати на протеини. Име на продукта: Паста Основна съставка: Твърда пшеница Тип обработка: Сушена паста Форма: Верига Тегло (кг): 500 гр Тип паста: Спагети Опаковка: Чанта, Насипно Име на марката: MEDILIFE Място на произход: Тунис...
Испания, La Garriga
...В CROVAY NATURAL SOLUTIONS предлагаме широка гама от висококачествени зърнени култури, идеални както за човешка консумация, така и за различни индустриални приложения. Тези универсални натурални съставки са се утвърдили като основен стълб в много сектори. Зърнени култури за човешка консумация Целите зърна и естествено обработените зърнени култури са се утвърдили като хранителен и здравословен избор в диетата. Някои от най-популярните са: Пшеница: Източник на протеини, фибри и минерали, използвана в производството на хляб, паста и печива.
Чехия, Praha 1
...Дюрум пшеница, известна също като паста пшеница или макарони пшеница, е тетраплоиден вид пшеница, предлаган от EG Export & Import. Въпреки че представлява само 5% до 8% от световното производство на пшеница, дюрум пшеницата е вторият най-култивиран вид пшеница след обикновената пшеница. Тази пшеница се използва широко за производство на паста и тежък хляб поради високото си съдържание на глутен...
Литва, Kaunas
...Пастата отDurum пшеница е ценена от потребителите, които ценят високото качество. Пастата отDurum пшеница е продукт с високо качество и здравословен, който съдържа повече протеини, полезни въглехидрати и други хранителни вещества. Durum брашното се характеризира с високо съдържание на протеини и затова се използва широко в индустрията за паста. Пастата отDurum пшеница не причинява наддаване на...
Обединеното кралство, London
... брашно от твърда пшеница от най-висок, първи и втори клас. Група B: произведена от брашно от мека стъкловидна пшеница от най-висок и първи клас. Група C: произведена от брашно за печене от пшеница от най-висок и първи клас. Твърдите сортове пшеница имат по-високо съдържание на глутен и по-ниско съдържание на нишесте в сравнение с меките. Пастата, произведена от тях, има по-нисък гликемичен индекс. Степента на готовност на пастата може да варира в зависимост от нейния тип и местни традиции. #паста #спагети #макарони #вермичели #брашно...
Франция, St Sulpice De Faleyrens
...Състав: 70% брашно от мека пшеница тип 110 (полу-пълнозърнесто) 30% брашно от мека пшеница тип 150 и вода. Готвене: максимум 4 до 6 минути Съхранение на сухо и хладно място, защитено от влага. Алерген: Глутен Паста: 500г...
Италия, Catania
...Паста, получена от висококачествено твърдо пшеница Russello, отглеждана на Сицилия, изтеглена на бронз и бавно сушена. Опаковка от 500 грама.
Словакия, Košice
... творения. Това брашно е изработено от най-доброто пшеница, осигурявайки свеж и автентичен вкус в всяка хапка. Опаковката от 1кг е удобна както за малки, така и за големи пица приготовления, позволявайки ви да се насладите на предимствата на това изключително брашно, когато имате нужда от него. "Gyermelyi" пица брашно е вашият избор за постигане на професионални резултати с лекота, което го прави задължителен в всяка кухня.
Франция, Varreddes
...Семолина от твърда пшеница, яйца от свободно отглеждани кокошки Този тип паста се готви за 9 минути и е по-дебела паста. Тя ще се задържи особено добре на вашите сосове.
Тунис, Tunis
...Семолина от висококачествен твърд пшеница. Приготвя се директно във фурната и не изисква предварително готвене. КАТЕГОРИИ: Агрохранителни продукти, Паста, Специални пасти Налични тегла: 250 г Приготвяне: директно във фурната Тегло на кашона: 3 кг Енергийна стойност: 350 ккал Протеини: > 10,5 г Въглехидрати: < 75 г Мазнини: < 2,5 г Влажност: < 13 % Съдържание на пепел: < 1,1 %...
Франция, Ostwald
... ръчно изработени! Ще се влюбите в нашите пасти с форма на гемили! А за нежно хрупкава текстура, изберете готвене ал денте. Съвети за употреба: заврете водата, бързо готвене 3/4 минути, което запазва качеството на хранителните вещества, сервирайте студени или топли. Съхранение: в затворен контейнер, на сухо, на тъмно. Съставки: брашно от стара пшеница, нашето брашно от канабис, вода Съдържание 250...
Полша, Brzozów
... подпомага кръвообращението. Помага при възпаления и алергии. Има затоплящ ефект и подобрява работата на нервната система.&nbsp;<strong>Приложение</strong>В момента оризовото брашно от оркис отново се завръща в нашите кухни. В момента се използва за печене на хляб, сладкиши, бисквити, приготвяне на домашна паста, тесто за пирожки или тесто за палачинки.
Обединеното кралство, London
...www.obamakarnar.com Спагети Ечемик Ригатони Малки мъниста Ротини Чарлстън Лакти Големи мъниста Нудли Триполи Пенини Ригате Седанини Ригате Голям Фусили Големи лакти Пене Ригате Големи черупки Седани Ригати Фарфале Кускус Малки черупки Лумаче Личе Коронa Колела Звезди Напердуши Букатини Бърза паста Пене Бърза паста Фусили Три цвята Пълнозърнеста паста Цялостна паста Ечемик Моментна мая Рафинирано слънчогледово масло www.obamakarnar.com...
Италия, Barberino Di Mugello
...Пици - Пакери - Спагети - Пене от твърда пшеница: Това е паста, произведена изключително от семолина от твърда пшеница, събрана по хълмовете на Волтера от фермерите на кооперацията. Обработката се извършва по традиционни методи, с бронзова форма и сушене при ниска температура. Тортелони, Зелени Тортелони, Марамани от ръчно приготвена прясна паста.
България, Plovdiv
...Подобрител за спагети, макарони, вермичели, нудли, паста. Този продукт позволява производството на паста и нудли от "недурумно пшенично брашно". Подобрителят позволява използването на - обикновено пшенично брашно, оризово и царевично или смесено брашно. Пастата и нудлите са с качество, равно на традиционната паста, произведена от брашно отDurum пшеница. Цената на крайния продукт намалява повече...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play