...
Пресоване, след което ферментация в иноксова цистерна при контролирана температура
Отлежаване в цистерни, за да се запази цялата свежест на плода
СОРТОВЕ
53 % Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИЯ
С красив виолетов цвят, Château Talusson разкрива флорален нос и нотки на пресни червени плодове. Вкусът е мек, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен още сега.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Château Talusson ще бъде идеален с барбекю меса, ястия с сос или десерти на основата на плодове.
Сервирайте между 16° и 18°C.
...Смес за кроасани и продукти от многослоеста тесто, произведени с директен метод, контролиранаферментация или замразяване.
Формат: 25 кг
Дозировка: 100%...
... приложимите директиви PED и са одобрени от TÜV. Доставят се с сертификат за тест на налягане и табелка на производителя, отговаряща на стандартите.
Сред възможните персонализации, освен размерите, можем да изработим нашите купи за ферментация/съхранение с вдлъбнато дъно или в хоризонтална форма, да добавим странични врати и др.
Предварително инсталираният контрол на температурата позволява бързо пускане в експлоатация и разширяване на парка от ферментатори.
...Ферментираният куркумин на прах от fermentlife® е продукт на стандартизирана, контролирана ферментационна процедура. След ферментацията, продуктът комбинира всички полезни свойства на корена от куркума, като е допълнително усилен от специфичните за ферментацията промени. Комплексната синергична растителна матрица съдържа високо количество здравословно подпомагащи компоненти, като куркуминоиди...
... температурен диапазон от 10—35°C (обърнете внимание, че толерантността към етанол намалява при високи температури). Този щам също е толерантен към трудни условия на ферментация, има висока толерантност към SO2, произвежда ниска летлива киселинност и е с ниско пенообразуване.
...Формулация в капачка
Това е органичен тор, получен от контролиранаферментация на тор от бревис. Неговото използване подпомага и стабилизира структурата на почвата, подобрявайки както леките, така и тежките почви. Подобрява аерацията и задържането на вода; увеличава микробния живот, освобождавайки и предоставяйки на растенията множество микроелементи.
Не съдържа семена, плевели, патогенни гъби...
...Темпранильо 75%, Гренаш 18%, Каберне совиньон 5%, Други 2%. Беритбата се извършва в средата на септември, когато гроздето се обира, отстраняват се стеблата и се поставя в неръждаеми резервоари при контролирана температура за период на мацерация от приблизително седем дни. Малолактична ферментация и последващо отлежаване в резервоари, където виното остава на утайка до стабилизация и бутилиране.
Цвят: Червен купаж
Сорт: Темпранильо 75%...
...Zinca d'Odre е резултат от стремежа да се открие същността на произхода на виното. Това червено вино е отлежавало в кожени бурета, хидроизолирани с риба (смес от смола и зехтин).
Ферментирано в неръждаема стомана при контролирана температура.
Отлежаване в кожени бурета, хидроизолирани с риба.
Устойчиво отглеждане 1,800 кг/ха.
Събирано на ръка.
Некларирано и нефилтрирано.
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nСира: 80%\nГренаш: 20%\nАлкохолно съдържание: 13.5°\n\nVINIFICATION\nПроизведени от нашите най-добри парцели, сортовете се берат в пълна зрялост, обелват се, мачкат се и се поставят в съдове отделно, за да бъдат ферментирали при контролирана температура.\nКолкото по-рано се извърши смесването, толкова по-дискретно, елегантно и изтънчено ще се слеят танините от дървото.\n...
...Côtes-de-Bourg
Смесване :
Мерло - Каберне Совиньон
Потенциал за стареене :
Около 15 години
Винификация :
Беритба без гроздови стъбла, не е смачкана. Ферментация в бетонни съдове.
Мацерация между две и три седмици с контролирана екстракция за
постигане на фина и елегантна танинова структура. Прехвърляне в бъчви в края на
малоалектичната ферментация. Отлежаване в бъчви в продължение на 12 месеца.
....","VIÑEDO":"ВИНОГРАДНИК","Fermentación alcohólica en acero inoxidable a temperatura controlada de 16ºC durante aproximadamente 3 semanas. Posteriormente se somete a una crianza sobre sus lías finas durante 3 meses sin que realice la fermentación maloláctica.":"Алкохолна ферментация в неръждаема стомана при контролирана температура от 16ºC в продължение на приблизително 3 седмици. След това се подлага...
...Изработен от 100% вердехо грозде, с контролиранаферментация и спиртно съдържание от 9º, и 57 грама остатъчна захар. Привлекателен слонова кост цвят. Много сладко и нежно вино на небцето.
Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
...{"Italy – Veneto":"Италия – Венето","Designation":"Дизайнaция","11.5%":"11.5%","Volume:75cl":"Обем: 75cl","Region":"Регион","Alcohol Content":"Съдържание на алкохол","100% Glera":"100% Глера","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Меко пресоване и чиста ферментация при контролирана температура. Втора ферментация и естествена ферментация в автоклав за около 50 дни при 12 – 13°C","Variety":"Сорт","Wine Making":"Производство на вино","DOCG":"DOCG"}...
...Vita Biosa Хиперус е контролирана биологична билкова ферментирала напитка с 7 млечнокисели култури, извлек от 19 подбрани билки, шипка и джинджифил. Внимателната ферментация, микроорганизмите и специалният билков извлек отличават Vita Biosa Арония.
Vita Biosa Хиперус може да се консумира през деня, също и във връзка с храненията. Винаги се образува утайка. Затова е добре да се разклати бутилката...
... от годините стареене в избата\n","Taux d'alcoolémie":"Съдържание на алкохол: 12%\n","Vinification":"Винификация: Местни дрожди. Ферментация и отлежаване: ферментация при контролирана температура и отлежаване от 8 месеца в резервоар. Остатъчен захар 16g/l\n","Millésime":"Година на производство: 2005\n","Domaine":"Домейн: Domaine Vincent Denis\n","Culture":"Култура: Традиционна\n"}...
...IGP шардоне кюве О'Вент домейн дю мюлин дьо л'Оризон
Цвят: Бяло
Сорт: 100% Шардоне
Винификация: Пневматично пресоване и студено декантиране. Контролирана алкохолна ферментация между 16 и 17 °C.
Отлежаване: В съд.
Бутиране: В имота.
Обем: 75 cl
Дегустация: Свежо и леко Шардоне с красива минералност, много освежаващо вино.
Годност: 1 до 2 години.
Съчетание храна & вино: Идеално за аперитив с миди Сен Жак
Обем: 75 cl
Цвят: Бяло...
...СОРТОВЕ
Коломбар 80%
Мускат малък зърно 20%
ВИНОПРОИЗВОДСТВО
Два източника за Коломбар:
- Един, който носи аромати и плътност.
- Един, който носи свежест и жизненост. Събиране в недозрялост.
Един източник за Мускат:
- Нощна реколта. Ферментация при контролирана температура.
ДЕГУСТАЦИЯ
С леко сламен цвят, с нотка на зелено; този Коломбар - Мускат се отличава с свежия си нос, нотки на ананас, личи и тропически плодове.
Свеж и хрупкав, той ще бъде идеалният спътник за вашите аперитиви и ще се съчетае с ястия от морски дарове, в салата.
Това вино ще бъде идеално сервирано при 8°C-10°C...
...НАЗВАНИЕ НА ПРОИЗХОД: ЦИГАЛЕС
Беритбата беше извършена в началото на октомври, като гроздето беше подложено на нежно смачкване и отстраняване на дръжките. Ферментира при контролирана температура. След това беше извършена малолактична ферментация. Впоследствие беше пречистено, стабилизирано и бутилирано.
...L-Изолевцинът е есенциална аминокиселина, което означава, че твоето тяло не може да произвежда L-изолевцин само, но се нуждае от тази аминокиселина. Например, той подпомага изграждането на протеини и производството на енергия в мускулите.
Спортните атлети често се обръщат към тази аминокиселина. Естествени източници на L-изолевцин са маслини, авокадо, сьомга, пшеница и грах. За контролирана доза, L-изолевцинът от LANUCO е в 100% чиста форма.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Производство: L-изолевцинът се получава чрез ферментация на глюкозни разтвори.
...ВИНО: Trebbiano di Lugana 100%
ЗОНА НА ПРОИЗВОДСТВО: Гроздето произхожда от първата зона на варовикова глинеста местност на езерото Гарда в митичната Сирмионе, на височина 68 м над морското равнище
СИСТЕМА НА ЗАСАЖДАНЕ: Отглеждане на редове с резитба по метода гийо
ОБРАБОТКА И ФЕРМЕНТАЦИЯ: В стомана при контролирана температура
ЦВЯТ: Интензивно сламено жълто с зеленикави отенъци
АРОМАТ: Приятен...
...Системи за прецизно земеделие (далекосъобщение и пръскане), многосензорни оранжерии, роботизирани приложения в земеделието.
Представляваме в България испанската компания Sanz Hermanoz, която произвежда, между другото, пръскачки за селскостопанска и градинарска употреба. Разполагаме с неръждаеми съдове (INOX 18/10) за зехтин, вино и мед, охладители за вино за контролиранаферментация и системи за съхранение на азот.
... пасти); брашно "Кандел" (оптимално за по-твърди, но лесни за работа теста, хляб Кандел, чуроси и пържени теста); брашно "Средна сила" (за теста, които изискват добра консистенция и задържане на газове, идеално за багети в механизирани процеси); брашно "Специално" (много добро за контролиранаферментация, ръчно приготвени багети, тестени изделия и селски хляб); брашно "Голяма сила" (идеално за хляб в форма, роскон де рейес, енсаймади и тестени изделия с максимално качество). Произвеждаме също така пълнозърнесто пшенично брашно и ръжено брашно.
...Машини за хлебопроизводство и индустриално охлаждане. Машини за хлебопроизводство: охладител MSR, климатик с регулируема температура и влажност, фризер CG, шкаф за контролиранаферментация FCP., всички машини за производство на тесто, модулни фурни с рефракционни плочи, вентилирани електрически фурни "Торнадо", ротационни фурни "Мини компактен", ротационни фурни "Роткар", рефракционни фурни "Термокар", стандартни термодек фурни... кабини за миене, тунели за миене, миялни колички, миялни контейнери, миялни тави "Евро"...
Селскостопанското дружество Le Mire от Refrontolo произвежда отличен Prosecco DOGC. Prosecco е собствено производство, при което с модерни винопроизводствени инсталации се преминава от нежно пресоване към ферментация на мъстта в контейнери с контролирана температура, а след това в автоклави за образуване на мехурчета. Собствено производство и дегустация. Разположена на върха на хълма на MIRE в...
Компанията HENGEL INDUSTRIE е специализирана и призната като дизайнер и производител на оборудване за замразяване, бързо охлаждане, съхранение и контролиранаферментация за хлебопекарната и сладкарската индустрия от повече от тридесет години. HENGEL INDUSTRIE е станала незаменима в своя сектор. От създаването си, Hengel не е спирала да се специализира и иновации, като същевременно спазва...
www.covini.es COVINI е търговска компания, основана през 2001 г., специализирана в търговията с вина в насипно състояние, както и в предлагането на широка гама плодови сокове за индустрията за напитки. Можем да предложим вина (традиционни или контролиранаферментация), бели вина, вина за пенливи напитки, розе, червени, тъмно червени, сортови и различни вина с контролирано наименование за произход...
... разбраната и приложена технология. Една от тайните на Вините Верде е в селекцията на сортовете, която придава на виното една от най-забележителните му характеристики. Квинта де Курвос разполага със собствена изба, разположена в интериора на имота, оборудвана с модерна технология, както и с охладителна система, която позволява извършването на енологичния процес чрез студена мацерация, с ферментация при постоянна и контролирана температура, което осигурява строг енологичен контрол.