...
Пресоване, след което ферментация в иноксова цистерна при контролирана температура
Отлежаване в цистерни, за да се запази цялата свежест на плода
СОРТОВЕ
53 % Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИЯ
С красив виолетов цвят, Château Talusson разкрива флорален нос и нотки на пресни червени плодове. Вкусът е мек, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен още сега.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Château Talusson ще бъде идеален с барбекю меса, ястия с сос или десерти на основата на плодове.
Сервирайте между 16° и 18°C.
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nСира: 80%\nГренаш: 20%\nАлкохолно съдържание: 13.5°\n\nVINIFICATION\nПроизведени от нашите най-добри парцели, сортовете се берат в пълна зрялост, обелват се, мачкат се и се поставят в съдове отделно, за да бъдат ферментирали при контролирана температура.\nКолкото по-рано се извърши смесването, толкова по-дискретно, елегантно и изтънчено ще се слеят танините от дървото.\n...
...Côtes-de-Bourg
Смесване :
Мерло - Каберне Совиньон
Потенциал за стареене :
Около 15 години
Винификация :
Беритба без гроздови стъбла, не е смачкана. Ферментация в бетонни съдове.
Мацерация между две и три седмици с контролирана екстракция за
постигане на фина и елегантна танинова структура. Прехвърляне в бъчви в края на
малоалектичната ферментация. Отлежаване в бъчви в продължение на 12 месеца.
... от годините стареене в избата\n","Taux d'alcoolémie":"Съдържание на алкохол: 12%\n","Vinification":"Винификация: Местни дрожди. Ферментация и отлежаване: ферментация при контролирана температура и отлежаване от 8 месеца в резервоар. Остатъчен захар 16g/l\n","Millésime":"Година на производство: 2005\n","Domaine":"Домейн: Domaine Vincent Denis\n","Culture":"Култура: Традиционна\n"}...
...IGP шардоне кюве О'Вент домейн дю мюлин дьо л'Оризон
Цвят: Бяло
Сорт: 100% Шардоне
Винификация: Пневматично пресоване и студено декантиране. Контролирана алкохолна ферментация между 16 и 17 °C.
Отлежаване: В съд.
Бутиране: В имота.
Обем: 75 cl
Дегустация: Свежо и леко Шардоне с красива минералност, много освежаващо вино.
Годност: 1 до 2 години.
Съчетание храна & вино: Идеално за аперитив с миди Сен Жак
Обем: 75 cl
Цвят: Бяло...
...СОРТОВЕ
Коломбар 80%
Мускат малък зърно 20%
ВИНОПРОИЗВОДСТВО
Два източника за Коломбар:
- Един, който носи аромати и плътност.
- Един, който носи свежест и жизненост. Събиране в недозрялост.
Един източник за Мускат:
- Нощна реколта. Ферментация при контролирана температура.
ДЕГУСТАЦИЯ
С леко сламен цвят, с нотка на зелено; този Коломбар - Мускат се отличава с свежия си нос, нотки на ананас, личи и тропически плодове.
Свеж и хрупкав, той ще бъде идеалният спътник за вашите аперитиви и ще се съчетае с ястия от морски дарове, в салата.
Това вино ще бъде идеално сервирано при 8°C-10°C...
Компанията HENGEL INDUSTRIE е специализирана и призната като дизайнер и производител на оборудване за замразяване, бързо охлаждане, съхранение и контролиранаферментация за хлебопекарната и сладкарската индустрия от повече от тридесет години. HENGEL INDUSTRIE е станала незаменима в своя сектор. От създаването си, Hengel не е спирала да се специализира и иновации, като същевременно спазва...