Франция, Pineuilh
... Пресоване, след което ферментация в иноксова цистерна при контролирана температура Отлежаване в цистерни, за да се запази цялата свежест на плода СОРТОВЕ 53 % Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc ДЕГУСТАЦИЯ С красив виолетов цвят, Château Talusson разкрива флорален нос и нотки на пресни червени плодове. Вкусът е мек, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен още сега. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Château Talusson ще бъде идеален с барбекю меса, ястия с сос или десерти на основата на плодове. Сервирайте между 16° и 18°C.
Франция, Roubia
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nСира: 80%\nГренаш: 20%\nАлкохолно съдържание: 13.5°\n\nVINIFICATION\nПроизведени от нашите най-добри парцели, сортовете се берат в пълна зрялост, обелват се, мачкат се и се поставят в съдове отделно, за да бъдат ферментирали при контролирана температура.\nКолкото по-рано се извърши смесването, толкова по-дискретно, елегантно и изтънчено ще се слеят танините от дървото.\n...
Франция, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Смесване : Мерло - Каберне Совиньон Потенциал за стареене : Около 15 години Винификация : Беритба без гроздови стъбла, не е смачкана. Ферментация в бетонни съдове. Мацерация между две и три седмици с контролирана екстракция за постигане на фина и елегантна танинова структура. Прехвърляне в бъчви в края на малоалектичната ферментация. Отлежаване в бъчви в продължение на 12 месеца.
Франция, Auxerre
... от годините стареене в избата\n","Taux d'alcoolémie":"Съдържание на алкохол: 12%\n","Vinification":"Винификация: Местни дрожди. Ферментация и отлежаване: ферментация при контролирана температура и отлежаване от 8 месеца в резервоар. Остатъчен захар 16g/l\n","Millésime":"Година на производство: 2005\n","Domaine":"Домейн: Domaine Vincent Denis\n","Culture":"Култура: Традиционна\n"}...
Франция, Lys Haut Layon
...IGP шардоне кюве О'Вент домейн дю мюлин дьо л'Оризон ​Цвят: Бяло Сорт: 100% Шардоне Винификация: Пневматично пресоване и студено декантиране. Контролирана алкохолна ферментация между 16 и 17 °C. Отлежаване: В съд. Бутиране: В имота. Обем: 75 cl Дегустация: Свежо и леко Шардоне с красива минералност, много освежаващо вино. Годност: 1 до 2 години. Съчетание храна & вино: Идеално за аперитив с миди Сен Жак Обем: 75 cl ​Цвят: Бяло...
Франция, Saint Cannat
...СОРТОВЕ Коломбар 80% Мускат малък зърно 20% ВИНОПРОИЗВОДСТВО Два източника за Коломбар: - Един, който носи аромати и плътност. - Един, който носи свежест и жизненост. Събиране в недозрялост. Един източник за Мускат: - Нощна реколта. Ферментация при контролирана температура. ДЕГУСТАЦИЯ С леко сламен цвят, с нотка на зелено; този Коломбар - Мускат се отличава с свежия си нос, нотки на ананас, личи и тропически плодове. Свеж и хрупкав, той ще бъде идеалният спътник за вашите аперитиви и ще се съчетае с ястия от морски дарове, в салата. Това вино ще бъде идеално сервирано при 8°C-10°C...
Франция, Vic-Sur-Aisne
...Нагревателни кабели за нежно нагряване на мъст и вина, за контролирана малолактична ферментация.
Франция, Parigny
Компанията HENGEL INDUSTRIE е специализирана и призната като дизайнер и производител на оборудване за замразяване, бързо охлаждане, съхранение и контролирана ферментация за хлебопекарната и сладкарската индустрия от повече от тридесет години. HENGEL INDUSTRIE е станала незаменима в своя сектор. От създаването си, Hengel не е спирала да се специализира и иновации, като същевременно спазва...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play