...Смес за кроасани и продукти от многослоеста тесто, произведени с директен метод, контролиранаферментация или замразяване.
Формат: 25 кг
Дозировка: 100%...
...ВИНО: Trebbiano di Lugana 100%
ЗОНА НА ПРОИЗВОДСТВО: Гроздето произхожда от първата зона на варовикова глинеста местност на езерото Гарда в митичната Сирмионе, на височина 68 м над морското равнище
СИСТЕМА НА ЗАСАЖДАНЕ: Отглеждане на редове с резитба по метода гийо
ОБРАБОТКА И ФЕРМЕНТАЦИЯ: В стомана при контролирана температура
ЦВЯТ: Интензивно сламено жълто с зеленикави отенъци
АРОМАТ: Приятен...
Селскостопанското дружество Le Mire от Refrontolo произвежда отличен Prosecco DOGC. Prosecco е собствено производство, при което с модерни винопроизводствени инсталации се преминава от нежно пресоване към ферментация на мъстта в контейнери с контролирана температура, а след това в автоклави за образуване на мехурчета. Собствено производство и дегустация. Разположена на върха на хълма на MIRE в...
... контролирана и сертифицирана верига, която гарантира местния произход на смлените зърна. Мелниците и семената са подбрани регион по регион. Постоянно инвестираме в изследвания и развитие, за да предложим продукт с високо качество. Нашите продукти не са индустриално производство, а занаятчийски изделия, които имат особеността да бъдат предварително приготвени с естествена ферментация, без добавяне на консерванти и химически агенти. Ние сме в постоянен етап на еволюция.