...Тези семена от горчица ще придадат свежия и пикантен вкус на дресинги, сосове и бели или червени меса. Нежният вкус на борова ядка също ще се съчетае добре с всички ястия на растителна основа.
...Сушените хвойнови плодове се използват за подправяне на много известни, солени ястия. Интензивният и пикантен вкус прави хвойновите плодове идеални за приготвяне на маринати и сосове, както и за кисели краставички.
Хвойновите плодове обикновено се използват сушени. Сушената подправка има малко по-интензивен аромат от пресния плод. Класически, можеш да ги използваш при готвене на кисело зеле...
...Като Temas Group, ние предлагаме висококачествени торти, бисквити, крекери, сосове и конфитюри на африканските и европейските пазари на достъпни цени. Обогатяваме вашите маси, съчетавайки вкус и икономия.
Нашият ангажимент да предоставяме на клиентите си продукти с най-високо качество на най-добрите цени е в сърцето на нашия бизнес. Уникалните вкусове на нашите торти, хрупкавият вкус на нашите...
...,,Dodo Cukrus” тъмен Мусковадо е мек, влажен захар с фини тъмнокафяви кристали, богати на естествена меласа, която му придава лепкава текстура, специален вкус и аромат. Използва се в сладкарството, при печене, по-специално в пикантни плодови кейкове и джинджифилови хлябове, както и при приготвянето на солени ястия и сладко-киселисосове.
...Сушеният лимон от Иран или лимуу на персийски е незаменима част от персийската кухня.
Тези сушени лимони се характеризират с кисели и деликатно опушени нотки, които ще придадат свежест на вашите ястия.
Можете да използвате тези лимони цели или на парчета и да ги добавяте към вашите яхнии или сосове и супи. Те се хидратират много добре при контакт с течности.
Или можете да смелите тези сушени лимони на прах с помощта на хаванче, за да можете лесно да ги смесите с вашите сладкиши.
... боровинките. Но в биологичен смисъл те не са свързани по никакъв начин. Клюквите се разделят на различни сортове: "Канадски сушени клюкви", "Американски сушени клюкви" и "Сушени клюкви на пекаря" (също от САЩ).
Произход
Използването на клюквата датира от времето преди откритията в Америка: коренните американски племена знаели за разнообразната й употреба за вкусни, сладко-кисели закуски. Днес все...
... от червено цвекло придава красив червен или розов цвят на торти, кексчета, палачинки, сосове, супи, дипове и други приготвяния. Този прах от цвекло осигурява мек, сладък нюанс, без да доминира над другите вкусове...
...Има различни видове СОСОВЕ по света.
Сосовете могат да имат различен вкус в зависимост от съставките, вариращи от сладки до кисели, освежаващи до пикантни. Ето някои известни сосове от цял свят.
Чатни, считано за типично индийско, всъщност е британска специалитет, който датира от колониалните времена. Приготвя се от екзотични или неекзотични плодове и/или зеленчуци, готвени с оцет, захар и...
...Забележка: Може да съдържа следи от СЕЛЬОРА, ГОРЧИЦА, СУСАМ, БАДЕМИ и ФЪСТЪЦИ
Използване: ясни бульони, яхнии, кокосови сосове и супи, риба и морски дарове, птиче месо, агнешко, пикантни къри, месни шишчета, заместител на джинджифил, сладко-кисели китайски ястия
Сега използвайте нашата "Мелена галгантова корен (Тайландски джинджифил)" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Произхождащ от Колумбия, Пименто д'Амазония има особеността да се събира преди пълната си зрялост. Това обяснява жълтия му цвят, докато повечето от близките му роднини (като кайенския пипер) са червени!
Тази ранна реколта има за цел да позволи на пименто д'Амазония да развие плодови и кисели нотки.
С оценка около 50.000 по скалата на Сковил (еквивалент на 8/10), това е пипер с характер, който съчетава пикантност и ароматни качества.
Пименто д'Амазония може да се използва цял, например в сос, преди да бъде премахнат, или може да бъде смлян и напълно включен в вашите приготвяния.
Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясно сирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени удоволстви...
...http://www.coregreen.co.kr","Product Description":"Като подправка на прах, която може лесно да приготви бульон, тя може да се прилага за всички корейски ястия, като кисели и задушени, освен бульон, и може да се използва и за западни ястия, като стек и паста. Премиум подправка с 27 съставки, най-много в Корея.","- Без изкуствени химически добавки (естествено, без глутамат)\n":"- Подправка...
...Нищо не напомня толкова на лятото, колкото свежи череши, напоени със слънце. Черешата, плод на черешовото дърво, е малък месест плод с червен цвят, който съдържа костилка в центъра си. Отглеждат се няколко сорта, които основно се разделят на две групи: сладки череши, които обикновено се ядат пресни, и кисели череши, които се използват предимно в готвене и в състава на желета, сосове и пайове. Във...
... съкровище в гастрономията. Той придава свежа анасонова и лимонова нотка на маринати, леки сосове, сурови зеленчуци и плодови салати и, разбира се, на рибата, с която създава перфектно съчетание.
В ежедневието ананасът също се използва за ароматизиране на зехтин, оцет, кисели краставички или сол, просто като се поставят няколко листа в бутилката или буркана.
От диетична гледна точка, ароматът и подправените аромати на ананаса позволяват значително намаляване на употребата на сол. Полза 100 % за здравето!
...Вкусна халал говежда хамбургер. Кутията съдържа 60 броя по 110 г всеки - Знаем, че съществуват хиляди говежди хамбургери, но нито един не е като този, който предлага Ismael’s Kebab. Първо, нашият говежди хамбургер е 100% халал.
Този хамбургер можете да комбинирате с десетки продукти, като яйца, маруля, кисели краставички, домати и хиляди различни сосове, наред с други съставки. Неустоим вкус, за да могат вашите клиенти да се наслаждават като деца!
Кутията съдържа общо 60 броя. Всеки от тях тежи 110 грама.
Цената на този продукт включва данъци. Доставката е напълно безплатна.
...Семената от копър отдавна се добавят почти във всички саламури и кисели краставички, в чадъри с кисели и мариновани краставици, домати и пипер се поставят цели чадъри със семена, само семената се използват в киселото зеле. Семената от копър се съчетават добре с месни и рибни ястия, всякакви зеленчукови яхнии, а особено с ястия от грах, боб и леща.
Използване за
Сосове, супи, консервиране, месни ястия, ястия от птици, гарнитури.
Вкус
Подправен
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 16
Мазнини (г / 100г)… 15
Въглехидрати (г / 100г)… 12
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 250...
...Техническата алтернатива с висока производителност, подходяща за всички приложения при готвене.
Перфектна свързаност, покриваща и хомогенна.
Перфектно поддържа водна баня през цялото обслужване, дори и при много киселисосове.
Перфектна устойчивост на добавяне на кисели съставки или алкохол, както в горещо, така и в студено, не се разделя.
Бързо и добре редуцира.
Отлична устойчивост на високи температури за дълги готвения, като запечени ястия.
Много гладка и кремообразна текстура за кремообразни смеси.
Опаковано по 6 (1L x6)
40% повече сос*: висока производителност при редукция.
... разтворител от изсушени ризоми на Curcuma Longa L.
(Куркума) от индийски произход. Куркуминът се кристализира, изсушава и смляна, за да се постигне чистота. Куркумата може да бъде произведена в различни форми, включително водоразтворими и диспергируеми прахове или течности и може да бъде силно концентрирана, когато е необходимо.
Приложения:
Твърди бонбони, Маршмелоу, Кисели краставички, Сосове, Сосове и супи, Сладоледи и Йогурти,
Плодови препарати, Печивa, Издухани продукти, Подправки и сухи смеси...
...Сироп от нар 100% биологичен от 70гр плодове на 100гр крайния продукт.
Произвежда се от натурален биологичен сок от нар, нерафинирана биологична захар, вода и желатин.
Сиропът от нар се опакова веднага след производството и се съхранява на сенчесто и хладно място. Запазва се на сенчесто и хладно място за: 1 година. Предлага се в опаковки: 450гр.
Сиропът от нар се опакова веднага след производството и се съхранява на сенчесто и хладно място.
Приложения: в храната, идеален за сладко-киселисосове, салати, чътни и др.
в сладкарството, десерти, торти, кексове, сладолед и др.
...Съставки:
100 % Винен оцет от Херес, произведен от грозде от биологично земеделие
Препоръки за употреба:
Може да се използва в дресинги, маринати и за подправяне на салати и сурови зеленчуци. Можете също така да го използвате в сабайон, в сладко-киселисосове, а също и като аперитив, добавяйки няколко капки в Кърс.
Този оцет от Херес е внесен от Андалусия (Испания).
Този продукт е произведен от биологично земеделие и е сертифициран от ECOCERT F32600.
В Depuydt могат да ви предоставят фини месни изделия, фини салати, готови ястия и кетъринг, сосове, кисели продукти и консерви, бутер тесто и тестени изделия, замразени продукти.
Сосовете La William се предлагат в различни опаковки за фритюрници, закусвални и други заведения за обществено хранене: майонези, кетчупи, горчици, кисели краставички, винегрети, арденски сос, американски сос, андалуски сос, арумба сос, банзай сос, беранез сос, коктейлен сос, сос за пита, самурай сос, тартар сос, сос с горещ чили, сос от пипер... Освен това, La William предлага и по-малки...
...готова за употреба, ние предлагаме кулинарни решения за всички любители на вкуса. Отговаряме на специалните изисквания на ресторанти, кетъринг компании и индустриални клиенти, във Франция или в чужбина, тъй като всички наши подправки са налични в буркани или в големи обеми, от грам до тон в зависимост от вашите нужди. Горчици, хрян, кетчуп, кисели краставички, цвекло, песто и намазки също съществуват в биологичен вариант. С нашата марка за гурме храни Domaine des Terres Rouges, предлагаме също премиум горчици, зехтини, балсамови оцети и оцети с плодова пулпа.
След 11 години в Тайланд се върнахме у дома с традиционни оригинални рецепти за пикантни къри и ароматни сосове. С всяка хапка ви изпращаме на вълнуващо кулинарно пътешествие.
Мечтано. Традиционно. Тайландско.
Невъзможно е да си представим тайландската кухня без: вкусни къри с кремообразно кокосово мляко. Сладки, кисели, солени и пикантни нотки осигуряват вълнуващо вкусово изживяване.
С нашето...
Hoka Den Haag BV, доставчик на хранителни и нехранителни продукти за хотелиерството: Някои от нашите продукти: пържени картофи, картофени изделия, закуски, сосове, супи, млечни продукти, маргарин, масла и мазнини, ориз, брашно и паста, консерви от зеленчуци, плодове, месо и риба, безалкохолни напитки, сокове, изворна и минерална вода, маса за кисели краставички, салати, месни деликатеси...
... conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Морели morcheln pfifferlingen манатарки setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Ръчно изработени луксозни консерви и запазвания. Оригинален асортимент от френски гъби в оцет по начин на кисели краставички, подправки в оцет от вино, лук чътни. Асортимент от типични и традиционни ястия на...