Франция, Tassin-La-Demi-Lune
...Сушеният лимон от Иран или лимуу на персийски е незаменима част от персийската кухня. Тези сушени лимони се характеризират с кисели и деликатно опушени нотки, които ще придадат свежест на вашите ястия. Можете да използвате тези лимони цели или на парчета и да ги добавяте към вашите яхнии или сосове и супи. Те се хидратират много добре при контакт с течности. Или можете да смелите тези сушени лимони на прах с помощта на хаванче, за да можете лесно да ги смесите с вашите сладкиши.
Франция, Aix-En-Provence
...Произхождащ от Колумбия, Пименто д'Амазония има особеността да се събира преди пълната си зрялост. Това обяснява жълтия му цвят, докато повечето от близките му роднини (като кайенския пипер) са червени! Тази ранна реколта има за цел да позволи на пименто д'Амазония да развие плодови и кисели нотки. С оценка около 50.000 по скалата на Сковил (еквивалент на 8/10), това е пипер с характер, който съчетава пикантност и ароматни качества. Пименто д'Амазония може да се използва цял, например в сос, преди да бъде премахнат, или може да бъде смлян и напълно включен в вашите приготвяния.
Франция, Biguglia
Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясно сирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени удоволстви...
Франция, Paris
...Нищо не напомня толкова на лятото, колкото свежи череши, напоени със слънце. Черешата, плод на черешовото дърво, е малък месест плод с червен цвят, който съдържа костилка в центъра си. Отглеждат се няколко сорта, които основно се разделят на две групи: сладки череши, които обикновено се ядат пресни, и кисели череши, които се използват предимно в готвене и в състава на желета, сосове и пайове. Във...
Франция, Perpignan Cedex
... съкровище в гастрономията. Той придава свежа анасонова и лимонова нотка на маринати, леки сосове, сурови зеленчуци и плодови салати и, разбира се, на рибата, с която създава перфектно съчетание. В ежедневието ананасът също се използва за ароматизиране на зехтин, оцет, кисели краставички или сол, просто като се поставят няколко листа в бутилката или буркана. От диетична гледна точка, ароматът и подправените аромати на ананаса позволяват значително намаляване на употребата на сол. Полза 100 % за здравето!
Съответстващи продукти
Анет
Анет
Други Продукти
Cébette
Cébette
Франция, Saint-Etienne
...Техническата алтернатива с висока производителност, подходяща за всички приложения при готвене. Перфектна свързаност, покриваща и хомогенна. Перфектно поддържа водна баня през цялото обслужване, дори и при много кисели сосове. Перфектна устойчивост на добавяне на кисели съставки или алкохол, както в горещо, така и в студено, не се разделя. Бързо и добре редуцира. Отлична устойчивост на високи температури за дълги готвения, като запечени ястия. Много гладка и кремообразна текстура за кремообразни смеси. Опаковано по 6 (1L x6) 40% повече сос*: висока производителност при редукция.
Франция, Saint Christol De Rodières
...Съставки: 100 % Винен оцет от Херес, произведен от грозде от биологично земеделие Препоръки за употреба: Може да се използва в дресинги, маринати и за подправяне на салати и сурови зеленчуци. Можете също така да го използвате в сабайон, в сладко-кисели сосове, а също и като аперитив, добавяйки няколко капки в Кърс. Този оцет от Херес е внесен от Андалусия (Испания). Този продукт е произведен от биологично земеделие и е сертифициран от ECOCERT F32600.
Франция, Mietesheim
...готова за употреба, ние предлагаме кулинарни решения за всички любители на вкуса. Отговаряме на специалните изисквания на ресторанти, кетъринг компании и индустриални клиенти, във Франция или в чужбина, тъй като всички наши подправки са налични в буркани или в големи обеми, от грам до тон в зависимост от вашите нужди. Горчици, хрян, кетчуп, кисели краставички, цвекло, песто и намазки също съществуват в биологичен вариант. С нашата марка за гурме храни Domaine des Terres Rouges, предлагаме също премиум горчици, зехтини, балсамови оцети и оцети с плодова пулпа.
Франция, Aiguilhe
... conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Морели morcheln pfifferlingen манатарки setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Ръчно изработени луксозни консерви и запазвания. Оригинален асортимент от френски гъби в оцет по начин на кисели краставички, подправки в оцет от вино, лук чътни. Асортимент от типични и традиционни ястия на...
Франция, Ancenis
... кашер. Като експерти в ферментацията, ние сме разработили широка гама от съставки, като прахове от кисело мляко, извара или дори ферментирали протеини, използвани в много приложения: пълнежи за шоколади, плодови мусове и кисели десертни кремове, както и сладкарски пълнежи, сосове с кисело мляко.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play