...{"Алергени":"Продуктът съдържа алергенни вещества или продукти, съдържащи такива компоненти: МЛЯКО. Не съдържа глутен. Съдържа консерванти (Киселинност: E270).","Съставки":"Кетчуп (концентрат от домати 50%, вода, захар, винен оцет, сол, натурални аромати, сгъстители: ксантанова гума и гума от рожков), Летен трюфел 3% (Tuber aestivum Vitt.), сол, аромат. Киселинност: Лактатна киселина E270...
...Италианско пенливо вино с фино и устойчиво перле, в което изпъкват цветни и плодови нотки, придружени от приятна киселинност. Остатъчната захар от 6 гр/л подчертава свежестта и минералността на това Prosecco Superiore, получено винаги от чисти грозда глера, селектирани от нашите най-млади лозя в Сан Пиетро ди Фелето.
... само с ниското ниво на киселинност, а и с редица органолептични качества, постигнати чрез безупречни производствени процеси.
Изключителното качество на този продукт произтича от прецизен избор на органични местни маслинови насаждения. То е резултат от постоянна и внимателна прецизност, приложена през целия процес на трансформация на маслините; дефолирането и почистването като основни работни...
...Дълбоко рубинено червено вино с изразен тревист и подправен аромат. Силното и узряло тяло се усеща при първата глътка, омекотено от правилната киселинност и меките танини. Виното предлага кадифен и добре балансиран вкус, на небцето вкусът е интензивен, но сложен. Освобождава дълъг аромат и послевкус на тютюн, добре смесен с дървесни аромати.
...Олио екстра върджин от зехтин с много високо качество, получено чрез студено пресоване на зелени маслини, събрани и незабавно смлени: Coltofranto.
Съхранява се под азот в неръждаеми резервоари, характеризира се с ниска киселинност и високо полифенолно съдържание: това олио отговаря на изискването с концентрация над 250 mg/Kg хидрокситирозол, тирозол, олеуропеин и техните производни.
С...
...Пълен и кремообразен вкус, с лека киселинност, богато тяло и аромат, изпълнен с интензивност и елегантност. Ароматичността е в съответствие със силния характер на сместа, което оправдава възприеманата стойност на горчивината.
...Специална оферта: пакет от 12 бутилки само за 89€
Бутилка масло 75 cl
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: Био зехтинът La Mortella е получен директно от биологични маслини от насаждения в Чиленто и единствено чрез механични процеси, с максимална киселинност в термини на олеинова киселина от 0.24%
ИНДИКАТИВНИ АНАЛИЗИ: Киселинност в олеинова киселина: 0.24%; Неправилности: 0%; K270: 0,24; K232: 1.82; DELTA K...
...и "Коратина", смлени с гранитни мелници от Монте Роза в часовете непосредствено след доставката. От умелата смес на тези два сорта се ражда зехтинът Папалардо, деликатен, плодов и апетитен. Подходящ е за пържене и подправяне; не е филтриран: оттук произтича ограничена седиментация и минимално замъгляване, но това не променя вкуса му, а напротив, е индикатор за неговата чистота (киселинност 0,4...
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
... на Етна. Култивар: Ночелара етнеа. Многофункционален култивар, тъй като е подходящ за производството на зехтин с много ниска киселинност и за обработка на маслини за консумация. "Нашето масло е 100% италианско". Процесът на производство започва с отглеждането на маслиновите дървета на собствени терени. Нашата компания отглежда без използване на пестициди! Събирането се извършва на ръка, което...
... качество, с много ниска киселинност, хармонично и балансирано, с тревист аромат, който напомня за древните вкусове на Калабрия.
ЛИСТ С ПРОДУКТА
ПРОДУКТ: Биологично маслиново масло
ДЪРЖАВА: Италия
РЕГИОН: Калабрия
ТЕРИТОРИЯ: Хълм на Презила Калабрезе
СРЕДА: Незапрашена и чиста
ЗЕМЕДЕЛИЕ: Внасяне на натурални вещества: трева, фава (зелен тор)
СЪБИРАНЕ: Механичен вибратор с чадър
ЕКСТРАКЦИЯ...
... разработена в продължение на години изследвания и експерименти, работейки заедно с експерти по дегустация на зехтин, готвачи и кулинарни критици с единствената цел да се създаде отлично масло, което да завладее дори най-взискателните и изискани небца. Масло с много ниска киселинност, получено чрез студено пресоване и подходящо за всякакъв вид ястия. Нашите маслини се събират в първоначалната им...
... производства в защита на типичността на агро-хранителните продукти, разработването на "персонализирани" култури изключително за своите клиенти. В млечния сектор предоставя селектирани автохтонни ферменти от районите на производство на сирена DOP, както и ферменти за производство на йогурт, масло и ферментирали млека, култури на плесени в течна форма и мая. За сектора на колбасите, автохтонни култури за колбаси с мек вкус, свързани с италианската традиция, култури с конкретно анти-Листерия действие, култури с висока киселинност, покривни плесени. Майчински култури за хляб.
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
...Дълбокото уважение към нашата земя ни насочи към органичното. Сто и петнадесет хектара се простират от река Пиаве в Венето до хълмовете на Валдобиадене и до Фриули. Обединени от нашите ценности, можем да различим три марки: i Cru: резултат от нашата любов към земята и природата. Пълнотелни, добре структурирани и ароматни вина, сложни и значими. il Tralcetto е История: млади и свежи вина, приятно балансирани с освежаваща киселинност. Опаковката е характерна с малка лоза, увита около врата на бутилката, като символ на нашата традиция. i Collinari, пенливите вина.
Нашата стогодишна маслинова градина, отглеждана според принципите на биологичното земеделие и вписана в списъка на производителите на най-старата италианска D.O.P. зона, Aprutino-Pescarese, произвежда екстра върджин зехтин с отлично качество. Плодова и ароматна, с цвят от светло зелено до златисто жълто и с особено ниска маслена киселинност. Нежният вкус се адаптира към употребата на всички видове ястия, тъй като не покрива вкуса на отделните храни и е оценяван от любителите на добрия биологичен зехтин.
... най-добрите реколти в света, преминават през изкуството на смесването, за да се постигнат кремообразност, плътност, горчивина, киселинност, мирис и дълготрайност;
- Тези сензорни аспекти се запазват и по време на опаковането, за да се съхранят органолептичните характеристики на продукта, избягвайки контакт с газове, влага, светлина и други външни фактори, които биха могли да повредят такъв лесно...
... концентрацията до събиране на параметри като pH, киселинност, цвят и санитарно състояние. Цялото проектиране и производство се извършва в нашите лаборатории, в съответствие с указанията на сертифицирана система за качество UNI EN ISO 9001:2008. Инструментите на Relco Instruments са разпространени в над 50 държави по света.
... да увеличаваме обемите на продажбите си. В Италия разпространяваме екстра върджин зехтин от Испания, регион Андалусия, който се отличава с нисък процент киселинност, докато в чужбина изнасяме в страни като Испания, Чехия, Великобритания, Португалия, продукти под нашата марка DIBELLO.
От 1 януари 2022 г. беше открито седалището в Пиолетело (МИ), улица 1° Май, 39, където бутилираме екстра върджин зехтин и органичен екстра върджин зехтин, и двете под марката DIBELLO.
... идентичност на нашите вина, решихме да отглеждаме органично. Медта и сярата, заедно с индуктора на устойчивост, направен от водорасли, помагат на растението да усвоява по-добре веществата и да се бори по-добре с болестите. Високият процент варовик в нашите почви допринася за създаването на киселинност и, следователно, потенциал за стареене, и се комбинира с вятъра, който постоянно духа над лозята, което помага за развитието на ароматичното богатство на гроздето. Вниманието към всяко отделно лозе или маслиново дърво е въпрос на семейна традиция и култура, нещо, което носим дълбоко в себе си.
...Обработката се извършва по традиционния метод с каменни мелници и с единствено студено пресоване.
Полученото екстра върджин олио, освен че има много ниска киселинност, е ароматно, богато на аромати и с характерен плодов вкус: истинска преса от маслини!
Земеделската фирма "Ле Фарние" е сертифицирана като биологична фирма (ccpb) ОПАКОВКИ: КАНИСТЪР от литри 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; СТЪКЛЕНА БУТИЛКА от литри 0,25 и 0,75; ГЛИНЕН СЪД, емайлиран и ръчно рисуван от литри 4; 0,75; 0,25.
Извършват се доставки до дома в Италия и Европа.
Пълен списък с цени на сайта www.agriturismolefarnie.it...
...цели, все още незрели маслини, събрани с любов в най-добрите маслинови градини, част от които се управляват директно. Особено внимание се отделя на важните операции по събиране, транспорт и смилане, строго на студено, в компанията в рамките на 24 часа след събирането, получавайки продукт с висока плодовост и много ниска маслена киселинност. Полученото масло, след период на естествено утаяване в неръждаеми стоманени силози в отсъствие на кислород, се опакова малко преди изпращането.
...отглеждане, събиране, извличане, опаковане. Всяка стъпка е деликатна и важна за получаване на зехтин екстра върджин с високо качество. Маслините, от които получаваме нашия зехтин, се събират на ръка, с древния метод на "бачиатура" и се смилат с каменни мелници. Студеното пресоване на получената паста, извършено единствено чрез механични процеси, осигурява зехтин с ниска киселинност (максимум 0,5%). Всичко това се извършва в Каприглия Ирпина и, за по-голяма гаранция, можем да приемем всички, които желаят да видят на живо нашето производство.