...Лабораторен pH метър за проверка на нивата на киселинност и температурата на водата.
Този висококачествен pH метър отговаря на всички изисквания и европейски стандарти. Освен това разполага с Гаранция за качество HODS.
Той демонстрира изключителна ефективност при проверка на киселинността на водата и същевременно температурата ѝ. Предлага отлични характеристики и незабавни стойности в момента...
...Мед от мащерка
Цвят: светъл кехлибар, обикновено с нюанс
Аромат: цветен с фенолна съставка
Вкус: сладък с нотки на киселинност
Производствена зона: Варовикови райони на двете плато...
... полезни свойства за здравето и красотата. То е добър антиоксидант и притежава антибактериални и противогъбични свойства. Също така е известно със своите успокояващи свойства и може да помогне за намаляване на стреса и тревожността. Освен това, е използвано за лечение на храносмилателни проблеми като стомашна киселинност и лошо храносмилане.
Приложения: Етеричното масло от лимон има много различни приложения. Може да се използва в кухнята като естествен ароматизатор, за да добави цитрусово ухание на ястията. Също така се използва в козметичната и美容 индустрия.
... родителите да се справят с различни предизвикателни ситуации за деца от всички възрасти.
Начин на употреба: Препоръчителна дневна доза 10ml. Приемайте 10ml за деца над 3 години. Разклатете преди употреба, за да хомогенизирате съдържанието.
Съставки: Вода, фруктоза, пчелно желе, витамин C (аскорбинова киселина), сух екстракт от хиния (Chinchona pubescens L.), консерванти (калиев сорбат), витамин B3 (никотинамид), сгъстител (ксантанова гума), киселинност (лимонена киселина), аромат (аромат на ягода), витамин A (ретинилов ацетат)...
...СЪСТАВКИ: бекон, свинско месо и свинска буза, сол, червен пипер, подправки, декстроза, соев протеин, стабилизатор (трифосфати), антиоксиданти (натриев аскорбат и натриев цитрат), киселинност E262, усилвател на вкуса E621, консервант E252 и оцветител E120. Може да съдържа следи от мляко и целина. Натурална агнешка черва. ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПЪЛНО ГОТВЕНЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА.
...Органично лампантно зехтин е получено чрез пресоване на плодовете на Olea europaea. Дървесен вид, отглеждан в продължение на векове в страните, обградени от Средиземно море. Този лампантен зехтин има характеристика, която го отличава от другите видове - висок индекс на киселинност, по-голям от 2. Това му позволява да бъде козметична съставка за множество приложения, особено за производството на кремове и сапуни. Лампантният растителен зехтин е натурален продукт, от органично земеделие.
INCI: OLEA EUROPAEA FRUIT OIL
CAS: 8001-25-0
EINECS: 232-277-0...
...Нашата вода с вкусове е пенлив коктейл на основата на изворна вода, комбинирана с най-изненадващите вкусове на натурални плодове, които придават оригиналния си цвят на тази напитка.
Безалкохолна, освежаваща, забавна и вкусна напитка, която може да се сервира на всяко празнично събитие както за малки, така и за големи.
Напитка от изворна вода от планините на Пиренеите с широка гама от плодови вкусове. Сладка с известна степен на киселинност.
...Стил: Вайсбир
Алкохол: 5,4%
IBUS: 16
ТЕХНИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ:
ВИД:
Светло жълто, леко мъглява визия, характерна за стила. Обилна и устойчива пяна с кремообразна текстура.
АРОМАТ:
Аромати на зърно и хляб от пшеница, с нотки на зрял банан и деликатен цитрус, заедно с подправъчни нюанси на карамфил.
ВКУС:
С много тяло, с вкусността, която носи пшеницата, и елегантна киселинност.
ПАРИНГ:
За по...
... и интензивни нотки на пъпеш и цитруси върху деликатен фон на сено. Тази комбинация осигурява плодов и свеж профил, който напомня на сезонни летни плодове.","En boca se muestra equilibrado, combinando una entrada golosa y de mucho volumen con una acidez refrescante que le da longitud.":"В устата е балансирано, комбинирайки сладка и обемна атака с освежаваща киселинност, която му придава дължина...
...Оферта за пълномаслено мляко на прах и обезмаслено мляко на прах (мляко на прах).
- пълномаслено мляко на прах 25-26%.
- обезмаслено мляко на прах 1-1,5%.
Чанти от 25 кг. от многослойна хартия с полиетиленово покритие, запечатани или опаковани: торби от 250 г, 500 г и 1 кг.
влажност - макс. 4-5%;
киселинност - 0,15-0,17;
разтворимост - мл макс. 0,2-0,4;
изгорели частици - диск а (7,5 мг), диск б...
... на дегустация червено вино с цвят на череша пикота и виолетови ръбове. на носа е интензивно, експресивно и свежо, с характерните аромати на tempranillo в пълна младост. на вкус е балансирано, с упорит, но зрял танин, добра киселинност и приятно усещане в устата, с дълъг и приятен послевкус. / производство до четири месеца в бъчва от френски дъб.
... са много ценени заради ниското си ниво на киселинност, като Сатсума или Окитсу, други за качеството на плода, добър и сладък, като Арруфатина или Клеменулес. Отличен вкус и изключително нежно месо определят Есбал, докато Клеменвила притежава фино, малко влакнесто месо и много високо количество сладък и ароматен сок.
...Това е перфектен цитрусов плод за всеки. Той е оптимален по размер, за да се консумира ежедневно. Лесно се обелва и най-вече е сладък, много сладък. В мандарините, подобрена версия на цитрусовия плод, характерната киселинност на тези плодове е значително намалена.
GEN GROUP CORP, компания основана от група професионалисти с опит в развитието на международната търговия и управлението на логистика, с фокус върху секторите дистрибуция, храни и напитки.
ПРЕМИУМ СУРОВИНИ, доставчици на най-добрите суровини за индустрията в Испания, Европа и света; нашият екип от професионалисти взаимодейства с различните бизнес области, за да задвижи механизмите в бизнес развит...
...Регион: Антиокия
Варетал: Колумбия
Височина: 1650м.н.в.
Процес: Измиване
Бележки: Смес от цветя и какао, с много ароматен букет, който предизвиква леко цитрусови нотки в носа. При дегустация, тази цитрусова киселинност става по-очевидна в устата, придавайки на вкуса изтънченост и богатство. Има леки нотки на бадем, които се комбинират с перфектен баланс на киселинност и сладост, което придава...
...Цвят: Чист, блестящ, червен цвят с нюанси на череша, средно-висок слой
Аромат: Силен аромат на зрели плодове: стафиди, сушени сини сливи, фурми, сушени смокини и фино шоколад
Вкус: Умерено сладък с добре интегрирана киселинност, приятна танинност, спомен за мед, течен черен шоколад и лакрица, кръгъл и дълготраен
Препоръчвана температура за консумация: 15℃
Препоръчителни съчетания: Много подходящ...
...Опаковки 500 мл. Бланкета.
Вид: Бланкета
Името ѝ произлиза от бледия оттенък, който придобива, когато плодовете започват да узряват, местен сорт от провинция Аликанте.
Киселинност: 0,21% олеинова киселина.
Дегустация: Леко масло на вкус, деликатно, с леко горчиво и пикантно усещане.
...Цвят: привлекателно червено вино с черешов цвят и рубинено червен ръб.
- Аромати: сложни, плодови аромати, с изключителни зрели червени плодове и цветни и подправкови нотки.
- Устата: много закръглено начало с нотки на зрели плодове. Виното е структурирано, но с сладки, зрели танини и финална киселинност, която балансира сладостта на зрелите плодове с свежест, в резултат на което се получава дълготрайно, добре балансирано вино.
...Aitzalde е Txakoli с наименование за произход от Getaria (D.O.). Свежест, баланс, качество. Това са прилагателните, които описват това младо и плодово гурме бяло вино с характерна киселинност, резултат от внимателна подготовка.
...Лоли Голдоли, винаги в търсене на най-удовлетворяващите кулинарни удоволствия, откри това оцет, който се произвежда от XIX век в района на Морилес, в провинция Кордоба (Андалусия) и с удоволствие го споделя именно с онези небца, които изискват от своите подправки благороден вкус и силна личност.
Този оцет, с намалена киселинност, запазва характеристики, които напомнят на лекото вино, от което се извлича.
...ГОДЕЛО
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА:
Наименование на произход:
DOP Валдеорас
Състав:
100% Годело
Винификация:
60% от гроздето преминава през студена мацерация преди пресоването. След завършване на алкохолната ферментация.
Алкохолно съдържание: 13°
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
Визия: Светложълт цвят с златисти отблясъци. Аромат: Нежен цветен аромат с нотка на зрели плодове.
Вкус: Робустен, с тяло и балансирана киселинност.
... интензивен и концентриран вкус.
Прасковите са с ниска киселинност, което позволява естествената им сладост.
Суха текстура
Лесна за дъвчене
Здравословна закуска за всички възрасти
По-здравословна от другите закуски
Без мазнини - Без холестерол - Без глутен - Ниско съдържание на натрий
Приятен и отличителен вкус
100 калории на порция
___________________________________________________
Моля, след като изядете мангото си, използвайте зеления органичен контейнер
Компостируеми торби
Ние се грижим за планетата!
...{"Брой произведени бутилки":"50.000","Цвят":"Дълбочервен цвят с леки ръждиви нюанси.","Вкус":"Добър баланс в устата с киселинност и танини в хармония. Дълъг, чист и ароматен финал с пикантен характер.","Беритба":"Ръчно събиране. Октомври 2015","Първа реколта":"1994","Произход":"D.O.Ca. Риоха","Магнум бутилка":"1,75L","Аромат":"В носа, добре интегрирани ванилия и канела с къпини и слива...
...ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА НА БАЗА НА АМИНОКИСЕЛИНИ
Представяне: Опаковка от 20 флакона по 3000 мг. Вкус Лимон
Състав: Вода, L-Карнитин (3000 мг), киселинност (лимонена киселина), аромат лимон, аскорбинова киселина, консервант
Начин на употреба: Приемайте 1 флакон 20 минути преди физическо натоварване. Разклатете преди употреба.
...100% ЕКВАТОРИАЛНА СМЕС. Колекция от смеси, изработени с 100% Арабика от различни произходи. Всяка от комбинациите е внимателно проектирана, за да предложи различни профили на чаши, които да задоволят разнообразните вкусове на любителите на кафето.
Богатството на органолептичните качества ни позволява да предложим гама, която варира от фини и леки кафета до плътни и кремообразни, с преобладаващи нотки на карамелизирани или печени, с цитрусова киселинност или изразен меден характер.
... компоненти.
Киселинност: <0,12º
Това масло е продукт от събирането на първите дни на кампанията в сърцето на Природния парк Сиера де Казорла, Сегура и Лас Виляс.
ПРОТОКОЛ ЗА РАННО МАСЛО
Ранната реколта произлиза от маслини от сорта Пикуал с индекс на зрялост по-малък от два.
Става въпрос за здрави плодове, свободни от нападение от мухи или друг патогенен агент, в правилно хидратирано състояние.
ОЦЕНКА на органолептичните характеристики Среден плодов аромат > 4
Среден дефект = 0
Класификация на сензорните характеристики: ВИРДЖИН ЕКСТРА...