...В Silcep нашият отдел е специализиран в производството на големи количества паста за зъби, използвайки машини с голям капацитет, способни да обработват високи обеми. Благодарение на напредналите технологии, осигуряваме хомогенни смеси и постоянство в качеството на продукта, в пълно съответствие с нормите за безопасност и хигиена. Нашият опитен екип следи всяка фаза от процеса, от дозиране на суровините до финалното производство, гарантирайки ефективност и надеждност дори за големи партиди. Предлагаме гъвкави решения, за да отговорим на всяка производствена нужда.
...Брашно, произведено от италиански зърна, характеризиращо се с голяма пластичност и съдържание на протеини, идеално за прясна паста. Наличен в опаковки от 10 x 1 кг ATM.
...Спагети алла китара, известни също като макарони алла китара, са специален вид прясна яйчена паста. Версия от Абруцо на пиемонтските таглиолини, те се отличават с различната си форма. По-дебели са и имат квадратно сечение, което ги прави идеален избор за гарниране с месни, рибни или зеленчукови сосове.
...Трофието е вид къса паста, приготвена от тесто от семолина от твърда пшеница и вода. Благодарение на удължената и стеснена форма, те са перфектни за сервиране на прости и вкусни ястия.
...трактори, гастрономи, агритуризми и частни домове.
Произвежда 8 кг/ч и замесва 3 кг наведнъж. В комплекта: 4 форми. (НЕ ПАСТА СЛОЙ)
Машината за паста гарантира максимална хигиена, тъй като частите, които са в контакт с тестото, лесно се извлекат за почистване и са изработени от неръждаема стомана.
Металната конструкция, с движения на топчести лагери и смазване за цял живот, практически не изисква поддръжка.
Капацитет на купата 3 кг
Максимално часово производство 8 кг
Абсорбирана мощност 0,6 KW еднофазен
Тегло на машината 38 кг
Размери 26x60x35 см...
...Не е просто паста с шамфъстък, а традиция, която произлиза от твърдата сицилианска пшеница и благоприятни климатични условия. Естественото, бавно сушене ѝ придава несравним вкус и аромат. Ръчното производство гарантира автентичност, а бронзовото пресоване осигурява отлична устойчивост при готвене и „задържане“ на сосовете. Само сицилиански зърна и висококачествен шамфъстък за постигане на уникален и разпознаваем вкус, винаги. Разнообразие от формати: Бузиате, Пенне, Казеречи, Ригатони, Пакери, Фусили.
...Произвеждаме екстра конфитюри от плодове, отглеждани от нас (мелокотон) или от региона, като (лимон Феминило от Сиракуза - портокал Нейвъл от Сиракуза - ягоди от Касибиле (СР), отглеждани на открито - сини сливи от Монтеросо Алмо (РГ) - киви и ябълки от Етна - минимум 65% чиста плодова пюре до 85%.
Особено без добавяне на вода и готвене на директен огън.
...Паста, произведена изключително от Ночила Пиемонте IGP от Ланге. Печене - Паста, произведена с Ночила Пиемонте IGP, отглеждани по хълмовете на Ланге. Идеална за производствона кремове с лешници, сладоледи и също така за солена кухня. Подложена на смилане с микрометрична гранулометрия и последващо пресяване за отстраняване на следи от черупки. Средно печене. Налична по заявка с различни степени...
... деликатен, когато е млад, еволюирайки в по-изразен и богат вкус с узряването.
Това пекорино е класическо маслено сирене, перфектно за консумация с хляб, пресни зеленчуци или варени картофи, и се превръща в изискано допълнение, настъргано върху ястия. Пекорино Ризерва дел Пасторе е автентично и изтънчено вкусово изживяване, което отразява традицията и отличителността на нашето млечно производство.
...Италиански продукти от традиционно производствонапаста. Пулия, регионът, където природата и храната се съчетават в едно.
Pasta Farfalle Bicolor, Maccheroni Mischio, Rigatoni alle verdure,...
...Гастрономическа Специалност - Кестенови Тортели
СВЕЖА ПАСТА
Цялото хранително производствона Greci се продава на едро и на дребно, както прясно, така и замразено.
...Турбоемулсионери с вакуум за производствона емулсии, продукти за грижа за кожата и тялото, гелове, грим, паста за зъби, продукти за коса.
Почистване на съда чрез спрей топка или CIP система.
Смесване с система от контротно въртящи се лопатки и PTFE остригачи.
Система за повдигане на капака и наклон на съда чрез хидравлична помпа.
Вакуумна помпа с течен пръстен.
Нагряване чрез електрически...
... Elettronica:
"Ние предлагаме иновационни индустриални продукти с прост и модерен потребителски интерфейс."
Тези характеристики съчетават и разширяват всички нови функционалности на "Platinum App" за събиране, сравняване, съхранение и контрол на всички ключови данни от вашето производство, като време на цикъл, температура и други.
...Вино, получено от 100% Примитиво. Зона напроизводство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече.
Винификация в червено с термо регулиране на ферментационния процес.
Характеризира се с мекотата на танините си и дълготрайността на вкусово-олфактивните усещания.
В аромата изпъкват нотки на зрели червени плодове като ягоди, малини и къпини, също и под формата на желета.
Идеално е с зрели сирена като Качиокавало Подолику, Кастелмано, Проволоне дел Монако, паста с болонезе сос, бели меса по ловджийски.
... букет от пъпеш и мандарина с нотки на мента и няколко цветни нюанса
ВКУС: Усеща се известна стягащост, но почти незабележима, с отлична плодова свежест
ХРАНА: Всички ястия на основата на риба, супи, паста и ориз, бели меса
АЛКОХОЛНО СЪДЪРЖАНИЕ: 13% об.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 10/12° C...
La Guala Dispensing е водеща компания в международна група, която оперира в сектора на пластмасовата опаковка. Компанията от години насочва вниманието си към всички тези пластмасови материали, които новите технологии предлагат като алтернатива на хартията. Дейността включва инженеринг и производствона диспенсери за паста за зъби и кремове, както и на спрейове. Тя е специализирана в пластмасовата опаковка, обработката на пластмаси и формоването на пластмаси.
... 1.000 кг/час с автоматични екструдери, комбинирани с инсталации за статично сушене при ниска температура или непрекъснато сушене.
Множествена линия, една инсталация за производствона къса паста, дълга паста, възли, лазаня и специални формати (пакери, лумакони, канелони, пастини, квадручци, фарфали, вълнообразна лазаня и фестонати и др.), налична в версии от 150 до 500 кг/час.
Процесните...
...Студио и изграждане на машини и инсталации за производствона прясна, суха, пълнена паста, равиоли, агнолоти, ньоки, чикке, малфати и др..
Машини за паста, екструдери, ламиниращи машини, разточващи машини, равиолатори, ньокатори и други видове машини за производствона хранителни пасти от 5 до 200 кг/ч.
Автоматични готварски машини за паста и станции за готвене за бързо хранене на основата на...
...Фирмата се занимава с производствона системи за съхранение и транспорт на къса паста и/или гранулирани продукти. Фирмата използва: полуавтоматични или напълно автоматични системи с PLC или компютъризация (със специализиран софтуер от Cusinato); повдигачи и транспортьори с чаши за къса паста, за гранулирани продукти и различни (бобови култури, бонбони) дори за високи капацитети (до 40 м³/ч) с...
Приключението на баба Фиорина и дядо Джузепе започва през 1947 г. с производството на ръчно приготвена паста, а едва през 1962 г. започва работа първото съоръжение за производствона равиоли и тортелини. Оттогава технологичната еволюция не е спирала, но нашата философия не се е променила: да се посветим на работата с отдадеността и страстта на дядовците, използвайки изключително натурални и...
...Машини за прясна паста от повече от век
От 1875 г. сме производители на машини за прясна паста.
От ръчния "Bigolaro" до моторизирани машини за паста, ние разширихме нашата гама през годините, насочвайки се към ресторантския пазар, гастрономията и малките пастификатори, предлагайки качествени, здрави и лесни за употреба продукти.
В допълнение към класическите машини произвеждаме и практична, компактна и ефективна машина за равиоли, която осигурява повторяеми и прецизни резултати за ограничено време.
... за качеството на прясната паста Gaetarelli са нашите клиенти; освен престижни хотели и големи търговски вериги, и важни авиокомпании са избрали нашите продукти, за да осигурят на своите пътници ястие с високо качество.
Avancini Spa, основана през 1963 г., оперира в сектора на хранителните машини от 1963 г. Компанията е специализирана в производството на спирални миксери с различни капацитети, планетарни миксери и машини за прясна паста, за да задоволи нуждите на секторите на хлебопроизводството, сладкарството, ресторантьорството и кетъринга.
... билки, полен, паста, риба, месо
LINEA NATURA: екстрактори на етерични масла с пара
LINEA APICOLTURA: почистващи устройства за полен, машини за производствона кремообразен мед, многофункционална инсталация за обработка на мед
LINEA CASTAGNA: инсталации за измиване, термична обработка, пастьоризация на кестени; обелване на сухи и пресни кестени
LINEA TARTUFO: инсталации за измиване, готвене и стерилизация на трюфели
LINEA LATTE E FORMAGGI: мини мандри, сушилни за сирене...
... Вкусна" на Pasta Reggia с мисията да предлага изключителности на свежата паста, използвайки последните технологии за производство. Нашата компания предлага широка гама от продукти - от обикновена или пълнена яйчена паста до типични регионални продукти, всичко с строго подбрани суровини. Изборът да произвеждаме пълнена паста без мононатриев глутамат е резултат от постоянната ни грижа за все по...
Седалище в Сасано, в сърцето на Националния парк Чиленто, I Sapori del Vallo е занаятчийска компания, която произвежда паста според древни рецепти.
Производство, предавано от майка на дъщеря, в което традицията и качеството са тайните съставки на успеха, продължаващ почти 30 години.
I Sapori del Cilento е основана през 1994 г. от интуицията на собственика Салваторе Каландриело, който, заедно...
... производство, позволяват запазването не само на органолептичните свойства, но и на хранителните. Паста Вера, която уважава околната среда, в целия си производствен цикъл, използва за опаковките си само хранителна хартия, произхождаща от рециклирана хартия и също така рециклируема.
... тигрови ядки, орехова паста, същото важи и за зърно и брашно. Започнахме през шестдесетте години в провинция Витербо, почти на 60 км от Рим в района на Сориано нел Чимино, район, който се използва широко за производствона лешници. В този известен регион притежаваме повече от 100 хектара лешникови дървета. През 1996 г. сключихме партньорство с Кооператива Ecolazio, която обединява повече от 200...