Приключението на баба Фиорина и дядо Джузепе започва през 1947 г. с производството на ръчно приготвена паста, а едва през 1962 г. започва работа първото съоръжение за производство на равиоли и тортелини. Оттогава технологичната еволюция не е спирала, но нашата философия не се е променила: да се посветим на работата с отдадеността и страстта на дядовците, използвайки изключително натурални и автентични суровини, за да запазим неизменен вкусът от миналото. В нашия търговски обект в Каралио, на няколко километра от Кунео, са налични всички типични формати паста от италианската кухня: агнолоти, капелети, ньоки, яйца, равиоли, талиатели, талиолини, тортелини, равиоли дел плн и валграноти с Кастелмано. Приготвени изключително с натурални съставки като картофени люспи, брашно от пшеница "00", семолина от твърда пшеница, яйца и селектирани меса. Замразяват се моментално и се охлаждат до температура -18°C, без никакви консерванти, за да гарантират автентичен и висококачествен продукт. Сред новостите ще намерите: Замразени сосове готови за употреба и Замразена крема от зеленчуци готова за употреба.
Портфолио
Този доставчик все още не е качил никакви продукти.