...Обемно дозиране, оборудвано със сервомотор за хомогенно дозиране.\n o Зона за дозиране на настъргано сирене.\n- От контролния панел и чрез сензорен екран конфигурираме скоростите и ускоренията на всяка лента, за да отговорим на желаното производство.\n\nADVANTAGES\n- Автоматизирано производство за обработка с високи обеми.\n- Всички процеси се извършват в ограничено пространство.\n- Цялата линия лесно се разглобява за лесно и ефективно почистване, а компонентите й са подходящи за почистване с налягана вода."}...
...-Кръгова икономика и оползотворяване на ПОДПРОДУКТИ
Биовъглищата на Carboliva се произвеждат от маслинови ядки или маслинова пулпа, а синтетичният газ, генериран по време на процеса на пиролиза, се използва за производствона топлинна енергия, за нуждите на самата пиролиза, както и за процеса на извличане на маслиново масло и сушене на влажна биомаса, с цел производствона масло от маслинови остатъци. Това допринася за кръговата икономика. То не само намалява зависимостта от невъзобновяеми ресурси, но също така предоставя полезен начин за обработка на органичните подподукти.
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък.
Характеристики на сетивата
Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста.
Произход: Замора
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора
Зреене: Между три и пет месеца.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса напроизводствона сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
... хранителен стрес, подобрявайки усвояването на дажбата и увеличавайки нивата напроизводство. Предлага се в различни форми (течност, прах, паста, сироп). Инокулацията на тези пребиотици, заедно с избрани и напълно безопасни млечнокисели бактерии, осигурява повторно заселване на храносмилателната система с полезна киселиннофилна флора, като предотвратява развитието на други потенциално патогенни микроорганизми като E. Coli, Clostridium и Salmonella spp.
При постоянна употреба, позволява подобряване на приема и усвояемостта на храните, постигайки увеличения в нивата напроизводство.
... и сладък едновременно, и много лесен за пиене.
Производство: Младо на годината, мацерирано с екстракти от гроздови кожи, череши, малини и маракуя.
Климат: Изключително континентален климат с дълги и студени зими, топли лета с голям температурен контраст между деня и нощта, и много кратки междинни сезони.
Калдерерия Манзано, С.А. е компания с над 80 години опит в металните конструкции, калдерерията и машиностроенето. Нашата компания е специализирана в неръждаема калдерерия и производствона машини за заводи за извличане на зехтин: Съхранение и Декантиране, Помпи за прехвърляне на Орухо и паста от маслини, Помпи Серия PTM, Оборудване за почистване и събиране на отпадъци, Допълнителни устройства, Отстраняващи костилки.
... технологии и съоръжения за производствона пресна паста и снабдяване и разширяване на първата фабрика за пресна паста в Испания, с търговия и разпространение на услуги и продукти както на Пиренейския полуостров, така и в Европа.
... бадемите по различни начини. Извършваме прости трансформации като бланширане, нарязване на ленти, нарязване на филийки, нарязване на кубчета или производствона брашна или паста, както и някои сложни процеси като печене, пържене, подправяне или покритие. Произвеждаме също премиум продукти като марципан, испански нуги (турон), бонбони, бадемов протеин или масло от първо студено пресоване и предлагаме...
...
РАДИАТОРИ: НОРМАЛИЗИРАНИ И ОТ ШТАМПОВАНА ЛИСТОВА СТАЛ
Дисипатори на топлина, произведени от собствени матрици и изключително за вашата екструзия. Произвеждане на модели с стандартни механизации на базата на инструкции, предоставени от вас, нашия клиент.
ЗУМБОРИ:
Електроакустичен трансдюсер с непрекъснат, битонален, висока мощност, сирена или интермитентен звук. Захранвани от 1 до 30 V. В DC, 6 до 230 V в AC или директно към телефонната линия.
СИЛИКОНОВА ПАСТА: PS-90
Термална паста за полупроводници.
... различни видове микроводорасли.
- Доставяне на биомаса от микроводорасли за инокулиране на фотобиореактори.
Извършваме скалярни култури и предлагаме биомаса от микроводорасли както в свежа паста, така и в лиофилизирана форма, в зависимост от нуждите на клиента.
Сътрудничество с други компании и организации в проекти за НИРД (местни, национални и международни).
APGlobalCorporation се занимава с интегрирано управление и развитие на линии от специализирани фармацевтични продукти и производство за трети лица от 15 години. Нашият каталог с продукти включва:
1) Хранене: бобови култури, паста, зърнени храни, сокове, брашна, маринати, масла, мед от дъб, мед от розмарин, мед от много цветя, евкалиптов мед…
2) Диетика: микроелементи, цветя на Бах, биохимични...
... използва широко в хранителната индустрия от десетилетия. Храни като паста или закуски се произвеждат по тази техника, а в нашия случай можем да я считаме за продължаващ процес на готвене. Резултатът от този амбициозен и иновативен проект е нов продукт, който наричаме Legumeat®, ястие с текстура на месо, подходящо за всеки и със средно съдържание на протеин около 50%. Продуктът се предлага в дехидратирано състояние, а начинът на приготвяне е чрез варене в вода с желания от нас вкус. Накрая продуктът ще бъде готов за използване в всяка рецепта. Подходящ е за целиаци и вегетарианци.
Създаване и производствона сладки хранителни аромати (ванилия, лимон, ягода и др.), солени хранителни аромати (сирена, подправки и др.), естествени или синтетични, в течна, паста или прахообразна форма. Други съставки (смлени ванилови шушулки, хранителни оцветители и др.).
... реализация на хранителни фабрики, машини за хлебарници и пицарии, машини за производствона прясна паста, машини за производствона сладолед, техник с неограничен лиценз за работа с газове, бързо и на добра цена обслужване.
... търговия на ТИНТA ОТ СЕПИЯ-КАЛМАР за консервни предприятия и производители на замразени рибни продукти, паста и храни. Продуктът се предлага в различни формати от 0,200 г до 7 кг в буркани, както замразен, така и охладен, натурална сепийна и калмарова боя с високо качество и много конкурентни цени. Компанията е в бизнеса повече от 20 години с голяма професионалност и гаранция за продукта. Ако проявявате...
...Производствона шаблони/сензори за печат напаста върху печатни платки/PCB. Шаблони за лепила във всички напречни рамки. Пластмасови шаблони с ниска цена до 600y дебелина. Рязане с лазер, акрил, ABS, PVC, уплътнения, силикон с вградена златна жица. Картон и PP полипропилен до 1,0 мм дебелина. Дърво до 12 мм дебелина, бальзово дърво или по-фини видове за интарзии. Рязане на текстил от всякакъв вид. Рязане на керамика.
производство и продажба на зехтин екстра върджин 100% арбекино, студено пресован, от първо пресоване, насочен към гурме магазини. Производство и продажба на зехтин от второ пресоване и маслинова паста, насочени към супермаркети. Производство и продажба на производни на зехтина, кремове от зехтин, оливадa. Износ на всички тези продукти.