Кафе е тостер в Виньола, създаден от желанието да се възроди и задълбочи занаятчийската способност на нещата, направени добре и с страст. Идеята е да се върнем към корените на типичните италиански вкусове, които да се наслаждаваме в смеси, умело създадени от майстори тостери. Нашият ангажимент е да превърнем в реалност нашата страст към търсенето на суровини, методи на обработка и извличане, търсе...
Caffè De Roccis е идеалният партньор за качество и цена!
Нашите продукти:
- Кафе на зърна
- Смляно кафе
- Съвместими капсули и машини за системи Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo
- Хартии за кафе
- Производство на кафе и персонализирани капсули както в сместа, така и в private label
Торефационе De Roccis се отличава с голямата си способност да сел...
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
...CAPSULA DOLCE GUSTO MISCELA CREMA
КОНФЕКЦИОНИРАНА В КАПСУЛА В КОНТРОЛИРАНА АТМОСФЕРА
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
< 1% АЛЕРГЕНИ не присъстват
ИМЕ НА ПРОДУКТА
МИКС
80% COFFEA ROBUSTA – 20% COFFEA ARABICA ФИЗИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ КАФЕ ПЕЧЕНО СМЛЯНО И
< 0.1 μg/kg
ОКРАТОКСИНА А
ВЛАГА
НУТРИЦИОНАЛНИ СТОЙНОСТИ на 100g продукт 3,44%
Протеини
Мазнини
от които наситени
Въглехидрати
от които захари...
...Смес от брашно от мека пшеница тип '1' с ниска рафинация, семолина от ориз, печено соево брашно с висока абсорбция (смесът абсорбира над 80% вода).
Натурално втасване с квас в смес.
Идеално е за производство на римска пица, с дупчици, хрупкава и лека с деликатен вкус, идеална за подчертаване на гарнитурата и вкуса.
10 КГ...
...Салвията е ароматна билка с дървесен стебло и дебели листа в сребристозелен цвят, които произвеждат много интензивен аромат.
Използва се за физиотерапия, в козметичната индустрия като паста за зъби и в кулинарията за овкусяване на печено месо и дивеч.
Налична в опаковки или полистирол с различно тегло.
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
...'Giuseppe Verdi' Emilia IGT lambrusco secco 075 - Cantine Ceci
Ламбръското Terre Verdiane има богат и решителен вкус, приятно с освежаващия и плодороден аромат. То отлично придружава вторите ястия от типичната местна кухня, като печено, задушено и бавно готвено, не по-малко, Ламбръското Terre Verdiane обича компанията на типичните колбаси, известни по целия свят.
ОПАКОВКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 2,90
1 ПАЛЕТ 72 ОПАКОВКИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 20 ПАЛЕТИ...
Земеделската компания CASERE е перфектно интегрирана в зоната D.O.C. Lison - Pramaggiore, разположена в общината Сан Стино ди Ливенца (Венеция). Специфичната конфигурация на терена е позволила да се получи продукт с високо качество както в белите, така и в червените вина, така че да има цели осем сорта, представени в Консорциума за доброволни вина D.O.C. Lison - Pramaggiore. Благодарение на дългия...
...Moka Caffè Cortese смес от печено и смляно кафе 6 пакета по 250 г
СЪСТАВ НА КОМПЛЕКТА ЗА ДЕГУСТАЦИЯ НА ПЕЧЕНО И СМЛЯНО КАФЕ MOKA
250 г Смес Силна
250 г Смес Кремообразна
250 г Смес Класическа
250 г Смес Сублимна
250 г Смес Арабика
250 г Смес Безкофеинова
АКТУАЛИЗИРАН СЪСТАВ КЪМ 07/07/2023
КОЛИЧЕСТВО: КОМПЛЕКТ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ 1.50 КГ (6 ПАКЕТА ПО 250 Г)...
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
... за множество кулинарни приготвяния:
Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки.
Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия.
Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове.
Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси.
Свържете се с нас за Персонализирана Оферта
Ако търсите най...
Маркафе е абруцезка компания, основана през 1942 година в провинция Терамо и все още управлявана от основателското семейство в лицето на Силвестро Маркози, единствен управител, и Емилио Маркози, мениджър по износ и бранд.
Уважението към традицията и желанието за усъвършенстване винаги са отличавали компанията и са мотивирали целия екип в духа на иновацията и уважението към историята, съсредоточав...
Вермонте произвежда и изнася кафе и неговите производни по целия свят. Нашата търговска база в Дубай се занимава с търговия на едро изключително за дистрибутори и вносители в страните от региона на Близкия изток и Северна Африка, Южна Америка, САЩ и Канада. Търсим дистрибутори в Северна Европа, Америка, Китай и Япония.
Произвеждаме най-добрите селектирани и премиум кафе смеси, внос от Колумбия, Б...
Caffè Giordano, основава своите корени на съответните си дядовци, които са били търговци "индустрианти", а сред търгуваните храни колониалните и особено суровите кафета са били тяхната страст. Компанията започва като малка реалност, която с постоянство е извършвала стриктен подбор на продукта и винаги е обръщала особено внимание на всички етапи от обработката, адаптирайки се към все по-иновативни ...
FINELLI GROUP SRL, собственик на Nik Cafè, следва философия, основана на уважението към хората и околната среда, както и на любовта и грижата за доброто кафе. Тази отговорност днес се изразява в завод, който използва само 100% възобновяема енергия, в избора на опаковки с ниско въздействие върху околната среда и в селекцията само на кафе плантации, където работата се управлява отговорно. Отговорнос...
VTKFUL е лидер в Италия и в чужбина в производството на устройства за отстраняване на дим и миризми за дървени фурни. Предлагаме иновационни и сертифицирани решения за вашата пицария, ресторант или хлебарница.
Какво ни прави уникални:
- Нашите устройства за отстраняване на дим са единствените в света, одобрени от Асоциацията на Верната Неаполитанска Пица, в гаранция за отлично качество.
- Европе...
Производство и продажба на 5 типа арабика на зърна, смляна, капсули и подложки.
Изборът на ilmur е 100% арабика от един произход.
Мисия:
Кафето е ценен, деликатен суров материал, който само онези, които имат голяма чувствителност, знаят как да използват, както му се полага. Ilmur е млада реалност, създадена от хора, които искрено и искрено обичат кафето във всеки негов аспект: от селекцията до де...
... форма на този формат. В кухнята пакерите са наистина универсални: те се съчетават отлично както с сосове, така и с зеленчуци, месо или риба. Пакерите Дел Везувио са разпознаваеми, просто ги подправете с добър месен сос или с печено ястие, за да освободят своята апетитна деликатност и уникален, неповторим вкус.
Сравнение между прясна паста и суха паста:
Да направим качеството избор за по-добър живот.
270 ккал/100г за прясна паста
350 ккал/100г за суха паста
Прясна средиземноморска паста Made In Italy "Неапол"
Рефрижериран транспорт Стеф...
...Печено лешниково брашно (произход: ИТАЛИЯ - Пиемонт) сорт Тонда Джентиле Трилобата, пакет от 500 г. Печено лешниково брашно, получено от смилане на частично обезмаслени лешници, опаковано вакуумно.
От 1969 г. VOMM произвежда непрекъснати индустриални инсталации, базирани на собствената си Turbo Technology за хранителния, химическия и екологичния сектор.
Turbo-Сушилня за твърди, течни или пастообразни продукти. Работи на открит процесен газов контур (брашна, полимери, соли, оксиди…) или затворен (комунални утайки, странични продукти от рафинерии, утайки от кожарски заводи…). Подходяща е за с...
С 25 години опит се ражда перфектното еспресо! Изработването на отлично еспресо е дълъг процес, който изисква ангажимент, знания и страст. Аз развих страстта си към кафето още от малък в родината си, Бразилия, където бях заобиколен от прекрасните плантации. През тези години научих как да разпознавам и селектирам най-добрите зърна, които дават произход на най-доброто кафе с най-високи стандарти за ...
...Многофункционално олио. Идеално за подчертаване и valorizиране на качеството на храната както при готвене, така и добавено в суров вид, където особено се отличава. Отлично с сотирани зеленчуци, с печено месо, с риба на фурна, с солени пайове, перфектно за дресинг на салати, при приготвянето на пинцимони и върху гриловани зеленчуци.
ТОРЕФАЦИОНЕ КАФЕ' I. НИКОЛАЙ ДИ C. КАППЕЛИНИ С.Р.Л. - ПИСТОИЯ 0573 530 458 e-mail:info@mokajenne.it
Moka JEnne е основана от Якопо Николай през 1878 г. в Пистоя и е едно от първите кафенета в Италия, представляващо незаменимо наследство на занаятчийската култура и производственото изключителство.
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
Производство на ръчно изработени варени шунки, започвайки от внимателния подбор на суровините и специалната грижа за обработката. Нашата гама включва голямо разнообразие с отличен баланс между качество и цена. Национална варена шунка, също и без захари и всички без полифосфати, млечни производни и глутен. Варена шунка L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Варена шунка от Cinta Senese Dop, Пече...
...Цвят: Сламено-жълт с леки зеленикави отенъци
Нос: Ароматите са интензивни с ясна нотка на златна ябълка.
Вкус: Киселинните нотки са комбинирани с мекота и правилен вкус.
Съхранение и сервиране: Бутилките трябва да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от светлина и източници на топлина. Сервирайте при температура между 6–8 °C. Препоръчва се доста голям тюлипен бокал.
Комбиниране: Може да се наслаждавате както по време на аперитиви, в комбинация с солени фокачии и бисквити, така и да се сервира с първи ястия на растителна основа или с втори ястия от грилована риба или печено бяло месо.