Италия, Radicofani
...Произвежда се от мляко, събрано от специфични райони на произход, както е предвидено в регламента на Консорциума за управление и производство на овче сирене DOP. Сиренето се коагулира при температура между 35 и 38°C, а нарязването на коагулата трябва да бъде на размери, подобни на лешник. Формата може да тежи от 1,00 кг до 3,50 кг. Нашата компания предлага парче с тегло около 2,00 кг, зряло минимум 20 дни. Тестото е бяло и компактно, а вкусът е свеж и ненадминат.
Италия, Misano Adriatico
..."Изследвайте уникалния вкус на F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum! Опаковка от 2 кг зрял овче сирене, произведено от братята Петручи в селските райони на Лацио. Богато на протеини и калций, идеално за комбиниране с колбаси и конфитюри за пълно гастрономическо изживяване."...
Италия, Fidenza
...Смесено сирене от овче и козе мляко с чили...
Италия, Orbassano
...Класически вид равиоли с кръгла форма, деликатес, който съчетава елегантността на трюфела с неговия неповторим аромат и здравината на "пекорино" (овче сирене), за незабравимо кулинарно изживяване. 'Богат' е най-подходящият термин, за да опише тези равиоли с различна форма, кръгли и малко по-големи от класическите равиоли.
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червени вина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, MILANO
...Il Fiore Sardo представлява най-стария овчи сирене от Сардиния, датиращо от бронзовата епоха. Производството се извършва изцяло на острова и предвижда обработка на сурово овче мляко. Качеството DOP е гарантирано от Консорциума за защита чрез наличието на етикет на формата. КГ 3,500 ЦЕНА ЗА КГ ЕВРО 11.50 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 500 БР СРОК НА ГОДНОСТ 02/03/2025...
Италия, Dorgali
...Сирене с характер, произведено изцяло от цяло овче мляко, гарантиращо силен и леко пикантен вкус, който се отличава при всяка хапка. Неговата полусварена, компактна и чисто бяла паста е обвита в цилиндрична форма с неядлива кора, свидетелство за древно изкуство и внимателно отношение към детайла. Перфектно за добавяне на класен акцент към вашите ястия, от простото настъргано до по-сложни рецепти.
Италия, Viagrande
...Изключителността на рикотата, овчето и козето сирене, ръчно изработени с мляко, идващо само от сицилиански добитък, и според древните регионални традиции.
Съответстващи продукти
Сицилианско сирене
Сицилианско сирене
Италия, Marciano Della Chiana
...Пекорино Тоскана DOP Стаджионато е традиционно сирене, характеризиращо се с твърда паста, получена от пастьоризирано овче мляко, с добавяне на сирище и сол. Пекорино Тоскана DOP Стаджионато има минимален период на зрялост от 120 дни и е подходящо за обогатяване на ястията от италианската традиция.
Италия, Acquaviva Picena
...Сухите сосове се приготвят без използване на котлон. Лесната и бърза подготовка ги прави уникални по отношение на разходи и качество. Подходящи са за всички кулинарни приложения, като подправки, сосове, плънки, топинги и теста с други съставки. Приготвяне: Смесете 100 г от сухата смес, добавете 200/300 г вода, в зависимост от желаната консистенция, и 10 г прясно овче сирене. Стабилни в печка, при охлаждане и замразяване.
Италия, Parma
...Избор на колбаси и сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
Италия, Bessude
Ние изпращаме в цяла Европа най-добрите типични продукти от Сардиния: Овче сирене; Краве сирена; Вина (Канонау, Бовал, Карињано, Кагнуларе, Верментино); Ликьор от мирта; Традиционни сладкиши; Традиционни пасти (Малореддус, Лоригитас, Фрегола). Нашите клиенти са частни лица и търговци. Бързи доставки!!
Италия, Roma
Млекарница, специализирана в производството на рикота и овче сирене...
Италия, Cassino
италианска компания, която се занимава с разпространението на някои от най-значимите изключителности на италианската агро-хранителна сцена. Основните продукти, предлагани на клиентите, са: моцарела, сирене от буйол, сирена от краве и овче мляко, зехтин екстра върджин 100% произведен в Италия, паста, доматен сос, консерви ..... и други хранителни продукти. Компанията търси клиенти и партньори, които също могат да бъдат хранителни дистрибутори.
Италия, Crotone
Компания, която търгува с типични хранителни продукти от южна Италия с високо качество. Основно ориентирани към износа, предпочитаме продажбата на продукти като краве и овче сирене, вина, колбаси, масла, консерви, халал колбаси. Нашата база е в Калабрия, в Кротоне, а нашата специализация се състои в идентифицирането на качествени компании с средни размери, които все още не са особено известни или развити, но имат голям потенциал за растеж, с намерението да увеличим и оценим тяхното производство, особено в чужбина.
Италия, MONTAIONE
... занимава с преработка, търговия и разпространение на сушени гъби и трюфели. Предлагаме през всеки сезон селектирани, ароматни и перфектни пресни трюфели. Асортиментът от продукти се допълва с сосове и пастети с трюфели и гъби, ароматизирани масла, овче сирене с трюфел, талиатели с трюфел, шоколадова паста с трюфел, ръчно приготвени месни сосове, дехидратирани подправки, сушени гъби и сушени домати. Нашите продукти са без консерванти и оцветители, с изключително италиански суровини.
Италия, San Miniato
Продаваме висококачествени типични тоскански продукти и изцяло 100% италиански стоки. Продуктите, които предлагаме, са разнообразни, започваме с различни видове вино от хълмовете на Сан Миниато, продължаваме с екстра върджин зехтин с различни аромати, паста, произведена от бронзови матрици от твърда пшеница и яйца, трюфелни сосове с различни проценти трюфел, овче сирене от хълмовете на Сиена, изцяло ръчно изработени сладкарски изделия и много други биологични продукти.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овче мляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...
Италия, Francavilla Fontana
Млечни продукти - Продукти от овче сирене...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play