Франция, Creissels
...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване Обем от 2000 до 6000 л Автоматично странично и надлъжно отделяне Възможност за автоматично изтегляне на суроватка Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане Почистване на място (NEP) Възможност за запълване отдолу...
Франция, Esquiule
...Насладете се и зарадвайте с нашето овче сирене Ossau Iraty, произведено от овчари от Страната на баските и планините на Беарн. Сиренето е зряло от 4 до 8 месеца в нашето хранилище в Страната на баските. Поради ръчния процес на производство, теглото е приблизително. Доставяме в цяла Франция. Продаваме също сирена с тегло от 1, 2 и 4 кг. За да направите поръчка, ето тук: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ За информация, пишете ни на: commandebalaka@gmail.com ...
Франция, Les Rues-Des-Vignes
...Входната врата на нашите абатски бири: Лека блондинка с вкус Нейната деликатна горчивина в края на вкуса я прави много освежаваща бира. Златист цвят с леко естествено мъгла и хомогенни фини мехурчета. Цветен, освежаващ нюанс, който кани на дегустация. Стил: Бира Блондинка Алкохол: 5° Малц: Пилзен, Мюнхен 25 и Пшеница Хмелове: Brewer’s Gold и Strisselspalt IBU: 14 Бяло месо: воден зоа с пиле Сирене: шаурс, бриат саварин, овче сирене Ястия: миди с пържени картофи или кисело зеле...
Франция, Auros
...За нас, това е един от най-добрите производители в Пиренеите. Намираме ароматна сложност, която не се среща никъде другаде. Гамата от твърди сирена от Пиренеите е широка и тези продукти могат да бъдат изпращани без охлаждане (-26°). Това позволява безплатна доставка в Европа от 30 кг. Гамата: ОВЧЕ, КРАВА, СМЕС Крава-Овца, КОЗЕ, Синьо овче сирене, Смес Козе-Овче сирене 4 кг и томет 600 г...
Франция, Belley
...OU A PATE FRAICHE Пример: Козе сирене, френско прясно сирене, Petit Suisses, … Характеристики: - Простота на използване - Редовно отцеждане на изварата - Отцеждане с козе мляко, краве мляко и овче мляко, соево мляко… - Контрол на сухото вещество - Лесно почистване, спазване на хигиената Нашите торби могат да бъдат предложени с различни опции: проходи за пръчки, връзки, специфични отвори… те са адаптивни към всеки сиренар Размери 50x100см или размери по поръчка Функции Отцеждане Професии Млекарства – Сиренарства...
Франция, Furiani
... от сезона. - Буркан с печени лешници със сол от Геранд, за да добавите към всички ваши ястия и да ги направите по-вкусни. - Буркан с крем от моркови и кимион, който да се консумира охладен върху солени бисквити или парче хляб. - Пакет с тюли с кашкавал. - Буркан с доматен сос с парченца от овче сирене от Корсика. - За да допълним всичко, сме избрали местно вино от корсикански сортове.
Франция, Marseille
...типично сирене от централно-южна Италия и островите, направено от прясно овче мляко, коагулирано с растителна или животинска сирищна (агнешка или козешка), солено и ароматно, ако е зряло няколко месеца, с характерен пикантен вкус, ако подправянето е било по-дълго; Налични са няколко разновидности: пекорино Романо, пекорино Сарде, пекорино Тоскано и пекорино Сицилиано.
Франция, Rungis Cedex
...Козе сирене Специалитети от Поату-Шарант, Керк, Сансер и Турен, Бюисон предлага богат избор от козе сирене. Козе сирене от Поату-Шарант Козе сирене от Керк Козе сирене от Сансер Козе сирене от Турен овче сирене сухо овче сирене полузрело овче сирене...
Франция, Objat
...Съставки: Пшенично брашно произход Франция, масло, пшеничен дроб, 14.32% рокфор (сурово овче мляко, сол, сирище, млечна ферментация, пенцилиум рокфорти), сол, 0.22% мащерка. Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1999 Kj, 480 Kcal, мазнини 34g, от които наситени мастни киселини 24g, въглехидрати 36g, от които захар 0.9g, протеини 7.6g, сол 0.68g.
Франция, Malataverne
...Сушени домати, екстра зехтин, бадеми, овче сирене, черен пипер, босилек, чесън, сол, лимонена киселина...
Франция, Biguglia
... киселини (г) = 4.7 въглехидрати (г) = 31.4 от които захари (г) = 31.4 протеини (г) = 5.4 сол (г) = 0.4 Състояние: Ново СЪСТАВКИ: Брокиу 37.3% (сирене от овче мляко, сол), пълномаслено мляко 37.3%, захар, глюкоза, лимон 0.2% Нетно тегло: 100 г Произход: Корсика...
Франция, Aix En Provence
...САРИЕТА - Сатурея Вкус с леко пиперлив оттенък, който напомня едновременно на мента и мащерка. Наричана също и магарешки пипер. Растение Сариета - Сатурея. Кулинария Сосове, дивеч, прясно козе и овче сирене, бобови култури, фасул, тикви и тиквички, грах. Форма / Количество БИО СУХИ ПОДПРАВКИ / 40г - 220г. Произход Франция - 100% биологично растение. Ползи Стимулира храносмилането...
Франция, Ascain
...КЛЮЧОВИ ТОЧКИ Характеристики Аперитив на основата на ябълков сок, ракия sagarno и 4 % червено вино от Баското AOC Irouleguy. Съдържа 17% алкохол. Опаковка Бутилка от 75 cl, с винтова капачка. Мнението на майстора на виното: Прекрасен блестящ рубинен цвят. Меките танини на ябълката придават кръглост и дължина на вкуса. Irouleguy оставя нотки на сушен пипер и планински аромати. Предложения за дегустация Добре охладен, като аперитив, за да придружава всякакъв стил пинчос. И защо не за десерт с баски сладкиш или овче сирене с орехи, шоколадова торта или тарт татен.
Франция, Auxerre
...Дегустация Свеж и плодов, с много изразителни нотки на цветя, цитруси и екзотични плодове. Съчетание храна-вино Да се насладите на 11°C с калмари, маринован херинга, андуилет с бяло вино или овче сирене. Винарят Винарската изба Gilles Copéret е управлявана от двама запалени и епикурейци, Анни и Жил Копере. Разположени в сърцето на Божоле, в Регни-Дюрет, тези двама любители на виното предлагат...
Франция, Nousty
...В нашите конфитюри от вишни Гриоти ще откриете удоволствието от цялото плодче, което прекрасно се съчетава, особено, с добри местни сирена... Конфитюрът от Гриоти ще бъде идеално допълнение към Кротен дьо Шавиньол, Пулини Сен Пиер (козе сирене AOC от Бери) или характерно овче сирене от Пиренеите...
Франция, Hélette
... консерванти, а коричките им са естествени: овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост на дървена дъска, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с 5 до 6 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 4 месеца зрялост, малко сирене Petit Агур от сурово мляко с пипер, сирене от краве мляко, сирене от краве и овче мляко, блокче от овче мляко, овче с пипер Еспелет, сирене от коза и овче мляко, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с пипер Еспелет, сирене от коза. Къщата Агур предлага цели сирена, полусирена, на порции, нарязани на филийки.
... на сирена от козе мляко: мини козе от региона, козе сирене... Производител на сирена от овче мляко: овче сирене... Производител на козе сирене Chavignol... Френски производител на десертни кремове. Производител на конфитюр от мляко със сол от Гуернанд.
Франция, Roquefort
Основана през 1906 г., семейната компания GABRIEL COULET се предава от поколение на поколение. Компанията произвежда овче сирене, Рокфор, и предлага широк избор от сирена. В стремежа си към качество и майсторство, сирената спазват прецизен производствен процес. Доказателство за качеството, Рокфорът GABRIEL COULET редовно печели медали на френски и европейски конкурси.
Франция, Bardos
Разположена в Страната на баските, компанията BASTIDARRA произвежда ръчно изработени йогурти. Тя предлага пълен асортимент от йогурти, включително йогурти от краве мляко, пастьоризирани или разбъркани, йогурти от овче мляко и овче извара. Овчата извара е типично прясно сирене от Страната на баските. Нашите крави са порода Prim’Holstein. Нашите овце са Manex с червена глава, местна порода от...
Франция, Les Aldudes
LA FROMAGERIE DES ALDUDES и Кооперативата на млекопроизводителите от Страната на Баските обединяват около сто овцевъди и говедовъди, всички от Страната на Баските. Така ние предлагаме широка гама от уникални сирена, съставена от овче, козе и краве сирене. Нашите овцевъди са ангажирани с инициативата AOP Ossau-Iraty, а нашите говедовъди - с инициативата Bleu-Blanc-Coeur.
Франция, Roquefort Sur Soulzon
...От 1906 г. сиренарията PAPILLON е специализирана в производството на сирена. Сиренарията произвежда Рокфор, чисто овче сирене и също така БИО зехтин. Гаранция за качество, компанията PAPILLON разполага с множество сертификати, като сертификат "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Защитено наименование за произход" и "Биологично земеделие".
Франция, Cambrai
...краве мляко, овче мляко или búфалово мляко. Изборът на вашите пресовани пасти, цветни корички, синьо сирене, четкани корички и много други. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим нашата страст. Нашите ангажименти Всеки ден селектираме най-добрите продукти от нашите фермери и доставчици, които имат строг стандарт и уважават животните. Здравословни, вкусни, ние се стремим да ви предоставим най...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play