...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
Обем от 2000 до 6000 л
Автоматично странично и надлъжно отделяне
Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
Почистване на място (NEP)
Възможност за запълване отдолу...
...Насладете се и зарадвайте с нашето овчесирене Ossau Iraty, произведено от овчари от Страната на баските и планините на Беарн. Сиренето е зряло от 4 до 8 месеца в нашето хранилище в Страната на баските. Поради ръчния процес на производство, теглото е приблизително.
Доставяме в цяла Франция.
Продаваме също сирена с тегло от 1, 2 и 4 кг.
За да направите поръчка, ето тук: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/
За информация, пишете ни на: commandebalaka@gmail.com ...
...Входната врата на нашите абатски бири: Лека блондинка с вкус
Нейната деликатна горчивина в края на вкуса я прави много освежаваща бира. Златист цвят с леко естествено мъгла и хомогенни фини мехурчета. Цветен, освежаващ нюанс, който кани на дегустация.
Стил: Бира Блондинка
Алкохол: 5°
Малц: Пилзен, Мюнхен 25 и Пшеница
Хмелове: Brewer’s Gold и Strisselspalt
IBU: 14
Бяло месо: воден зоа с пиле
Сирене: шаурс, бриат саварин, овчесирене
Ястия: миди с пържени картофи или кисело зеле...
...За нас, това е един от най-добрите производители в Пиренеите. Намираме ароматна сложност, която не се среща никъде другаде.
Гамата от твърди сирена от Пиренеите е широка и тези продукти могат да бъдат изпращани без охлаждане (-26°). Това позволява безплатна доставка в Европа от 30 кг.
Гамата: ОВЧЕ, КРАВА, СМЕС Крава-Овца, КОЗЕ, Синьо овчесирене, Смес Козе-Овчесирене 4 кг и томет 600 г...
...OU A PATE FRAICHE
Пример: Козе сирене, френско прясно сирене, Petit Suisses, …
Характеристики:
- Простота на използване
- Редовно отцеждане на изварата
- Отцеждане с козе мляко, краве мляко и овче мляко, соево мляко…
- Контрол на сухото вещество
- Лесно почистване, спазване на хигиената
Нашите торби могат да бъдат предложени с различни опции: проходи за пръчки, връзки, специфични отвори… те са адаптивни към всеки сиренар
Размери 50x100см
или размери по поръчка
Функции Отцеждане
Професии Млекарства – Сиренарства...
... от сезона.
- Буркан с печени лешници със сол от Геранд, за да добавите към всички ваши ястия и да ги направите по-вкусни.
- Буркан с крем от моркови и кимион, който да се консумира охладен върху солени бисквити или парче хляб.
- Пакет с тюли с кашкавал.
- Буркан с доматен сос с парченца от овчесирене от Корсика.
- За да допълним всичко, сме избрали местно вино от корсикански сортове.
...типично сирене от централно-южна Италия и островите, направено от прясно овче мляко, коагулирано с растителна или животинска сирищна (агнешка или козешка), солено и ароматно, ако е зряло няколко месеца, с характерен пикантен вкус, ако подправянето е било по-дълго;
Налични са няколко разновидности: пекорино Романо, пекорино Сарде, пекорино Тоскано и пекорино Сицилиано.
...Козе сирене
Специалитети от Поату-Шарант, Керк, Сансер и Турен, Бюисон предлага богат избор от козе сирене.
Козе сирене от Поату-Шарант
Козе сирене от Керк
Козе сирене от Сансер
Козе сирене от Турен
овчесирене
сухо овчесирене
полузрело овчесирене...
...САРИЕТА - Сатурея
Вкус с леко пиперлив оттенък, който напомня едновременно на мента и мащерка. Наричана също и магарешки пипер.
Растение
Сариета - Сатурея.
Кулинария
Сосове, дивеч, прясно козе и овчесирене, бобови култури, фасул, тикви и тиквички, грах.
Форма / Количество
БИО СУХИ ПОДПРАВКИ / 40г - 220г.
Произход
Франция - 100% биологично растение.
Ползи
Стимулира храносмилането...
...КЛЮЧОВИ ТОЧКИ
Характеристики
Аперитив на основата на ябълков сок, ракия sagarno и 4 % червено вино от Баското AOC Irouleguy. Съдържа 17% алкохол.
Опаковка
Бутилка от 75 cl, с винтова капачка.
Мнението на майстора на виното:
Прекрасен блестящ рубинен цвят. Меките танини на ябълката придават кръглост и дължина на вкуса. Irouleguy оставя нотки на сушен пипер и планински аромати.
Предложения за дегустация
Добре охладен, като аперитив, за да придружава всякакъв стил пинчос. И защо не за десерт с баски сладкиш или овчесирене с орехи, шоколадова торта или тарт татен.
...Дегустация
Свеж и плодов, с много изразителни нотки на цветя, цитруси и екзотични плодове.
Съчетание храна-вино
Да се насладите на 11°C с калмари, маринован херинга, андуилет с бяло вино или овчесирене.
Винарят
Винарската изба Gilles Copéret е управлявана от двама запалени и епикурейци, Анни и Жил Копере. Разположени в сърцето на Божоле, в Регни-Дюрет, тези двама любители на виното предлагат...
...В нашите конфитюри от вишни Гриоти ще откриете удоволствието от цялото плодче, което прекрасно се съчетава, особено, с добри местни сирена...
Конфитюрът от Гриоти ще бъде идеално допълнение към Кротен дьо Шавиньол, Пулини Сен Пиер (козе сирене AOC от Бери) или характерно овчесирене от Пиренеите...
... консерванти, а коричките им са естествени: овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 12 месеца зрялост на дървена дъска, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с 5 до 6 месеца зрялост, овче AOP Осо-Ирати с 4 месеца зрялост, малко сирене Petit Агур от сурово мляко с пипер, сирене от краве мляко, сирене от краве и овче мляко, блокче от овче мляко, овче с пипер Еспелет, сирене от коза и овче мляко, овче AOP Осо-Ирати от сурово мляко с пипер Еспелет, сирене от коза. Къщата Агур предлага цели сирена, полусирена, на порции, нарязани на филийки.
... на сирена от козе мляко: мини козе от региона, козе сирене... Производител на сирена от овче мляко: овчесирене... Производител на козе сирене Chavignol... Френски производител на десертни кремове. Производител на конфитюр от мляко със сол от Гуернанд.
Основана през 1906 г., семейната компания GABRIEL COULET се предава от поколение на поколение. Компанията произвежда овчесирене, Рокфор, и предлага широк избор от сирена.
В стремежа си към качество и майсторство, сирената спазват прецизен производствен процес.
Доказателство за качеството, Рокфорът GABRIEL COULET редовно печели медали на френски и европейски конкурси.
Разположена в Страната на баските, компанията BASTIDARRA произвежда ръчно изработени йогурти. Тя предлага пълен асортимент от йогурти, включително йогурти от краве мляко, пастьоризирани или разбъркани, йогурти от овче мляко и овче извара. Овчата извара е типично прясно сирене от Страната на баските.
Нашите крави са порода Prim’Holstein. Нашите овце са Manex с червена глава, местна порода от...
LA FROMAGERIE DES ALDUDES и Кооперативата на млекопроизводителите от Страната на Баските обединяват около сто овцевъди и говедовъди, всички от Страната на Баските. Така ние предлагаме широка гама от уникални сирена, съставена от овче, козе и краве сирене. Нашите овцевъди са ангажирани с инициативата AOP Ossau-Iraty, а нашите говедовъди - с инициативата Bleu-Blanc-Coeur.
...От 1906 г. сиренарията PAPILLON е специализирана в производството на сирена.
Сиренарията произвежда Рокфор, чисто овчесирене и също така БИО зехтин.
Гаранция за качество, компанията PAPILLON разполага с множество сертификати, като сертификат "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Защитено наименование за произход" и "Биологично земеделие".
...краве мляко, овче мляко или búфалово мляко. Изборът на вашите пресовани пасти, цветни корички, синьо сирене, четкани корички и много други. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим нашата страст. Нашите ангажименти Всеки ден селектираме най-добрите продукти от нашите фермери и доставчици, които имат строг стандарт и уважават животните. Здравословни, вкусни, ние се стремим да ви предоставим най...