...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък.
Характеристики на сетивата
Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста.
Произход: Замора
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора
Зреене: Между три и пет месеца.
Нашата компания се занимава с складиране и търговия на кожи и сурови кожи, raw wet salted, hides, cow, с голям опит в сектора.
Също така продаваме кожи в pickled и wet blue.
Имаме склад, разположен в североизточна Испания, с над 30 години опит, с натрупан опит и история, която ни утвърдява като референти на пазара, и друг в Мадрид (централна Испания), което ни позволява да имаме голям обем на по...
...Сиренето от овче мляко е произведено от мляко, събрано от различни ферми в района на Монте де Толедо, което произвежда специфично мляко, което допринася за богатия и характерен вкус на споменатия продукт.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрелия от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от минимум 60 дни, зрялото от 180 дни и старото от 270 дни...
...Сирене от овче мляко "Резерва" на Бофард
Сиренето от тип "Резерва" е зряло сирене, произведено с 100% сурово овче мляко, в съответствие с древната кастилска традиция. Процесът на зряване, строго контролирано, продължава минимум 8 месеца (за продукт с тегло 3 кг) или 4 месеца (за продукт с тегло 1 кг), през които сиренето се извлича 3 пъти от склада, за да бъде поръсено с зехтин. Маслото прониква...
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козе сирене и смес от овче и краве сирене.
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...ПИНЧОС ДЕ АЦЕЙТУНАС
Пинчо с аншоа и боцерон
Пинчо с двойна боцерон
Пинчо с скумрия
Пинчо с шунка и сирене
Пинчо с миди
Пинчо с сьомга и сирене
Пинчо с риба тон и пипер
Пинчо с боцерон и пипер
Нашият производствен процес ни позволява да произвеждаме всякакви пинчос по желание на клиента.
Ние сме Quesos Finca La Cruz, производители на чисто овче ръчно изработено сирене. Нашите продукти се приготвят с чисто мляко от собствените ни овце, което позволява да предложим хомогенен резултат по отношение на качество, аромат и текстура. Освен това, те са опаковани вакуумно и затворени с ленена кърпа за по-добро отцеждане.
В Agrovillaserra S.L. произвеждаме зехтин екстра върджин и занаятчийско сирене Манчего D.O.P. от повече от 20 години. Занаятчийски сирена с защитено наименование за произход, налични в различни степени на зрялост. Зехтин екстра върджин с голяма индивидуалност и вкус, наличен в различни формати и сортове. Сиренето Villajos се произвежда от овче мляко от Манчега, суровина, която оформя нашето...
Намираме се в Мадридехос (Толедо - ИСПАНИЯ), в самото сърце на Ла Манча. В стратегическо местоположение, заобиколено от отлични пасища и в люлката на манчегския сирене. В момента събираме овче мляко от над 50 избрани ферми. Произвеждаме различни видове сирене, в зависимост от зрялостта му. Разпределяме в цяла Испания, но нашите най-големи продажби са насочени към международния пазар, като все...
Ръчно изработени сирена Артесански сирена Сирена с PDO Torta del Casar Сирена от овче мляко Доставчик на сирена Група производители на сирена Зеленчуков сирищен сурово мляко Натурално сирене, произведено с традиционни техники Алергени: без глутен...
Ние сме компания за сирена, специалисти в производството на пресни сирена и сирене от Бургос. Разполагаме с фабрика за производство на крема сирене и всякакви видове сирена. Имаме линия за резени, нарязани резени и тапи, също така и за пресовани сирена от Испанско сирене във всички варианти - краве, мускусна коза и овче, както 100% чисти, така и смесени. Намираме се на 30-то място в класацията на компаниите за сирена на пазар с над 3000 в Испания.
Производство на зехтин екстра върджин, ядки (фъстъци и бадеми), бобови култури, сирене в зехтин, конфитюри и сосове. Разпределение на овчесирене от Манча и козе сирене, както и сладкарски изделия. Натурални продукти за консумация или за употреба в сладкарници и корпоративни подаръци.
...Предлагаме ви нашия гурме магазин, специализиран в продукти от централно-южната месета на Испания, известна като "Ла Манча". Именно в тази широка територия с голяма красота се отглеждат животни в пълна свобода, където се намира "Национален парк Кабањерос", а нашите продукти са от: различни видове овчесирене, колбаси от елен (високо ценени заради ниското си съдържание на мазнини и холестерол...
Семейна компания с дълга традиция в овцевъдството и с над 40 години опит като производители на сирена. Днес оперира чрез своите две дивизии в двете си заведения в Виламайор де Сантяго, Куенка: СИРЕНА и ГАСТРОНОМИЯ. В старата сирене на SANABRIA QUESOS се произвеждат сирене Манчего DOP и специалитети от овче, козе и смесено мляко, както е било правено винаги. На 5 км в фабрика с площ 7000 м2...
... иберийска свиня,
- персонализирани продукти, като масла, ликьори и др.,
- подаръчни куфари,
- готови храни, като колбаси от бик, колбаси от свински крачета, колбаси от риба тон и други готови ястия,
- непастьоризирани козе сирена от сурово мляко,
- меки сирена, зрели сирена от овче и козе мляко,
- кремове от сирене,
- и накрая от морето имаме аншоа, пастет от морски таралеж и аншоа, сардинки и всичко това е донесено от Кантабрия, където се добива най-добрата аншоа в света.
И нашите акцентирани продукти са тези, произвеждани от гъски, като конфит от гъска, гъши сърца, фоа гра, микует.
... сирене, спазвайки традицията и внимателно грижещи се за всички етапи от живота на нашите сирена, от производството до момента, в който достигат до масата на нашите клиенти. Сирена от овче, козе и краве мляко, пресни, нежни, зрели, рикота. Имаме сиренето, което подхожда на вашата маса, на вашия бизнес.