...Зрялост и нюанси в червено вино
рубинен цвят с виолетови оттенъци. Преобладават ароматите на червени плодове - ягода, малина и череша с нотки на виолетка. Плодовите и подправковите вкусове се съчетават в свеж и съблазнителен финал.
1618 ºC температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 25-30 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано и отлежавало в бетонни съдове
СОРТ ГРОЗДЕ: Syrah...
...Пикота Руби. Чист аромат, нотки на червени плодове, шоколад, ядки, минерали, подправки… Лек, вкусен, много свеж, с гладко усещане в устата и леко топъл финал. Вино с характер.
80% Руфете – 20% Тириñuelo
13º – 75cl
6 месеца в резервоар и 6 месеца в бъчва и бутилка.
Състав: 80% Руфете - 20% Тириñuelo
Бутилка: 75cl...
...Сортове: Темпранильо 100%.
Лозе: Лозята принадлежат изцяло на семейството, което ни позволява да контролираме производствата, извършваните обработки и селекцията на различните лозя, за да произведем нашите различни видове вино. По този начин редовно поддържаме нашите цели за качество.
Изработка: Въглеродна мацерация с контрол на температурата.
Дегустационни бележки: Черешово червено с средно-висок слой, има чисти аромати на червени плодове, с нотки на лакрица. Вкусът му се откроява в устата, постоянен, придружен от балансирана киселинност и меки танини.
Сортове: Темпранильо 100%...
...Black by Sinner Wine - Червено вино
Година на производство 2019
Винарна, разположена в Аранда дел Дуеро, Бургос, Испания
Сорт Темпранильо – Алкохол 13.5%
Визуална фаза: Като червено вино, черешовочервено с сини ръбове.
Олфакторна фаза: В носа е меко, плодово и ароматно вино с сладостта на младо вино на небцето.
Вина от Испания...
...Цвят черешово червено, интензивни аромати на зрели червени плодове и много елегантно дърво. На вкус е robust, вкусен, широк и упорит. Препоръчва се да се консумира между 14º и 16º по Целзий, подходящ за придружаване на колбаси, задушени меса, дивеч, зрели сирена и пастети.
Произход: IGP Вина от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Крианца
Реколта: 2016
Крианца: Изработен от грозде от сорта темпранильо, отлежавал в френски дъбови бъчви (-алие-) ...
...Този тип вина се произвежда от лозята на имота с сорта Темпранильо, заедно с лозята на сорта Гарнача. Разпределение на сортовете: 70% Темпранильо, 30% Гарнача. Производство: Грозде без дръжки в неръждаема стомана с мацерация от един месец.
НОТА ЗА ДЕГУСТАЦИЯ: Младото червено вино е с черешов цвят и блестящи пурпурни ръбове.
В НОСА: Широко, с мощни аромати на червени плодове и боровинки. С добра...
...МЕНСИЯ
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА:
Наименование на произход:
DOP Бирсо
Състав:
100% менсия
Алкохолно съдържание: 13,5°
ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ВКУС:
Визия: Интензивен и дълбок рубинен цвят с фина виолетова граница.
Аромат: Интензивен нос с цветни и горски плодови нотки.
Вкус: Свеж и сладък на вкус, отново с напомняния за червени плодове и цветни нотки, с дълготраен финал.
Използвайки петте сетива, нашата мисия е позиционирането на ексклузивни марки. Така можем да предложим марките, които представяме на национално и международно ниво за разпространение в вашата зона на действие.
Семейството на продуктите Cabecita Loca е нашата линия от напитки в премиум формат, изработени само от натурални и висококачествени продукти, с основа от най-добрите вина, предимно от Гарна...
AV IFAD е испанска производствена компания, посветена на търговията с испански вина, червени вина, бели вина и розе, пенливи розе и бели вина, както и спиртни напитки, като испански бренди, уиски крем, джин и др. Имаме широка гама от референции, основани на концепции за дизайн, качество, обслужване и много конкурентна цена, което прави нашите продукти много атрактивни за потребителите. Това са про...
...На този етап правим разлика между:
Полусухи вина, бели и червени.
Полусладки вина, бели и червени.
Мътен вино с етикет.
Всички под марката "Los Faroles."
"Los Faroles"...
... Вино от качество на Гранада.","Olor":"Аромат: Силни аромати на дъб, червени плодове, виолетки, печени нотки, димни, с леко подправен и анасонов привкус.","Color":"Цвят: Много интензивен гранатов цвят с виолетови акценти, блестящ и ясен, с много висока плътност.","Maridajes aconsejados":"Препоръчителни съчетания: Меса с висока плътност: червени, дивеч, агнешко от Сегура. Съчетава се с иберийски...
...Цвят: привлекателно червено вино с черешов цвят и рубинено червен ръб.
- Аромати: сложни, плодови аромати, с изключителни зрели червени плодове и цветни и подправкови нотки.
- Устата: много закръглено начало с нотки на зрели плодове. Виното е структурирано, но с сладки, зрели танини и финална киселинност, която балансира сладостта на зрелите плодове с свежест, в резултат на което се получава дълготрайно, добре балансирано вино.
...Сорт грозде: Каберне Совиньон и Мерло
На вид: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot съчетава интензивно червено с виолетови отблясъци, характерни за неговия млад характер.
На мирис: на носа е сложен и балансиран, като ясно се усещат ароматите на червени плодове, ягода, малина и боровинка. Характеризира се и с нотки на ванилия, които напомнят за отлежаването в бъчви.
На вкус: в устата е сладък, добре структуриран, кадифен и много вкусен.
Отлежаване: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot се оставя да отлежава за 4 месеца в американски и френски дъбови бъчви.
...Нашето известно CAVA ROSADO, от гарнача и пино ноар. Отличава се с плодовия си аромат, на червени плодове и сладкиши, с много добре интегрирани мехурчета, което го прави много приятно за всякакъв момент от деня, с много фино и кръгло усещане в устата, което подтиква да се продължи.
Сортове: Гарнача 90%, Пино Ноар 30%
Алкохолно съдържание: 12.30% об
Захари: 10 гр/л.
Възраст, в зависимост от партидата между 9 и 25 месеца...
...Този модел чаша е идеален за дегустация на бели и червенивина, тъй като голямият й размер позволява на вината да се оксидират в самата чаша. Персонализирана с текста или логото на вашия ресторант, тя ще придаде отличителен акцент на дегустацията на вашите вина и ще промотира вашата марка. Също така е идеален подарък за вашите сватбени гости, с детайл, който ще служи като спомен от събитието...
...Виното е внимателно приготвено, така че алкохолът да бъде отстранен точно преди бутилиране, запазвайки органолептичните му характеристики, като се премахва само алкохолното и калоричното съдържание на това червено вино с обилна плодова проява, богато на нюанси от червени плодове.
Цвят кестеняво червен, средна дълбочина. Пряка арома, винена, напомняща на гроздова ципа, червени плодове и леки...
Млади вина (червени, бели и розови), crianza и резерви с наименование за произход Rioja. С модерни съоръжения и технологии, тя се занимава с производството, отлежаването и бутилирането на отлични вина с наименование за произход Rioja. Нейните емблематични марки: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA и CEPA NEGRA CENTENARIUM.
Целта на Bodega Pago de Cirsus е да произведе вино 100% PAGO с максимално качество. Изборът на грозде се извършва внимателно, първо в лозето, а след това на масата за сортиране, където само най-доброто достига до дървените бъчви за ферментация. Производството в избата включва бели, червени, розови и сладки вина. Белите вина са: ШАРДОНЕ, ШАРДОНЕ, ферментирало в бъчка. Червените вина са: ТЕМПРАНИЛО...
Младо червено вино, crianza и reserva. Бяло вино в бъчва. Квалифицирано наименование за произход Риоха. С плодовете от собствените ни лозя произвеждаме внимателно подбрана селекция от червени и бели вина с марката RONDAN, заслужили множество национални и международни награди.
Винарни и изби Линг произвеждат и търгуват с качествени вина под защитеното наименование за произход Риоха. Разполагат със собствени лозя и съоръжения, оборудвани с най-съвременните технологии за производство и отлежаване на вина с високо качество, съчетавайки традиция и модерност. Червени, бели и розови вина; млади, отлежали и резерви. wwww.bodegaslyng.es...
Нашата изба се роди от стара идея, която обикаляше сред няколко съседи от района, търсещи начин да оценят и популяризират вече известните червенивина от Рубиос.
Така, в края на 2003 година, първите партньори положиха основите на тази идея и основаха Señorío de Rubiós, която в момента вече има над 100 партньори, работещи за да поставят виното от Рубиос на мястото, което винаги е принадлежало на...
Ние сме малка семейна изба, която се занимава с вино от 5 поколения. Произвеждаме качествени червени, бели и розови вина с внимание и старание, като се грижим за всеки детайл през целия процес. Използваме грозде от собствените си лозя и от доверени доставчици, което ни позволява да осигурим качеството и стила на нашите вина D.O.Ca. Rioja: меки, кръгли и лесни за пиене.
...
VINIFICACIÓN TINTOS:
В нашата семейна компания произвеждаме млади червенивина, crianza и reserva от сорта Темпранильо. В crianza и reserva вината търсим баланс между сортовите характеристики и дъба от отлежаването, без да маскираме личността на виното с мощните нюанси на бъчвите. Също така постигаме естествена стабилизация на виното.
Повече от 50 години история в производството на вино подкрепят пътя и традицията на Винарска кооперация Сигалес. Нашите продукти са защитени от различни сертификати за качество, като D.O. Сигалес или Вина от Земята на Кастилия и Леон, и обхващат от млади бели и розови вина до червенивина с отлежаване в бъчви.
Кооператива Ностра Сеньора дел Пилар, компания, посветена на износа на вина с отлично качество. Нашата основна цел е да предложим най-доброто обслужване на нашите клиенти и да се адаптираме към техните нужди.
Производство на вина. Специализация в бели, червени и резервни вина. Съхранение на зърнени култури. Подбрани семена.
... които са носители на важни награди. Нашите продуктови линии за дистрибуция в ресторанти, барове, винотеки и гурме магазини са:
- Гурме храни от Галисия
- Червени, розови и бели вина
- Галисийски вина
- Португалски вина
- Пастички
- Торта с бадеми от Компостела
- Галисийски рибни консерви: Мидички, Вентреска, Сардинки и Чипирони.
... от дюля. Диференциацията на нашите продукти е една от силните страни на нашата марка. В случая с банановите вина, те са единствените, произведени в Канарските острови, с Канарски банани, IGP. Що се отнася до банановия сладкиш, това е друг продукт, за който, доколкото знаем, няма никъде по света, който да се произвежда. Конкуренцията е индиректна и би била сладкишът от дюля и сладкишът от гуава...