...Рафиниран и елегантен, "Sassoalloro" от винарната "SASSOALLORO" е вино от високо качество, перфектно за специални поводи. Опаковано в бутилка от 75 cl, това вино е уникална смес от селектирани гроздове, която предлага богат и сложен вкус. Позволи си да бъдеш завладян от нотките на червени плодове и подправки, които ще ти подарят незабравимо дегустационно изживяване.
...Бледо розово с живи акценти. Диви червени плодове и череши. Живи нотки на праскови и кайсии. Дори изненадващ флорален нюанс на магнолия с цъфтящи жасмин. Киселинността и захарта са добре балансирани; елегантно и приятно свежо.
Област: Венеция
Типология: D.O.C.
...Caciocavallo della Massaia е зряло сирене, произведено от смес от овче, козе и краве мляко. Това сирене се характеризира с богат и сложен вкус, получен благодарение на дългото узряване и използването на традиционни техники. Caciocavallo е перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена, придружено от плътни червенивина. Ръчното му производство и уникалният му вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
...Изборът на червени и бели вина и италиански ликьори е резултат от внимателен подбор на най-добрите производители на вино, както бели, така и червени, и италиански ликьори.
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, с рубинено червен цвят и виолетови отблясъци, предлага плодова ароматика с нотки на червени плодове (череша и слива) и подправки (черен пипер), съчетани с лека балсамова нотка на мента. В устата показва добра структура с нежни танини и приятна свежест. Един приятен червен вин, универсален за съчетаване, идеален за всеки ден.
...
Букет: Нежен, много характерен
Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
...Червено вино, получено от смес от червени гроздове от Саленто, включително Malvasia Nera, Montepulciano и Sangiovese. Алкохолно съдържание 11,50% Vol. полусух червен цвят на небцето.
За повече информация можете да ни пишете на cantine.durso@libero.it...
...Витинио: 100% Барбера.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 18 дни.
Отлежаване: 18 месеца в френски дъбови бъчви.
Цвят: дълбок рубинен, с тенденция към гранат.
Аромат: елегантен и сложен, с нотки на зрели плодове на фон от сладки подправки.
Вкус: пълен, с богата и копринена структура, с дълъг и устойчив финал.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание:
Подходящ за много ароматни предястия и основни ястия, особено на основата на червени меса.
Сервирайте при температура около 18°C.
...Интензивно червено с рубинени отблясъци.
В носа се усещат зрели червени плодове, най-вече вишна и череша.
В устата е мощно и в същото време кадифено с нотки на лакрица.
В дългия финал тоновете, изразени в носа, се завръщат с последователност и баланс.
... на Сардиния, с нотки на средиземноморска растителност, мирт и вишна, интегрирани с разнообразие от минералност.
В устата изпъква с добра свежест и фино, вкусно танини.
Отличава се с универсалност, като се адаптира добре както към ароматни предястия, така и към червени меса, обогатени с аромати на средиземноморски билки. Отлично е и с полузрели сирена.
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици.
При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност.
Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
... температура от 24-26°C. В края на ферментацията виното отлежава в барици за 16-18 месеца. Следва допълнително отлежаване в бутилка за поне 3 месеца.
Капацитет за стареене: 4 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив, с нотки на добре узрели червени плодове.
...Винарска изба Morando се намира в Костильоле д'Асти (АТ) в район между Асти, Кунео и Александрия, известен отдавна с лозарството, от което произлизат вина и пенливи вина с изключително качество. Компанията от години с професионализъм, опит и страст произвежда типични Пиемонтски вина, както бели, така и червени DOCG, DOC и IGT, които се бутилират и пускат на пазара както на национално, така и на международно ниво. Освен вината, компанията е специализирана в производството на пенливи вина и ароматизирани напитки на основата на вино и вина в брик.
Colle di Siduri се намира в общината Guardia Sanframondi (BN), определена като историческа заради своята надстогодишна традиция в лозарството. Създадена е през 2014 г. от идеята да се предложи съчетание от традиция, свързана с опита на семейството Foschini, което е успяло да развие територията, за да произведе червени и бели вина, известни и ценени с обновяването на винопроизводствените техники...
...Здравейте
Alagna vini има 70 години опит в производството на сицилиански вина, като:
KOSHO Sushi вино (Вино, проектирано да се комбинира със суши, направено от сицилиански грозде) (НОВА РЕФЕРЕНЦИЯ НА ПАЗАРА)
Lanni' Super Sicilian червено вино (Тъмни, гладки червенивина, отлежавали в бъчви от Марсала) (НОВА РЕФЕРЕНЦИЯ НА ПАЗАРА)
Grillo
Nero d'Avola
Marsala
Други сицилиански вина по запитване
Cremovo
Vermut
Zibibbo
Moscato
Вино за св. меса (вино за свещената църква)
Бадемово вино
Ние също:
1) организираме обиколки на винарната
2) продаваме вино на едро
3) правим частни етикети...
...съчетано с технология. С нашия енолог проверяваме всички етапи на производството, от гроздобера до винопроизводството на бели вина, червенивина, обработвани по традиционния метод, и пенливи вина в бяла и розе версия, обработвани по метода Шарма. Винарната е оборудвана с модерни инсталации за обработка на гроздето, съхранение и бутилиране на нашите вина. Вярата в работата, в потенциала на нашата компания, в продукта, който искаме да предложим на потребителя, е нашата философия и нашият ежедневен ангажимент, нашата сила, която ни е довела до...
...Винарна, специализирана в италиански вина от региона Венето. Нашите най-известни етикети са пенливото бяло вино "Tappo Corona", наречено "Frizzantino Italiano", Прошеко DOC и Каберне IGT "Campo Croce".
Също така сме специализирани в доставката на вино в BAG IN BOX, с широка гама от бели и червенивина с отлично качество.
Консервирани вина, елегантна версия на пенливи бели, розе и червенивина, предназначени за млада аудитория.
Световна доставка.
Компанията Cantine Introvigne се намира в сърцето на Marca Trevigiana, между зоните Piave DOC и Conegliano-Valdobbiadene DOCG. От 70-те години, както е обичайно да се правят нещата както трябва, съчетава модерни техники на винопроизводство и най-съвременни технологии, за да получи бели, червени и розови вина с отлично качество, ценени за вкуса и аромата си. Със спуманте, по-специално с Prosecco...
... видове продукти: мъст за балсамов оцет и за сокове от грозде, термо-контролирани вина и за основа на пенливи вина, качествени бели и червени масови вина. Към модерната изба, оборудвана с хладилник за обработка на мъст и вина, са добавени бункери за приемане на грозде и склад за стареене за съхранение на винен дестилат в дъбови бъчви.
Леоне де Кастрис е една от най-старите и най-важни винопроизводствени компании в Пулия. Винарната предлага широка гама от продукти: червени, бели и розе вина DOC (Салисе Салентино, Локоротондо, Копертно, Примитиво ди Мандурия), вина IGT Саленто и Пулия, розе и бели пенливи вина; един ракия и едно масло с особено качество. Освен традиционните вина от местни сортове, като Негроамаро, Малавзия Нера...
... Тоскана, но изборът е изключително богат, включващ качествени вина DOCG, бели, червени и пенливи, като сладка и суха Малвазия, Розово Ламбрско DOC, Червен Рубикон I.G.T., Пиньолетто, Бонарда, Барбера д'Асти и д'Алба Супериоре, от Монферрат и Олтрепо Павезе, Колите на Скандиано и Каноса Совиньон, Санджовезе от Романия, Гутурнио Колли Пиачентини, Шардоне Рубикон I.G.T., Тревиано от Романия, Кортонски Санджовезе и много други. Компанията предлага също така вина за бутилиране.
Нашата компания се намира в сърцето на Марка Тревиджана, между зоните Пиаве Док и Конелиано-Валдобиадене Докг. Винарни Интровинье е основана на най-древната винена традиция, предавана от баща на син, което ни е позволило да произвеждаме отлични пенливи, червени, розови и бели вина, да не говорим за Шампанското, където нашият опит в тази област достига най-високото си ниво. Основната услуга, която предлагаме на нашите клиенти, е БУТИЛИРАНЕ ЗА ТРЕТИ ЛИЦА или възможността да бутилираме нашите вина с персонализирани етикети (Private Label).
В сърцето на хълмовете на Таормина и Кастелмола отглеждаме нашите гроздове, за да получим бели и червенивина с географско указание Типична Сицилия. Произвеждаме също и качествено екстра върджин зехтин DOP Valdemone. Тази компания е създадена директно от двамата млади собственици, които следят всички етапи на производството: от отглеждането на лозята, през гроздобера, винопроизводството, до...
Ние сме лидери в региона на Фриули и Прозеcco за отглеждане, производство и бутилиране на премиум вина. Нашата широка гама от продукти включва пенливи, бели и червенивина, произведени от местни сортове и международни гроздове, включително Прозеcco и Пино Гриджо. С вековна история нашата винарна е референция за премиум международни групи в сектора Ho.Re.Ca. Разработваме с нашите клиенти...
Ai Rorè di Refrontolo (TV) разполага с дългогодишен опит в производството и продажбата на вина, като една от най-важните и исторически винопроизводствени компании в Тревизо; от години с passion и любов се грижи за лозята си, за да произведе вина с изключителен енологичен интерес, вкус и удоволствие за небцето. Предлагаме широк асортимент от бели и червени маслени вина, газирани и сухи, сладко...
...Кооперативната изба произвежда вина вече 50 години, както бели, така и червени, като особено важно е Бялото вино от Питилиано DOC. Произвеждаме екстра върджин зехтин OLIO TOSCANO IGT. Нашите вина са включени в най-добрите ръководства за италиански вина от Лука Марони до Гамберо Росо, и сме били награждавани многократно в различни поводи: през 2006 г. получихме наградата Best Buy (качество/цена...
... Вердичо ди Кастели ди Джези, така и Пасерина и Росо Пичено, автохтонни сортове грозде от Ле Марке, са абсолютно разпознаваеми сред стотици бели и стотици червенивина. Днес добавената стойност на виното е точно това: да се произвеждат добри вина, разпознаваеми и незабравими в същото време, с уважение към природата. Към това се добавя и маслото от Ле Марке, което е резултат от комбинацията на...