...Пармският шунка DOP "Zaurina", отлежал 30 месеца, е висококачествен занаятчийски продукт, идеален за тези, които търсят автентични италиански колбаси. Изработен с традиционни методи, предлага богат и интензивен вкус, перфектен за гурме предястия и изискани ястия. Опаковката от 2 броя е идеална за търговия на едро, осигурявайки достатъчно запаси за ресторанти и магазини за хранителни стоки.
С...
...Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Иберийски "Натурален" Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнина, постно месо и черен пипер придават деликатен естествен вкус на този продукт, представен в "Премиум" формат.
SKU: 515000
Тегло за доставка: 0.7 кг...
...Част от иберийски свине, хранени с зърнени култури. Изработен е от мускулния пакет, образуван от спиналните и полуспиналните мускули на гърдите, както и от дългите, лумбалните и гръдните мускули на свинята, осолен, маринован и напълнен в черва, който е преминал подходящ процес на узряване с минимален период от 70 дни.
Процес на изработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване...
...
Сосиска Farinheira на "Monte Safira" е перфектна за грил, добавяне в яхнии или наслаждаване сама по себе си. Нейните богати вкусове и висококачествени съставки я правят универсално допълнение към всяко ястие, предоставяйки вкус на Португалия, който е едновременно автентичен и удовлетворяващ. Открийте традицията и качеството на португалските колбаси с сосиска Farinheira на "Monte Safira".
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
... генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и омесване, охлаждане, набиване, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите са богати на магнезий...
...Фабрика за шунка и колбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производство на изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
...Ломо де Себо де Кампо Иберико 50% раса иберико
Продукт, произхождащ от едно от двете Ломо на Иберийската свиня, подправен със сол и висококачествен червен пипер. Един от най-старите и ценени колбаси заради своя неповторим вкус, цвят, текстура и интрадираност. Интензивен вкус. Много препоръчително. Тегло: 1 кг до 1,3 кг. Произход: Саламанка.
XarcuSpain е компания, която се занимава основно с износ на гурме, ръчно изработени, здравословни и екологични продукти с испански произход.
Въпреки че сме специалисти в сушените меса (хамон, чоризо и лоумо), в нашия каталог ще намерите различни категории. Мед, трюфели, ликьори, масла и всякакъв вид месо.
Ориентираме дейността си към канала HORECA и въпреки че основно работим чрез дистрибутори, ...
...Избран 100% иберийски лоен (мускул erector spinae) е едно от най-ценните парчета от иберийската свиня. Приблизително тегло на парче: 1 кг.
Тегло: 1 Kg...
... колбаси, пастети и много зрели сирена с мощен вкус.","Sabor":"Вкус: Усещат се зрели танини, захаросани плодове и минерални нотки. Дълъг и устойчив послевкус с изискан баланс между уста и нос.","Temperatura recomendada de consumo":"Препоръчителна температура за консумация: 18 ℃"}...
...Салчичон, колбас, произхождаща от иберийски свине, хранени с фуражи, съставени от зърнени култури и бобови растения, отглеждани в обор или хранителни стопанства, в интензивен режим.
Изработена от постно месо и мазнини от иберийска свиня, нарязани на много фини парчета, подправени със сол, черен пипер, индийско орехче, риган и чесън, и набутани в естествена свинска черва.
Традиционният процес...
Diabaro Agentes Gourmet е търговска компания от Испания. Ние се появихме от идеята да направим испанските гурме продукти достъпни за всички. Основният ни фокус е върху испанското зехтин. Чрез нашето присъствие на различни платформи и бази данни, в крайна сметка добавихме още продукти. Днес доставяме освен зехтин и слънчогледово масло, испански рибни продукти като маринован тон, маринована скумрия ...
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
Ние сме дистрибутори и търговци на едро на иберийска шунка, колбаси от белота и нарязани продукти. Колбаси от белота - Нарязани продукти - Иберийски лоумо от белота - Иберийско рамо.
Ние сме семейна компания, посветена на отглеждането на иберийски свине и производството на ръчно изработени колбаси в Куельяр, Сеговия.
Сред борчета и дъбове животните се раждат и се отглеждат на нашата собствена ферма, като внимателно следим тяхното хранене и санитарни и екологични условия.
Винаги сме произвеждали, когато дойде зимата, нашата собствена клане: чоризо, салчичон, черен суджук и...
Разпределение и представителство на селективни храни за специализирани магазини и канал Horeca. От 1990 година обслужваме нашите клиенти с широка гама от продукти: национални и вносни сирена, дюли, колбаси, шунки, иберийски шунки, бели шунки, географски указания, говеждо месо, иберийско свинско месо, солен треска, замразена треска и треска с точка на сол, консерви, масла, пушена риба, 4-та и 5-та...
Aibar Selección е семейна компания с над 50 години опит в производството и разпространението на шунки, колбаси, сирена и други. Всички продукти, които предлагаме, са с високо качество и на най-добрите цени.
Разполагаме с широк каталог от продукти, сред които: иберийска шунка от жълъд, иберийска шунка с крак, иберийски салчичон, зрял чоризо, прясна чистора, гуанчале, специална коппа за пици и др...
...Специализирана продажба на шунки, палети и иберийскиколбаси с марките "IBÉRICO DEL BRILLANTE" и "JAMONIA". Прясно иберийско месо. Коледни кошници и пакети с иберийски продукти.
Sierra Extremeña заедно с JAMONIA покрива целия производствен цикъл от отглеждането на иберийската свиня в Кастуера
(Бадахос) до последващата традиционна обработка и узряване в нашата естествена сушилня в Естремадура. Накрая нашите продукти можете да закупите в магазините JAMONIA.
Ние сме семейна компания, която произвежда и търгува с иберийски продукти от най-високо качество, произхождащи от собственото ни животновъдство, контролирайки всички процеси от самото начало.
Произвеждаме шунки, палети, ломи, колбаси и всякакви продукти от иберийска свиня.
Характеризира ни традицията, старанието и отдадеността на всяка една от етапите в производството на крайния продукт...
...Онлайн магазин за колбаси и иберийски шунки от белотa и Пата Негра, произведени в дехесите на Андалусия и Екстремадура. Дистрибуция в Европа (Испания, Италия, Бенелюкс, Франция, Португалия, Германия, Австрия, Англия, Норвегия, Швейцария), Латинска Америка, Русия и Китай.
Продуктите са марка "Селекция Хабуго Нейчър, С.Л."...
Разпределение и продажба на иберийски продукти като шунки, рамене, колбаси, серрано шунки, серрано рамене и серрано колбаси. Разпределение и продажба на сирена и млечни продукти. Разпределение и продажба на екстра върджин зехтин.
...контролни, зрелищни и сушилни процедури. Контролираме целия процес на производство на нашите продукти, винаги внимателни да постигнем максимални нива на качество и превъзходен вкус, който характеризира нашите колбаси. Узрявани на 1000 м надморска височина в Саламанка, нашите иберийски продукти са неразпознаваеми за небцето, защото са изискани по природа. Каталогът с деликатеси надхвърля много повече...
Ниньо Мануел е семейна компания, посветена на търговията с всички продукти от иберийска свиня. Намираме се в местността Арасена, разположени в сърцето на Сиера де Арасена и Пикос де Ароче (Уелва), което ни позволява да се възползваме от отличните условия, за да постигнем нашите продукти с неоспоримо и неповторимо качество.
В Ниньо Мануел нашите иберийски продукти се изработват от свине от...
Компания La Iberica е предприятие, посветено на производството и търговията с месо от иберийски свине в различни формати на опаковане, в зависимост от нуждите на клиента. Ние сме доставчици на месо от иберийски свине, шунка, иберийска плешка, иберийски лоом, сушени колбаси от дивеч, наред с други собствени сушени продукти. Работата с най-добрата суровина и наличието на екип с голям опит в сектора правят нашите продукти най-добрият избор за взискателни клиенти, предлагайки отлични цени. Свържете се с нас чрез този безплатен канал, с удоволствие ще ви обслужим.
...Свинеферма, разположена в югозападната част на Екстремадура, родината на шунката от белота. Разполагаме с дееса, животновъдство, собствена фабрика и изби, както и "Бяла зала" с персонално оборудване за различни видове нарязване и вакуумно опаковане или чрез инертен газ. Предлагаме серия от иберийски продукти, произведени по собствена и ръчна технология, шунки, палети и колбаси от чисти иберийски...
Ние сме компания, предлагаща натурални или екологични продукти в меса, сирена, колбаси, иберийски шунки, напитки, консерви и бобови култури, за да улесним предлагането на типични испански продукти за дистрибутори, ресторанти и специализирани заведения. Предлагаме разнообразие от продукти в групаж, включващи всички пресни или замразени стоки, като всички продукти са от малки фермери или производители, които произвеждат стоките без консерванти и добавки, за да запазят натуралния им характер, а всичко това се контролира от нашия квалифициран персонал.