...Органичен Цеп Болетус Едулис 2-6 мм HT е гъба с високо качество и обработка при висока температура, перфектна за подобряване на вкуса в гурме ястия. Нейната фина текстура я прави идеална за сосове, супи и маринати.
... качества. Тази категория представлява отличен вариант за гастрономически и индустриални приложения, които ценят вкуса и аромата на трюфела, без да изискват естетичната цялост на продукта.
Ароматно качество: Ясен аромат с нотки на лешник, гъби и земя, типичен за Tuber Uncinatum.
Гъвкавост: Подходящ за сосове, подправки, кремове и други приготовления, където трюфелът се обработва.
Удобство: По...
...Най-интензивните аромати и вкусове на Юга се съчетават в апетитна рецепта като ризото с наденица и гъби. Приготвено с висококачествени съставки и поднесено с подходящи сосове, то ще донесе на вашите маси традиционно ястие, вкусно и с пресен вкус, сякаш току-що е приготвено.
...Геребелтият мащерка придава на тюрингската наденица нейния неповторим вкус. Като подправка, мащерката е идеална за овкусяване на сърдечни месни ястия, като печено, ястия с кайма или гриловани стекове.
Използвайте фината, но пикантна билкова нотка, за да подправите сосове за пица и пица или гриловани зеленчуци. Също така в комбинация с зехтин, малко чесън и билки като мащерка, мащерката е истинска...
...Хенри Ламоте ГмбХ изключително разпространява соевите сосове на марката Pearl River Bridge в Германия.
Соевият сос е подправка, произведена чрез естествени, традиционни методи на ферментация.
Ние предлагаме:
- китайски/японски
- светъл/тъмен
- соев сос с гъби
- без пшеница/намалено съдържание на сол
- БИО
- възможни индивидуални рецепти...
...Съставки: гъби порчини (boletus edulis) 72%, бял трюфел (tuber magnatum pico) 3%, зехтин, сол, аромати.
Препоръки: Перфектна за основни ястия, вкусни пълнежи, сосове с интензивен аромат на месо и риба, тартинки и вуалвенти.
Налична е и в размер от 500 г.
... на вашите сосове и яхнии, както и създава отлични ризота. В колекцията на д-р Ана предлагаме сушени манатарки, които произхождат от екологично чисти гори и съдържат чудесен аромат, който можете да се наслаждавате през цялата година.
Преди употреба, залейте сушените гъби с вода и оставете да набъбнат за около 30 минути. Гъбите ще абсорбират част от течността и по този начин ще станат по-големи и...
...Фарини от гъби
Нашият процес на производство на гъбена фарина Aromas и Boletos се състои в смилане на гъбите на прах след дехидратация, без добавяне на каквито и да било нишесте или други съставки.
Предложения: нашата гъбена фарина може да бъде добавена при приготвянето на всяко ястие, като супи, сосове, хляб, паста, сирене, бисквити, десерти и други.
Налични:
Майтаке;
Рейши;
Шийтаке;
Болетус едулис;
Кантарелус;
Агарикус блазеи.
Нутриентен състав на 100 г.
Мазнини - 1,3 %
Въглехидрати - 78%
Фибри - 14%
Протеини - 15%...
... приятен бульон, разтворете 16 г Гранулирани гъби Порчини на Bauer в 1 литър вряща вода и разбъркайте: продуктът е моментален. За да добавите допълнителен вкус, гранулата може да се добави директно към ризото, сосове, печено и скалопини в желаното количество.
С 15% ГЪБИ ПОРЧИНИ...
..."Maiski boschampignonsaus", този класически кремообразен зимен сос с печени горски гъби е пълен с вкус. Той е отличен за печено червено месо, хрупкаво печено птиче месо, но също така придава допълнителен нюанс на вашите ястия с дивеч.
На главната снимка сме го завършили с синьо вейно сирене като "Gorgonzola" или "Blauwe Achelse", парченца лешници и листа от розмарин. На втората снимка виждате печен заек, картофени топчета, "Maiski" ябълки с боровинки и нашата "boschampignonsaus"!
...Сушените гъби са идеална подготовка за всякакви поводи. За разлика от пресните гъби, сушената и смляна смес не е необходимо да се съхранява в хладилник или фризер. Достатъчен е херметически затворен контейнер, който да не позволява на яркия, гъбен вкус да изчезне. Колкото по-фин е фракцията, толкова по-вкусни са пюре супите и сосовете.
Използвайте за
Супи, сосове, маринати, месни ястия, птици и дивеч.
Вкус
отличителен гъбен вкус
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 45
Мазнини (г / 100г)… 1,5
Въглехидрати (г / 100г)… 23
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 290...
...Предложени съчетания
La Grola е подходяща за придружаване на ястия с червени меса, както печени, така и с тъмни сосове, особено агнешко и козе месо. Освен това е вкусна с задушени или на скара гъби и с узрели, не пикантни сирена.
Бележки
Това е изключителен резултат от срещата на две велики личности: хълма La Grola и местните сортове грозде на Valpolicella. Отличната експозиция на лозята, които...
... основата на домати: доматени сосове, пици, рататуй.
Той е отличен с всякакви зеленчуци: патладжани, тиквички, гъби, артишок, нахут, ориз.
Съчетава се приятно с чесън, лук, мащерка и зехтин.
Ароматизира дресингите, салатите, сирената като моцарела.
Той е удоволствие с яйца, независимо дали са в омлети или бъркани.
Ползите от босилека:
Той е естествен антибиотик, който почиства белите дробове и бронхите ви от нежеланите.
... създават гастрономически продукти, като сосове и подправки, които усилват вкуса на оригинални ястия, присъстващи на масите на най-добрите ресторанти с Мишлен звезда. "Рапарели Гъби и Трюфели" постоянно търси търговски партньори, с които да разширява бизнеса и опита си.
... върджин зехтин, 100% италианско производство с различни смеси и аромати, като чесън, портокал, лимон, босилек, гъби, люта чушка, розмарин, трюфел. 4) Занаятчийски зеленчукови кремове, сосове и продукти в масло. 5) Специални закуски, произведени по занаятчийски начин. Soledòr с радост ви представя нашата наличност за въвеждане на продуктите си, когато почувствате нужда от промяна в сектора на...
производство на ръчно изработени и местни висококачествени консерви от диви гъби, приготвени и гъбен сос, предназначени за деликатесни магазини, търговци на едро и ресторанти. Готови за употреба сосове от горски гъби, без добавки, без консерванти, без аромати, чист етикет. Производство в Оверн-Рон-Алпи. Морели, манатарки, горски микс, спарасиси, лактации, шии-таке произход Франция (morchella...
Ние сме производител от Пиренеите, специализиран в черен чесън, трюфели и диви гъби за търговия на дребно и хранителната индустрия. Нашият обширен продуктов каталог включва следните продукти: - Черен чесън в различни формати, като глави, прах, пюре и скилидки. - Специализирани продукти с трюфели: трюфелни сосове, подправки, инфузирани зехтини и черен трюфел. - Диви гъби: сушени, консервирани и на прах. Имаме също така разнообразие от ризота и фидеуа. - Печени зеленчуци. Одобрени по биостандарт за определени продукти. Произведено в Испания.
Ние сме производствена компания, която обработва гъби. В нашето портфолио предлагаме гъби както за търговия на дребно (буркан), така и за кетъринг (сосове, запеканки, пица), за месопреработвателни предприятия (полуфабрикат - галантин, филе с гъби и др.) и за рибопреработвателни предприятия (салати и сосове). В нашето предложение имаме също така консервирани краставици, гъбена салата и сребърни лукчета.
...иберийска шунка и диви гъби, сепия в мастилото си, сирене и спанак, октопод - всички направени с бешамел вместо картофи), картофена смес за испански омлети, месни и рибни ястия, включително бебешко прасенце (Cochinillo) и сосове. Нашите продукти се предлагат в различни формати в охладените и замразените категории. Имаме и линия от продукти/готови ястия, които продаваме чрез търговския сектор на компанията в испанските супермаркети.
От 1990 г. компанията Tartufi Bianconi е специализирана в обработката на трюфели и производството на типични продукти, с суровини от Умбрия. Не само пресен сезонен продукт, но и широка гама от сосове и подправки с трюфел, гъби порчини, а също така рагу, трюфелово масло, песто, трюфелов мед, балсамов оцет, пикантни подправки и сушени гъби, трюфелово масло, ризото с трюфел, паста с трюфел, пюре с...
...буркани с цели трюфели или обелки, или стърготини от трюфел. Ще откриете и малки удоволствия, които да обогатят вашите ежедневни ястия, благодарение на трюфелово масло или оцет, пасти, подправки или дори ястия като ризото, паста или полента. За да добавите малко трюфелова нотка към вашите ястия, можете да изберете кремове или сосове. Освен трюфели, ние селектираме и различни висококачествени гъби...
... кулинарни помощници за приготвяне на вкусни и кремообразни десерти. В отговор на определени ограничения, EPICÉA разработва специфични продукти, като халал гама и био подправки. Нашето предложение се разнообразява, като предлагаме и дехидратирани гъби, за да придадем нотка на тероар на вашите асортименти.
... занимава с преработка, търговия и разпространение на сушени гъби и трюфели. Предлагаме през всеки сезон селектирани, ароматни и перфектни пресни трюфели. Асортиментът от продукти се допълва с сосове и пастети с трюфели и гъби, ароматизирани масла, овче сирене с трюфел, талиатели с трюфел, шоколадова паста с трюфел, ръчно приготвени месни сосове, дехидратирани подправки, сушени гъби и сушени домати. Нашите продукти са без консерванти и оцветители, с изключително италиански суровини.