... качества. Тази категория представлява отличен вариант за гастрономически и индустриални приложения, които ценят вкуса и аромата на трюфела, без да изискват естетичната цялост на продукта.
Ароматно качество: Ясен аромат с нотки на лешник, гъби и земя, типичен за Tuber Uncinatum.
Гъвкавост: Подходящ за сосове, подправки, кремове и други приготовления, където трюфелът се обработва.
Удобство: По...
...Най-интензивните аромати и вкусове на Юга се съчетават в апетитна рецепта като ризото с наденица и гъби. Приготвено с висококачествени съставки и поднесено с подходящи сосове, то ще донесе на вашите маси традиционно ястие, вкусно и с пресен вкус, сякаш току-що е приготвено.
...Съставки: гъби порчини (boletus edulis) 72%, бял трюфел (tuber magnatum pico) 3%, зехтин, сол, аромати.
Препоръки: Перфектна за основни ястия, вкусни пълнежи, сосове с интензивен аромат на месо и риба, тартинки и вуалвенти.
Налична е и в размер от 500 г.
... приятен бульон, разтворете 16 г Гранулирани гъби Порчини на Bauer в 1 литър вряща вода и разбъркайте: продуктът е моментален. За да добавите допълнителен вкус, гранулата може да се добави директно към ризото, сосове, печено и скалопини в желаното количество.
С 15% ГЪБИ ПОРЧИНИ...
...Предложени съчетания
La Grola е подходяща за придружаване на ястия с червени меса, както печени, така и с тъмни сосове, особено агнешко и козе месо. Освен това е вкусна с задушени или на скара гъби и с узрели, не пикантни сирена.
Бележки
Това е изключителен резултат от срещата на две велики личности: хълма La Grola и местните сортове грозде на Valpolicella. Отличната експозиция на лозята, които...
... създават гастрономически продукти, като сосове и подправки, които усилват вкуса на оригинални ястия, присъстващи на масите на най-добрите ресторанти с Мишлен звезда. "Рапарели Гъби и Трюфели" постоянно търси търговски партньори, с които да разширява бизнеса и опита си.
... върджин зехтин, 100% италианско производство с различни смеси и аромати, като чесън, портокал, лимон, босилек, гъби, люта чушка, розмарин, трюфел. 4) Занаятчийски зеленчукови кремове, сосове и продукти в масло. 5) Специални закуски, произведени по занаятчийски начин. Soledòr с радост ви представя нашата наличност за въвеждане на продуктите си, когато почувствате нужда от промяна в сектора на...
От 1990 г. компанията Tartufi Bianconi е специализирана в обработката на трюфели и производството на типични продукти, с суровини от Умбрия. Не само пресен сезонен продукт, но и широка гама от сосове и подправки с трюфел, гъби порчини, а също така рагу, трюфелово масло, песто, трюфелов мед, балсамов оцет, пикантни подправки и сушени гъби, трюфелово масло, ризото с трюфел, паста с трюфел, пюре с...
... занимава с преработка, търговия и разпространение на сушени гъби и трюфели. Предлагаме през всеки сезон селектирани, ароматни и перфектни пресни трюфели. Асортиментът от продукти се допълва с сосове и пастети с трюфели и гъби, ароматизирани масла, овче сирене с трюфел, талиатели с трюфел, шоколадова паста с трюфел, ръчно приготвени месни сосове, дехидратирани подправки, сушени гъби и сушени домати. Нашите продукти са без консерванти и оцветители, с изключително италиански суровини.