В завода Dursol-Fabrik Otto Durst GmbH & Co. KG ние стоим зад най-високото качество и иновации в областта на почистващите и грижещите се продукти вече повече от 90 години. Като традиционна семейна компания в четвърто поколение с централа в Золинген, ние разработваме под нашата марка AUTOSOL® признати решения за грижа и защита на метални повърхности, превозни средства, мотоциклети, както и за морск...
... вещества. С важни витамини и минерали, точно съобразени с нуждите на възрастно куче при нормална активност. За производството използваме предимно регионално отглеждана пълнозърнеста пшеница. С вкусното и лесно усвоимо говеждо месо се получава полезна и балансирана пълноценна храна за вашия четириног приятел. Съдържанието на месо произхожда на 100% от говеждо.
Като естествен консервант използваме екстракт от розмарин. Твърдата печена крокета стимулира слюноотделянето при хранене и по този начин подпомага храносмилането. Това също така насърчава силна дъвкателна мускулатура и здрави зъби.
...Произход и история на ябълковия оцет
Ябълковият оцет, известен също като ябълков сайдер или ябълков оцет, е натурален продукт (сок), произведен от ферментирали ябълки. Той се използва от векове като ефективен консервант. По-скоро напоследък ябълковият оцет стана популярен заради невероятните си здравословни ползи.
Производствен процес, прибиране или обработка на ябълковия оцет
Ябълките се смилат...
...Калиев сорбат (E202) се използва като консервант.
Калиев сорбат (E202) се използва като консервант за храни, като например маргарин, ремолад, майонеза, соев сос, сладко, маслини, фурми, вино, сироп, ледено кафе или сок. Калиев сорбат се използва и за консервиране на козметични продукти или тютюн. За здрави хора се счита за безопасен, тъй като организмът го метаболизира като мастна киселина. Продуктът е добре разтворим във вода и потиска растежа на дрожди и плесени.
...Оцетната киселина е безцветно течност органично съединение с химическа формула CH3COOH. Тя се нарича и ледена оцетна киселина, когато е неразредена. Оцетната киселина е основният компонент на оцета и има характерен кисел вкус и остър мирис.
В приготвянето на храни, оцетната киселина може да се използва като ароматизатор и като консервант. Киселината инхибира растежа на бактерии, като запазва...
... разтвор киселината образува безцветни, блестящи плочки. Бензоената киселина има силно антибактериално, противогъбично действие и е лесно запалима. Тя също така потиска растежа на дрожди и бактерии в кисели храни.
Използване:
Козметика:
* като естер на бензоената киселина в аромати
* консервант в козметични продукти
Технически:
* биоцид
* пластификатор
Храни:
* консервант
* добавка за фуражи
CAS:65-85-0
EINECS:200-618-2
Срок на годност:24 месеца
INCI:Бензоена киселина
Съхранение:на хладно, сухо, защитено от светлина, в затворени съдове
Добавка за храни:E210
Молекулна формула:C7 H6 O2...
... за заместване на зехтин и фъстъчено масло в фармацевтични препарати.
В индустрията
Индустриално се използва при производството на сапуни и лакове, както и за масла и художнически бои. Освен това може да се използва за обработка на кожа и като консервант в производството на тъкани.
В кухнята
Студено пресованото слънчогледово масло
EINECS:232-273-9
CAS:8001-21-6...
...Степен на обработка:
влажно настъргано
сухо настъргано (около 40% по-малко влага)
Съставки:
76% прясно настъргана портокалова кора, захар, вода, естествен аромат, киселинност Citronová киселина, оцветител Riboflavin, консервант Kaliumsorbat
В зависимост от желанието си, можете да изберете горепосочените съставки.
...Характеристики
Сулфурен диоксид е газ под налягане с чистота 99,98 %.
Доставна програма
Следните качества са на разположение
• Сулфурен диоксид техническо качество
• Сулфурен диоксид хранително качество (E220)
Приложение
Сулфурен диоксид се използва основно в химическата индустрия (например сулфониране), в производството на целулоза и хартия, както и като консервант в напитките и хранителната...
... препарат за алуминий на водна основа е специално разработен за алуминиеви повърхности. Той интензивно почиства алуминий в суров вид, анодизиран и с прахово покритие и служи като консервант. За почистването и грижата за неръждаемите компоненти на прозорците, вратите и щорите, като дръжки, бутони и т.н., се грижи FENOSOL® Alunox и почистващ препарат за неръждаема стомана.
...CAS-Nr.: 532-32-1
EC-Nr.: 208-534-8
Външен вид: бял, кристален прах
Приложение:
Антимикробен консервант за храни и напитки (в концентрации от 0,01 - 0,20%; в съответствие с местните законови разпоредби)
Антиферментационна добавка за вина и др. (в концентрации от 0,05 - 0,15%; в съответствие с местните разпоредби)
Средство за борба с гъбички при обработка на тютюн
Консервант за фармацевтични...
...Най-често това съединение се използва под формата на торове. То съдържа всички макронутриенти, необходими за растежа на растенията. Калият е от съществено значение за растежа на растенията, а азотът помага те да узреят напълно, вместо да забавят растежа си. Използването на калиев нитрат като консервант за храни е било широко разпространено през Средновековието. Днес той се използва в много процеси, като например при осоляване на месо, приготвяне на саламура и приготвяне на корнед биф.
...Чистата лимонена киселина на Lecker е отлична за традиционното приготвяне на сладка, желета и конфитюри. Тя действа както като регулатор на киселинността, така и като консервант.
• Чистата лимонена киселина на Lecker подчертава естествения вкус на вашите плодови приготовления
• Подпомага желирането на сладка и конфитюри
Съставки: Лимонена киселина
*=от контролирано биологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
...Ябълчната киселина се използва от много години като носител на аромати и консерванти в десерти, сладолед и безалкохолни напитки, за да придаде типичен кисел вкус. В козметиката ябълчната киселина се използва като консервант, за да удължи срока на годност на кремовете.
Спортистите често използват ябълчната киселина като хранителна добавка, тъй като тя ускорява освобождаването на енергия от...
... регулатор, консервант, pH регулатор и комплексообразувател.
Спецификационни стойности:
Оксалати (след сушене): ≤ 100 ppm
Арсен: ≤ 1 ppm
Живак (Hg): ≤ 1 ppm
Олово (Pb): ≤ 0,5 ppm
Водосъдържание: ≤ 8,8 %
Сулфатна пепел (след калциниране при 800°C): ≤ 0,05 %
Тези строги спецификации гарантират минимално замърсяване и правят лимонена киселина монохидрат надежден продукт за индустриални и търговски процеси. Веществото е особено търсено в хранителната индустрия за стабилизиране на продукти, както и в химията като съставка на почистващи и грижещи се продукти.
...Подходящ за защита и запазване на всякакъв вид дърво на открито, особено на каменна бор, например градински мебели, тераси, перголи, огради, навеси, дървени къщи и градински къщи. Продуктът възстановява естествения цвят на дървото. Ефективно блокира UV-лъчите и защитава дървото от гниене. Маслото е естествен консервант за дърво, изработен от устойчиви на времето и издръжливи масла и микро фини пигменти, без мирис, когато е сухо и без токсични вещества.
...Масовата сол е сол, предназначена за човешка консумация. Тя действа като носител на вкус, консервант и идеална среда за добавки, които подпомагат здравето, като йод, флуор и фолиева киселина.
...стабилизатор E331, екстракти от подправки, аромат, усилвател на вкуса E621, антиоксидант E300 и E301, консервант E250
Алергени: Мляко/млечни продукти
Добавки: консервиран, с антиоксидант, с усилвател на вкуса
Средни хранителни стойности на: 100 г
Енергийна стойност: 1,19 kJ / 285,00 kcal
Мазнини: 28,00 г
от които наситени мастни киселини: 0,00 г
Въглехидрати: 1,00 г
от които захар: 0,00 г
Протеини: 12,00 г
Сол: 0,00 г
Нетно тегло: 2 кг
Брутно тегло: 2.11 кг
Дълбочина/Ширина/Височина: 0/0/0 мм
Остатъчен срок на годност (дни): 119...
...Висококачествен консервант за защита на технологии, двигатели, превозни средства и оборудване от агресивни вещества като солен разтвор, торове, пестициди и замърсители.
... консервант за производството на алкидни смоли и маслени бои.
Допълнителна информация:
Лененото масло съдържа повече омега-3 мастни киселини от, например, риба. Омега-3 мастните киселини са особено важни за метаболизма и сърдечно-съдовата система на човека. Изследователи са установили, че лененото масло съдържа много положителни здравословни аспекти за човека. Поради това лененото масло се използва с удоволствие в хранителната индустрия за производството на, например, ленено масло или ленени капсули. Но и в техническата индустрия лененото масло намира своето приложение.
Veller GmbH основно се занимава с разработка на продукти като хранителни добавки, съставки и др. в биоинженерния процес. В момента повечето от продуктите на компанията като хранителна добавка - Транглутазаминаза (TG), Глюкозооксидаза, лакказа, естественият хранителен консервант ε-Полилизин. Сега нашата компания предлага най-добрите цени на Транглутазаминаза в ЕС. Транглутазаминазата е ензим с...