Италия, Ardea
... професионална употреба. ВЪНШНА УПОТРЕБА: Дръжте извън обсега на деца. Дръжте далеч от източници на светлина и топлина. Състав: Деонизирана вода, Церулатион C, Карбомер, Триетаноламин, Парафиново масло, Алое вера, Олио от маслини PEGH-7 естери, Лимонена киселина, консервант Консервант: Euxyl K 100 (Бензилов алкохол, Метилхлороизотиазолинон Референтен номер: EMCTK5...
Италия, Cascina
...Чиста охлювна слуз с минимално добавяне на хранителен консервант (0,8%). Изключително високият процент на охлювна слуз, съдържащ се в продукта, го прави перфектен за анти-ейдж лечение и помощно средство при несъвършенства като акне, пъпки, нечиста кожа, пигментни петна, белези, зачервявания, псориазис, стрии. Практичният спрей осигурява равномерно нанасяне на продукта върху засегнатите зони, минимизирайки риска от капене. Течната текстура улеснява проникването на продукта до най-дълбоките слоеве на епидермиса, увеличавайки неговата ефективност. Подходящ за всички типове кожа.
...Суровина: Свежа национална свинска бут, избрана без кокал, кг 13,50, преработена и обезмаслена от излишното, без добавяне на полифосфати, млечни производни и глутен. След охлаждане, шунката се увива в защитна еластична обвивка, която може да се затвори отново. След това се завързва, опакова и пастьоризира. Размер: Около кг 10,00/11,00 Съставки: свинска бут, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E 316, консервант E 250. Опаковка: Прозрачни Cryovac торби...
Италия, Aprilia
... храна и укритие на охлювите. Характеристиките, които идентифицират нашата слуз, са: - Изключително висока концентрация на активните съставки, съдържащи се в охлювната слуз. - Обща бактериална натовареност под 10CFU/gr Естествен консервант Сорбат на калий в постоянни дози от 0,2%, подходящ както за козметична, така и за хранителна употреба. Проследимост на продукта (който винаги ще бъде придружен от Сертификат за анализ, завършен за производствения партид, извършен от АКРЕДИТИРАНА лаборатория).
...непрекъснатото търсене на висококачествени съставки и техники на обработка за подобряване качеството на продуктите. В противоречие с общоприетото мнение, замразеният продукт не губи качество. Всъщност, студът е най-малко инвазивният консервант. Това означава, че не променя продуктите, запазвайки всички техни оригинални свойства.
Италия, Ponte Di Piave
... качество и занаятчийство. Пастичерията е специализирана в производството на дълготрайни продукти благодарение на естествен консервант: студът (-18°). Използвайки съвременни уреди и с помощта на студа, нашите сладкиши запазват своите характеристики на свежест и аромат, като току-що направени.
Италия, Campobasso
Saporicentroitalia създаде гама от продукти с ниско съдържание на алкохол: горчивки, ликьори, еликсири, използвайки алкохол като дезинфектант и консервант на есенциите, извлечени от билки, както и като носител на веществата, извлечени за нашето тяло. Занаятчийска компания, която произвежда продукти с високо качество. Вино, ликьори и горчивки без използване на консерванти: - горчивки за храносмилане с билки; - ликьори от територията на Централна Италия; - ликьор за производство на натурални коктейли: GRUMEN...
Италия, Termini Imerese
Redess srl е стартираща компания от Сицилия, която е създала първата сертифицирана био верига за доставки на СОММАКО. Само СИЦИЛИАНСКИ соммако. В сътрудничество с UNIPR започваме от генотипа на соммакото, за да стигнем до неговата характеристика, с цел извличане на ТАНИНИ, Галика киселина и Антоциани. Произвеждаме подправката СОММАКО с система за дезинфекция в HPP, оцветител и консервант за храни...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play