... Бордо, Бургундия или вина от други региони, всяко червено вино изразява уникалните характеристики на своя тероар. Консумирано с червени меса, ястия с сос или зрели сирена, червеното вино е перфектният избор за придружаване на богати и гастрономически ястия.
...CÉPAGES : 35% Мерло; 15% Каберне Совиньон; 50% Каберне Фран
2016 : WINE ENTHUSIAST : 90/100 : « Дванадесет месеца в дъб и богати танини се комбинираха, за да придадат на това вино силен и структуриран характер. Сочен фон от вкусове на черна слива и киселинност вероятно ще продължат да придават на това вино нотка свежест, дори когато узрява. Пийте това елегантно вино от 2021 г. »
Сребърен медал...
Ние сме LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, кооперация, която обединява 800 семейства на винопроизводители и специалисти в известния регион Бургундия.
Нашите различни видове вина произлизат от лозята и избите на 7 известни къщи от север на юг в този изключителен винен регион:
• Bailly Lapierre, известен с неговите Crémants de Bourgogne и тихи вина от Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy за вината си от Côte...
...BARBI Morellino Di Scansano DOCG Etichetta Rossa е премиум червено вино от Тоскана, Италия. Произведено от 100% сорт грозде сангиовезе, то притежава дълбок рубинен цвят, балансирани танини и сложен аромат на червени плодове и подправки. Перфектно за комбиниране с богати месни ястия или зрели сирена, тази бутилка от 75 cl със сигурност ще повиши всяко ястие.
... принц обичал да идва тук на лов, тъй като околните гори били богати на дивеч. През 1867 г. Александър де Бетман е избран за кмет на Бордо, след което семейството му става собственик на Шато, което и до днес се управлява от неговите потомци. През последните години лозята са обект на значителни ремонти и инвестиции. Виното от Шато Оливие е класирано през 1953 г., както в червено, така и в бяло.
Сортове: Каберне Совиньон (55%), Мерло (41%), Пти Вердо (4%)
Производител: Семейство Бетман в Леонян (33850)
Формати и опаковки: Бутилка (75cl) - Дървена кутия от 12 - 2013...
... своя характер и концентрация. Ароматиката, впечатляваща с точността си, се развива върху дълбоки нотки на зрели черни плодове (касис, къпина, череша, слива), съчетаващи се с богати подправки (гарига, черен пипер, лакрица). Материята е кръгла благодарение на 18-те месеца отлежаване в фудри, което носи фини дървесни, ванилови и печенови нотки. Изключителен купаж, предназначен за много дълго...
...Нашето оптимално качество на виното произтича от комбинацията на изключителни плодове, идващи от най-ценените високоразположени лозя в Аржентина, с нашето легендарно внимание към детайлите в производството на вино и иновациите. Нашият Мерло е елегантен и нежен, с богати вкусове на шоколад, слива и диви плодове, допълнени от ванилия и препечен дъб. Кадифени танини и сочен финал. Отлежавало 8 месеца в френски дъбови бъчви.
SKU: 001-10...
...Вионие блан Ла секре дез аман куве "Ла Ренконт" VDF
ЛЕ СЕКРЕ ДЕЗ АМАН
Куве "Ла Ренконт"
Сол
Това е срещата на два тероара, фин брак на вионие от региона на Ерото и Високата долина на Од, отглеждан в хълмове на височина между 150 и 200 м. Почвите са варовикови и богати на галька.
Изработка
Беритбата е ранна. Алкохолната ферментация протича в иноксидни съдове с контрол на температурата (15° до 18°C...
...Смес от Гренаш, Сира и Каринян. Плътен червен вино с богати танини, които покриват финала. Вино, което прекрасно ще се съчетае с вашите гриловани зеленчуци и меса.
...Коктейлите от натурални сокове Prestige от бананови плантани са естествено богати на основни хранителни вещества, енергизиращи, облекчаващи болката и антиоксиданти. Те са много полезни за борба с умората, проблемите с храносмилането, чернодробните нарушения и особено лесно се разреждат с вода, за да се удължат вкусно, без да се губи качеството (Следвайте нашите съвети за употреба, които са лесни...
...Френско наименование
Мерло N
Използване
Сорт грозде за вино
Фенология
Време на разпукване: 2 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 2 седмици и половина след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете са малки до средни, с крилца, а зърната са средни. Мерло N позволява получаването на кръгли, мощни вина, богати на алкохол и цвят, с относително ниска киселинност. Тези плътни и структурирани...
...Този ликьор се произвежда по артезански начин чрез мацерация на билки, типични за града на марковата ракия. Интензивни вкусове на богати подправки, които радват небцето; при дегустацията на ликьора се усещат нотки на лайка, мащерка и анасон, които се смесват с градински чай, хвойна и намеци за други билки.
Кутия: 31x24x32 см
Кутия: 12 бутилки...
... виолетови нотки, на носа се разкрива величествено с нотки на кремък, графит и малки черни плодове.
На вкус разкрива своята топлина, последвана от плътна структура на меки и обгръщащи танини, разкривайки нотки на черен какао.
Непречистено вино, евентуалните утайки не компрометират качеството, а подчертават типичността и свидетелстват за целостта и естествеността на нашите винопроизводствени процедури. Отлично в съчетание с богати и структурирани ястия като втори ястия от дивеч, червени меса и зрели сирена.
...Интензивен рубиненосин цвят. Сух, но с отлични плодови аромати.
Нюанси на къпини, сини сливи и малини. Лилави цветни нотки в горната част на чашата, обогатени с богати подправки благодарение на отлежаването в дъб.
Перфектно се съчетава с всички видове меса; особено печено месо, печено говеждо или контрафиле; пиле; агнешко и свинско.
... кислород.
Ново проучване с ISVV (Бордо) потвърджава, че процесът Bucher Inertys значително намалява разтворения кислород в вината и променя техния органолептичен характер.
Според Филип Дарие, професор, директор на Изследователската единица по Оенология ISVV Бордо: «Червените вина от преса (Merlot и Cabernet Sauvignon), произведени през 2014 и 2013 (Merlot) чрез пресоване под неутрален газ, изразяват по...
...Произведен чрез процес на смилане от резервоара, където гроздето е в етапа на предварителна екстракция. Розов цвят с йодирани нюанси.
Плодов с богати цветни аромати.
Изразителна киселинност и фин послевкус.
Сервира се при 10 - 12°C...
...Регионът на Емпорда се намира в най-североизточната част на Испания, близо до Средиземно море. Тази относително малка винена област притежава голямо разнообразие от почвени типове и климатични зони. Тук можете да намерите не само хълмове от шисти, но и пясъчни долини и алувиални почви, богати на тиня, глина и чакъл.
Кастильо Перелада, най-известната винена изба в този регион, е закупила през...
...-Луи BOSSARD, ръководи имението от 2007 г., успешно продължавайки семейното наследство.
Нашата тайна за производството на изключителни Muscadet се крие в комбинацията от уникални тероари, внимателно подбрана реколта и бавни и контролирани ферментации. Тези фактори ни позволяват да създадем Muscadet с ясно изразен характер, богати и нежни, с прекрасна дължина в устата. Някои от нашите Muscadet парцеларни дори имат способността да остаряват елегантно в продължение на няколко години. Усърдната работа на нашия екип и качеството на нашите вина многократно са били награждавани на различни конкурси.
...Лозята се редуват с маслинови дървета и полета, създавайки добър модел на биоразнообразие. Почвата е вулканична по произход, а най-разпространеният сорт е Малавзия бяла от Лацио. Вниманието към територията и ангажиментът за устойчивост се реализират в производството на типични вина от района. Нашето търсене на качество започва от контрола на цялата верига и е комбинация от уважение към традицията...
... блендове от каберне совиньон, каберне фран и мерло, които не отстъпват на Медок... Сирата дава много добри резултати, но все още е слабо използвана. Също така, благородните бели сортове (шардоне, семийон, совиньон) изглежда са намерили тук един от своите предпочитани тероари. Разположени край морето, лозята на Mc Laren Valley имат първите си насаждения, засадени през 1830 година. Топъл, но умерен климат, повлиян от морето, позволява получаването на богати, нежни и интензивни вина. Това ни позволява да ви предложим постоянни и висококачествени продукти.
Нашата компания се отличава от години със своите умения в областта на печенето на кафе, извършва най-добрите смеси, за да ви предложи богати и фини аромати. Предлагаме ви широка гама от вина, местни продукти (мед, конфитюр), както и автоматични кафемашини. Залагаме на безупречно качество на нашите продукти и услуги, за да удовлетворим максимално нашите клиенти.
...Chardonnay или Cabernet, от които получаваме ароматни вина с неповторим вкус. Ние сме също така сред най-големите производители и бутилиратели на вино Prosecco DOC Spumante от Фриули-Венеция Джулия. Компанията притежава и агритуризъм, потопен в градина, заобиколена от лозя. Агритуризмът Là Di Anselmi се намира в Музана дел Тургнано, на около 2 км от централния офис на Reguta в Почения. Линяно Саббиадоро, с красивите си плажове, е на 27 км от обекта, докато летището в Венеция е на 50 минути с кола.
... популяризираме типичните португалски вкусове в Италия в широкия свят на вината и дестилатите, да проучваме и създаваме нови отлични продукти, които да обединят същността на португалската земя и да служат като културен мост между две прекрасни нации като Италия и Португалия, богати на история, страст и вкус. Това е постоянен ангажимент и предизвикателство. Вярваме, че професионализмът, сериозността...
... производство на креманти POLL-FABAIRE в Вормелданж.
Domaine Vinsmoselle, лидери на пазара на люксембургски вина, се възползват от разнообразието на почвите в долината на Мозел, за да произвеждат богати и разнообразни вина с уникални вкусове.
ШАТОТО ДЕ НОЗИЕР е винен имот, разположен на терасите на долината Лот. Имотът обхваща 55 хектара лозя, като основният сорт грозде, използван за вината AOP CAHORS, е Малбек, който дава богати, цветни и елегантни вина. Допълнителните сортове грозде, използвани, са Мерло и Танат, сорт, произхождащ от региона на Мадирян. Шатото произвежда също вина IGP Côtes du Lot с различни сортове, като Совиньон блан или Шардоне.
... богатството на виното трябва да се получи първо на полето, от работата в земеделието, и едва след това от технологията, налична в избата. Поради тази причина културите са разположени на терени, подходящи за отглеждане, богати на скелет и изложени на слънце. Значително внимание в агрономичната техника се отделя и на околната среда, като за защита срещу болестите се използват продукти с ниско въздействие върху околната среда.
... 1548 г. в тази красива крепост от XV век, дава името на Домаена. След това Башелери става собственост на могъщия приор на Касан. Той принадлежи на духовенството до Революцията, преди да бъде поет от богати семейства от региона. Репутацията на вината от Домаена се изгражда през вековете.
...-Лоранс, Реми Пание и Дьо Ньовил, и в момента принадлежи на основни кооперации от лозята на долината на Лоара, обединени, за да популяризират с единен импулс вината от Лоара и да осигурят тяхната търговия. Дълбоко вкоренени в своето лозарство и богати на културата на лозарите, тези кооперативни групи дават на къщата Акерман средствата за стратегия на големи марки. Стратегия, основана на качеството, автентичността и иновацията.
... (над 1200 м), голям брой слънчеви часове, уникален микроклимат с разлики от над 20ºC между деня и нощта в периода на узряване на гроздето, богати почви и, най-вече, уникални хидроложки условия, тъй като напояването идва директно от топенето на снеговете на Сиера Невада. Всички тези фактори позволяват гроздето, отглеждано на нашата ферма, винаги да завършва цикъла на узряване, достигайки голямо богатство в нюансите. Посвещение, грижа и отдаденост се съчетават с последните технологии, дълбоко уважение към екосистемата и отлежаването на нашите вина в галерии на ЕСТЕСТВЕНИ ПЕЩЕРИ на над 20 м дълбочина.