...Мащерката е едно от най-старите лечебни растения. Римляните я използвали за подправка на сирена и алкохолни напитки, а като лекарство за депресия и за много срамежливи хора. А войниците се къпели с нея, за да бъдат смели в битка.
Използва се за
Салати, сосове, супи, туршии, печено месо, ястия с птици.
Вкус
солен
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 9
Мазнини (г / 100г)… 7,5
Въглехидрати (г / 100г)… 45
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 280...
NEAR TRADE е търговска компания, базирана в Португалия, която свързва доставчици и купувачи от цял свят. Ние предлагаме уникални и екзотични продукти за вашия бизнес в Европа. Нашите основи на прагматизъм, обективност и партньорства ни позволяват да предлагаме най-добрите сделки на нашите различни партньори в съответствие с местното законодателство, норми и култури. Благодарение на солидно портфол...
Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро.
Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси.
В тези първи години нашата...
DENETHYSE е компания, която предлага асортимент от продукти, разработени за борба с коронавируса - Covid19, независимо дали става въпрос за лична защита, опаковане на инфекциозни продукти, почистване и дезинфекция, пречистване на въздуха, маркиране и сигнализация...
DENETHYSE предлага също така цял набор от екологични и устойчиви продукти: рециклирани, биосуровинни, биоразградими, компостируеми, ...
Horus oil е водеща компания за износ и внос на масла за индустриална и домашна употреба. Продукти от зехтин, сурови и рафинирани слънчогледови, царевични, соеви и рапични масла, фуражи и мастни киселини в Санлиурфа от 1993 г.
В Истанбул от 2010 г. бързо се утвърдихме като международно уважавано предприятие. Днес имаме заслужена репутация на водещ доставчик на висококачествени чисти етерични масла...
...Крудо, печено, на скара, в салата... Забелязал ли си, че съществуват безброй начини да представиш своите консерви от аспержи и да се насладиш на целия им вкус? В Консерви Серано избираме най-добрите продукти от градината, за да откриеш нежността, аромата и отличния вкус на вкусните аспержи от Навара с всяка хапка. Осмели се да създадеш най-оригиналните менюта, добавяйки тези аспержи към...
...Нигелата е много малко семе с интензивен черен цвят и без мирис.
Използвания на семена от нигела в кухнята:
Семената от нигела се поръсват цели или счукани в края на готвенето, за да подчертаят вкуса на печени зеленчуци, риба, печено месо или ориз. Те са също така перфектни за обогатяване на студени сосове като майонеза или сос с йогурт.
Ползите от семена от нигела:
Дигестивно, карминативно, спазмолитично, антихелминтно…...
...която може да обогати вашите ястия. Нейният леко пикантен и ароматен вкус прекрасно се съчетава с ястия от домати и тиквички, както и с ястия от паста, ориз, супи, яйца, печено месо и печива.
Нейната употреба е съществена в южната кухня и често се включва в традиционния букет гарни заедно с магданоз и дафинов лист.
Референтен номер: AR803657
Ean13: 3760306803657...
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...) – 100,000 тона годишно;
– рапично масло (нерафинирано, първокласно) – 11,500 тона за сезона юли-септември;
– слънчогледово семе (печено, с високо съдържание на протеин, в пелети) – 76,000 тона годишно;
– рапично семе (печено, с високо съдържание на протеин) – 14,500 тона за сезона юли-септември.
Условия на доставка – DAP, FOB германски морски пристанища.
Готовите продукти могат да бъдат изпращани с помощта на следните транспортни средства: път, железопътен транспорт, включително зареждане на масло в контейнери с флекситанкове. Семе се зарежда в 40-футови контейнери, поставени на железопътна платформа.
...Елегантно и мощно червено вино.
Произведено от купаж с преобладаващи Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Пти Вердо, купажът "Традиция" е престижният купаж на замъка.
След класическа бордоска винфикация с дълга мацерация, вината се отлежават изцяло в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца.
Така се разкриват нотки на ванилия, печено и подправки, което му позволява да развие...
...Нашето масло е ароматизирано с био печено пиле и смесено с био кокосово масло
Тип CBD: Широк спектър
Сертификация: Биологично земеделие
Концентрация на CBD: 10% / 1000mg
Концентрация на THC: 0%
Брой капки на флакон: около 200
Това CBD масло е сертифицирано като биологично и е богато на канабидиол. Канабидиолът (обикновено наричан CBD) е естествен компонент на растението канабис, известен със...
Нашата компания, която е амбициозна по отношение на качеството и времето, произвежда не само световни кафета, зърна и турско кафе, но и студени напитки като Фрапе, Смути и Млякошейк, както и горещи напитки като Горещ шоколад и Салеп в собствените си съоръжения. Нашата компания работи за осигуряване на квалифицирани кадри в сектора и винаги е до клиентите си с обученията на Grande Академия за обуче...
Вече повече от двадесет години и чрез опита и компетенцията на четири поколения, Kiccocaffè предава дълбоката и искрена любов към кафето, знанието и тайните на неговата обработка, произвеждайки винаги най-добрите смеси. Kiccocaffè се занимава с ръчна обжарка на кафе с бавни стандарти на печене, селекционирайки суровини от първокласно качество, за да състави ценни смеси за обществените заведения, о...
Macara ® е агро-хранителна марка от вътрешността на Сицилия, в Миребела Имбакари, разположена в земите на феодалния имот Имачара, в провинция Катания. Компанията се отличава с това, че запазва силно занаятчийско производство, като се стреми към иновации и безопасност на всяка фаза от производствения цикъл.
Следването на цялата верига, от отглеждането на полето, през събирането, до преработката, по...
... ягоди, вишна и мирт, придружени от щипка подправки, придадени от отлежаването в френски дъбови бъчви.
В устата топлият удар е последван от важна свежест, изразителна соленост и елегантна танинност, които добре се съчетават в меката и кадифена структура. Добра интензивност и дълготрайност.
Atha Ruja се съчетава с полутвърди сирена със средна интензивност, ароматни колбаси и ястия от червено месо със средна структура, печено и дивеч.
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...(1 кутия 10 капсули, 1 капка)
Грам: 50г
CBD съдържание: 3,36 мг
Произход на кафето: Коста Рика
Страна на произход: Унгария
Съставки: смляно печено кафе (80% арабика и 20% робуста) и CBD масло в 5% разтвор.
Смляно печено кафе с CBD масло в капсули, съвместими с Nespresso.
https://lifeisnatural.hu/...
... приятен бульон, разтворете 16 г Гранулирани гъби Порчини на Bauer в 1 литър вряща вода и разбъркайте: продуктът е моментален. За да добавите допълнителен вкус, гранулата може да се добави директно към ризото, сосове, печено и скалопини в желаното количество.
С 15% ГЪБИ ПОРЧИНИ...
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата.
Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
Търговия с изискани деликатеси от австрийски производители и производители, като мед и медни продукти, шоколад и сладкиши, масла, оцет, песто, сосове, маринати, дресинги, подправки, билки, сирена, колбаси и много други деликатеси и фини храни, но също така и висококачествен уиски, водка, ракии, вина, бири, плодови сокове, както и изискани сезонни кулинарни удоволствия.
... могат да бъдат отпечатани с до осем цвята в флексографски печат.
За оптимална презентация на продукта е възможно производството на блоковия дънен пакет и с прозорче.
Области на приложение
- Брашнени продукти
- Овесени ядки, грис, перли, захар, чай, кафе
- Подправки
- Печено пиле
- Хранителни продукти за животни (напр. птичи храни и пясък)
- Аптечни нужди...
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик.
ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
...14% - 15% об.
Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен
Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки
Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червено месо, зрели сирена, гъби.
...Тази мас, не трябва да липсва в нито една кухня. Тя олицетворява австрийската традиция - идеална за печене, пържене и запичане.
Рецепти:
Сочно виенско шницел
Говеждо гювеч
Печени картофени кнедли
Патка с червено зеле
Свинско печено
Сегединско зеле с месо
Картофена супа...