Ние разфасоваме цели говеда, бикове, телета и агнета на желаните парчета. Доставяме в цяла Европа производствени предприятия и гастрономия. Произвеждаме собствена марка - Kebap Lorenz - Нашите най-силни артикули са говеждо филе, печено говеждо, хипстек, телешко филе, телешки гръб, говежди и телешки части, мазнина, месо от плът, бикове и телешки предни четвъртини, рамо, врат, рамо.
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси и шунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!
Ростидорът е специализиран в продажбата и приготвянето на пилета, зайци, свински крака, свински ръце и печено прасенце, както и в широка гама от готови ястия, сред които се открояват канелоните, телешкото с гъби, охлювите по риохански, рибената пита, фидеуа, аншоа в оцет и др. В неделя от 8:30 до 11:30 предлагаме услуга за чурерия.
... масла, сирена, хлебни изделия, сладкиши, гастрономия, печено месо, топла кухня и консерви. Като комисионер, Соле ди Сицилия ЕООД гарантира успешното приключване на операциите с незабавно плащане на закупените стоки по комисионна. Като представител и посредник анализираме клиенти и доставчици чрез най-важните национални и чуждестранни вносители и дистрибутори.
Салумфицио Ф.лли Милузи е основано преди 25 години, първоначално произвеждайки пресни колбаси, а по-късно и зрели и варени продукти. В момента сме постигнали отлични резултати, благодарение на страстта и ангажимента на собствениците и техните сътрудници към тази работа. Ние сме малка компания, която залага на качеството на продуктите. Нашите специалитети са: Теста в Касета и Печено Пиле с...
Компания с над 40 години опит в сектора на качествената храна, с типични продукти като каркиниоли, много ценени в Каталония, Франция и Италия, с типични средиземноморски съставки като бадеми и лешници, марципан с борова ядка, чайни сладки. Всичко това с умението на занаятчиите, печено в дървена фурна (бук), асортимент от маслени тестени изделия, направени както преди, сочни пълнежи с крем, шоколад и конфитюри, всичко с максимално качество.