... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и гриловано месо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или сос тартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месо и говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични.
Награда: Веган...
Всичко за вашия вътрешен маймун!
За да можете да се наслаждавате на изключителното по изключителен начин.
Произвеждаме вашата версия по желание на клиента, просто се свържете с нас относно нашия Private Label Service.
Нашият Low Carb, намален на захар и сол, богат на фибри Monkey Ketchup просто подхожда на всичко.
Нашите специалитети: Rauch, Liquid smoke, Hickory, BBQ Saucen, Chili Saucen, Gr...
...Ръчна машина за пълнене с течен бутален механизъм е подходяща за пълнене на малки дози вискозни течности, регулира се за пълнене на кремове, сосове и козметика, работи с ръчна сила. Обхват на пълнене от 5 мл до 120 мл.
Характеристики
Разумно проектиране: Проектирана с висококачествена пълнителна глава
Лесна за работа: Добавете пълнителния материал в бункера, регулирайте обема на пълнене, след...
AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) е компания, която разпространява ръчно изработени хранителни продукти, специализирана в разпространението на белгийски вафли и смеси за рехидратация от 2011 година. Нашето желание е да представим и подчертаем качествени местни продукти.
Предлагаме широка гама от продукти: теста за лижойски вафли, лижойски вафли, предварително приготвени брюкселски вафли, палачинки...
...Имбустраторите Dolzan, които се използват за опаковане на течни продукти, са оборудвани със специален обемен дозатор, който гарантира постоянство на резултатите и високи производствени показатели.
Течностите, които могат да бъдат опаковани, имат различни характеристики и вискозитет; те могат да съдържат парчета с различни размери и да бъдат опаковани дори горещи.
ХРАНИ: вода, сосове, подправки...
...Въпреки че главите не са най-големите, качеството и вкусът му го правят много търсен чесън от готвачи и любители на кулинарията.
Този чесън е идеален за тези, които търсят силен вкус и автентично кулинарно изживяване. Неговата универсалност в кухнята позволява използването му в широка гама от ястия, от сосове до печива, придавайки специален нюанс на всяка рецепта. Освен това, способността му да се съхранява добре го прави практичен избор за дългосрочно съхранение. С Ajo Morado всяко ястие се превръща в незабравимо изживяване, изпълнено с вкус и традиция.
PROXES France проектира, произвежда и търгува с оборудване под марките STEPHAN, FRYMAKORUMA, TERLET за хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната индустрия. Нашият асортимент включва резачки-готвачи, реактори и топлообменници с остриета.
Силата на групата, световен лидер в тези области, е да ви предложи цялостни линии, интегриращи ключовите елементи на нашите основни марки, свързани с а...
...Захарта Демерара е подходяща за ароматизиране на напитки, сладкиши, сосове и сироп, тя ще придаде на ястията ви особено мек карамелен вкус и богат аромат благодарение на наличието на меласа от захарна тръстика, която обвива всеки кристал.
Тя е идеална за подслаждане на кафе, поръсване върху зърнени закуски, приготвяне на сосове и сироп. Демерара се използва в производството на мюсли и като хрупкава добавка за торти, както и за плодове. Захарта Демерара ще придаде на ястията ви особено мек карамелен вкус.
...има противовъзпалителни, противоракови и антихипертензивни свойства.
В КУХНЯТА
Манго се използва в много рецепти, включително сосове, в някои рецепти с скариди и морски дарове или дори като гарнитура, в веган суши или в манговата торта и в много други десерти. Използва се предимно като плодова напитка или като билков чай, в смутита или в сокове. Също така е отлична конфитюри.
НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
Манго има висока енергийна стойност и се състои предимно от въглехидрати, протеини и липиди.
... целия отсек, и по този начин не се прилагат разлики в налягането върху хранителните продукти по време на създаването на вакуума. Хранителни продукти с високо съдържание на течности и дори цели течности (супи, сосове и т.н.) могат да бъдат обработвани по този начин.
След запечатване
аромати, хранителни вещества, витамини, както и клетъчната структура и хранителните сокове остават непроменени...
...Материал: CNS 18/10
С стъклен капак
Размери на стъкления капак: Ш 1475 x Д 740 x В 345 мм
Изпълнение на стъкления капак от страна на оператора: Отворен
Регулиране на вентилатора: 4-степенно
Брой настройки: 1
Оборудван с:
- Поставка под настройките, размери: Ш 1200 x Д 600 x В 150 мм
- 4 GN-контейнера 1/9 GN, 100 мм дълбоки за масла, сосове, кухненски прибори
- Интегрирана вентилация с лабиринтен...
...Природата е паста, направена от мека пшеница, използваща T45 брашно, най-чистото брашно. Формата й, наподобяваща черупка, напомня на традиционната паста, идеална за задържане на кремообразни и вкусни сосове.
Нетно тегло: 400g...
...За производството на фини сладкарски изделия, като добавка към мюсли и десерти, за усъвършенстване на сосове, като съставка в сладоледи, смутита и като бадемово мляко.
... дозирането на захарин
• Пластмасови бутилки за сосове и мед.
• DoyPack чанти
• Пластмасови демиджони и канистри
• Между другото.
За повече информация относно нашите продукти, персонализирано опаковане и/или дистрибуция, моля, консултирайте се с нашия екип от търговски съветници. Ще се радваме да ви обслужим и да ви представим опции, адаптирани към вашите изисквания.
...Сушеният лимон от Иран или лимуу на персийски е незаменима част от персийската кухня.
Тези сушени лимони се характеризират с кисели и деликатно опушени нотки, които ще придадат свежест на вашите ястия.
Можете да използвате тези лимони цели или на парчета и да ги добавяте към вашите яхнии или сосове и супи. Те се хидратират много добре при контакт с течности.
Или можете да смелите тези сушени лимони на прах с помощта на хаванче, за да можете лесно да ги смесите с вашите сладкиши.
... известни групи, които интегрират нашите маргарини или мазнини в своите рецепти. От маргарини за вграждане (сосове, готови ястия) до по-специфични маргарини, които всъщност сме направили наша специалност (кроасани/слоесто тесто), всички сектори на хранително-вкусовата индустрия са обхванати.
В повечето случаи отговаряме на специфичните изисквания на нашите клиенти (технически спецификации, състав, процес и др.) и предлагаме "персонализираното" решение.
...Информация за продукта
Клюквите, група от вечнозелени джуджеви храсти, са червени плодове, които най-често са известни като плодови съставки на зърнени закуски и зърнени барове, главно в сушен вид. Но те също така често се използват в топли ястия и чинии – като в сосове, които се сервират с дивеч. Плодовете определено имат леко горчив и кисел вкус, особено когато се ядат сурови - точно като...
...Най-интензивните аромати и вкусове на Юга се съчетават в апетитна рецепта като ризото с наденица и гъби. Приготвено с висококачествени съставки и поднесено с подходящи сосове, то ще донесе на вашите маси традиционно ястие, вкусно и с пресен вкус, сякаш току-що е приготвено.
...аспици, терини, фланове, сосове, глазури, покрития…), предназначени да се консумират студени или да се затоплят.
Тъй като не се разгражда от ензимите на микроорганизмите, АГАР БИО може също да текстурира живи храни (млечни продукти, веган сирена…).
...Тази полупрозрачна кутия е идеална за кетъринг или за професионалисти, които продават храна за вкъщи, а дори и за частни лица.
Тя позволява да запазите вашите ястия топли, независимо дали става въпрос за ястия с сосове или други, а също така да затоплите вътрешността без проблем.
Тя има предимството да бъде много херметична благодарение на капака, който се захваща.
Код: BCKTP751
Размери на контейнерите: 180 x 140 x 52 (Д x Ш x В в мм)
Размери на капаците: 175 x 135 x 22 (Д x Ш x В в мм)
Температура на употреба: -20°C/+130°C
Обем: 750 мл
Материал: Полипропилен...
... царевични тортили, пълнени с разнообразие от съставки като месо, сирене, зеленчуци и сосове.
• Енчиладас: Тортили, пълнени с месо или сирене, навити и запечени с вкусен сос.
• Кесадилас: Тортили, пълнени със сирене и понякога с други съставки, след което се сгъват и готвят, докато сиренето се разтопи.
• Тостадас: Тортили, които се пържат или пекат до хрупкави и се гарнират с боб, месо, маруля, сирене и други добавки.
• Чилакилес: Парчета тортили, пържени или печени и след това задушени с сос, често сервирани с яйца, сирене и други гарнитури.
...Ароматно растение от средиземноморския регион, понякога наричано Пебре д’айл или Пебре д’Асе, което на провенсалски означава "Конски пипер".
Листата му се използват като подправка от древността, за да придадат вкус на скара, сосове и зеленчуци, както и като помощ за храносмилането, за да се избегнат подувания след хранене.
В миналото, Сарриетата е била считана за магическо афродизиакално растение.
...Пастата от бадеми без обвивка е премиум продукт, който се отличава със своята мекота и изтънчен вкус. Изработена от внимателно подбрани и обелени бадеми, тази паста е перфектна за тези, които търсят продукт с високо качество за своите кулинарни творения. Нейната кремообразна текстура и деликатен вкус я правят идеална за използване в разнообразие от рецепти, от сосове до десерти.
Този продукт не...
...Разработваме и произвеждаме инжекционно формовани полипропиленови пластмасови повторно затварящи се чаши, съдове, кутии, купи, кофи и кутии с запечатващи (защита от манипулация) капаци, капаци за запечатване или вентилационни капаци и IML (във формата на етикет) декорация за хранителната индустрия за опаковане на бисквити, сладкиши, риба, месо, сладолед, млечни продукти, супи, сосове, салати, подправки и лекарства.
Нашите пластмасови опаковки могат да бъдат пълнени с горещи течности и са херметически затворени, устойчиви на микровълнова печка и замразяване и сертифицирани по BRC.
...Течната маргарина Fluidarine е съставена от смес от растителни мазнини, които поддържат продукта в течно състояние при стайна температура. Този продукт е предимно предназначен за кулинарни приготовления, особено за приготвяне на сосове.
... марков филтър или циклонни системи за събиране.
Рингсушилните позволяват по-дълги времена на престой, така че множество продукти могат ефективно да бъдат изсушени, които не са подходящи за нормално флашсушене.
Области на приложение:
• Пшеничен и царевичен глутен
• Протеинови фуражи за животни DDGS
• Минерали
• Целулоза
• Силикат
• Прах за сосове...
...Супершротът е частично обезмаслено грубо (счукано) брашно, произведено от пресовани семена или ядки. Супершротът е вегански и без глутен. Можете да го използвате за готвене и печене, за подобряване на сладки ястия и десертни сосове, в смутита и мюсли или като топинг.
... се използва по целия свят, той е особено популярен в италианската и френската кухня. Босилекът и доматите са отлична комбинация. Затова опитайте да поръсите малко върху доматената супа. Освен това, тази зелена свещена билка е чудесна в супи и сосове, песто, сирена, рибни и месни ястия и салати. Вкусен е и в сандвичи. Препоръчва се да се добавя колкото се може по-късно, за да се запази вкусът.
... различни хранителни препарати като сосове, рибни мусове, оризово вино, черен тофу, мариновани зеленчуци, солени меса и др.
Анекдот: Червената оризова мая присъства в китайската фармакопея от династията Мин (1368-1644), тя е била наричана "ориз на дълголетието". Активното вещество на червената оризова мая е монахолин К. Оризът, източник на това вещество, се отглежда интензивно в световен мащаб, особено в Китай, така че е разумно да изберете червена оризова мая...
... продукт.
Парата е изключително широко използван продукт в много различни индустрии. Например, повечето от нашите клиенти в хранителната индустрия използват пара в производствения процес, където тя влиза в директен контакт с техния хранителен продукт. Например, супи и сосове се загряват чрез директна инжекция на пара. В този случай качеството на парата става важно. Има различни видове...