Германия, Schenefeld
Полша, Warszawa, Poland
... използва широко в хотели, болници, ресторанти и пекарни, особено за продукти като крекери, бисквити и паста, които не изискват втасване. Освен яйчен прах, съществува и прах от яйчен жълтък и прах от яйчен белтък. Прахът от яйчен жълтък се използва като заместител на пресния яйчен жълтък в различни храни, за да добави цвят, текстура и емулгираща способност, особено при приготвянето на майонеза, дресинги, сосове и кроасани. От друга страна, прахът от яйчен белтък се използва в разнообразие от продукти като рибни, месни и картофени приготвяния, печива и сладкарски изделия.
Германия, Lohne
...EIFIX КОНДИТОР ЯЙЧЕН БЕЛТЪК Стабилна структура. Перфектно разбиване. Кондиторският яйчен белтък е особено подходящ за разбиване, осигурява абсолютно стабилни пяни с голям обем и е добре смесим. EIFIX КОНДИТОР ЯЙЧЕН БЕЛТЪК Стабилна структура. Перфектно разбиване. Практическият тест в професионално приложение показва, че Eifix Кондитор яйчен белтък в сравнение с обикновено използваните яйца в...
... съставка за готвачи и кулинари, които търсят здравословни и отговорни опции за своите менюта. Достъпен в опаковки, адаптирани към нуждите на всяко заведение, пастьоризираният течен органичен яйчен белтък е лесен за съхранение и използване. Неговата универсалност и качество го правят идеален за всеки бизнес, който желае да предложи вкусни и питателни ястия на своите клиенти, като същевременно подкрепя устойчиви практики.
Полша, Brzozów
...желязо, цинк, магнезий и калий. Съдържа също ненаситени мастни киселини. Нахутът е с ниско съдържание на калории и нисък гликемичен индекс, а фибрите, които съдържа, го правят идеален и отличен снак. Много интересно е, че аквафаба, водата след варене на нахут (консервираният нахут има същите свойства), е естествено богата на протеини и сапонини и може да се разбива като яйчен белтък. Приготвена по този начин, тя се използва за приготвяне на много ястия, включително мус или вегански десерти. Аквафабата е с ниско съдържание на калории и без глутен.
Франция, Maubeuge
... кордон блу? Това е птиче месо, умело обвито в златиста панировка, която придава този уникален хрупкав вкус. Панировката Tropical ще ви позволи да постигнете още по-добри резултати, използвайте вашите пилешки филета, мариновайте или накиснете в яйчен белтък, след което директно нанесете панировката върху месото. Получавате хрупкав продукт с жълт цвят, с блестяща панировка на вкус къри, украсена с чушки, магданоз и лук. Вашите клиенти ще я обожават! Референция: ART0027...
Италия, MILANO
... бикарбонат), сол, аромати, яйчен белтък на прах, нишесте]. Може да съдържа следи от други ядки. Съставките на крема "Pan di Stelle" могат да предизвикат реакции при хора с алергии или непоносимост. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина. КОНФЕКЦИЯ ОТ 1 1 БР = ЕВРО 20,00 1 ПАЛЕТ 175 КУТИИ МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТА СРОК НА ГОДНОСТ 01/08/25...
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
Франция, Ploërmel Cedex
Cocotine : Марката на продукти, изработени от пресни и замразени яйца на Група Eureden. Нашата сила и разлика: кооперацията. Над 200 референции от яйца, снесени във Франция. Благодарение на нашите 230 фермери, можем да ви гарантираме пълна проследимост от полето до чинията. Оптимизирана проследимост благодарение на отделяща се и пренастройваща се етикетка, налична в цялата гама. Гама от алтернатив...
Франция, Montelimar
...опакована в 200-грамова торба с картонено дъно, която съдържа нугапапилоти. Съставки: захар, глюкозен сироп, мед, бадеми, карамел с солено масло (8,7 %), пудра захар, картофено нишесте, безквасен хляб (вода, зехтин, брашно), яйчен белтък, натурален ванилов екстракт. Начин на приготвяне: медът и глюкозният сироп се варят в котел, яйчният белтък се допълва с варена захар, ванилия, бадеми и карамел. Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
Австрия, Wien
Храни, Фуражи, Фарма. Нашата основна компетентност, основана на десетилетия опит в търговията с суровини. 40 години опит в областите Food, Feed и Pharma говорят сами за себе си. Нашият фокус е върху качествени продукти, съчетани с предлаганата техническа поддръжка от нашия търговски екип. Широкото портфолио от известни, предимно европейски производители ни прави интересен доставчик за нашите ...
Германия, Heidelberg
GERBU Biotechnik GmbH е утвърдена компания в биотехнологичната индустрия от 1986 година. Ние се специализираме в предлагането на висококачествени продукти за микробиология, клетъчно изследване и анализи по целия свят. Нашият опитен екип предлага персонализирани услуги и широка гама от продукти. Гарантираме надеждност, безопасност и ненадминато съотношение цена-качество вече над 30 години. Чрез неп...
Испания, Orkoien-Navarra
...Съставки: настърган кокос*, ПШЕНИЧЕН сироп*, ЯЙЧЕН белтък* шоколадово покритие* (какао*, тръстикова захар*, какаово масло*, аромат естествен екстракт от ванилия*) и естествен лимонов екстракт. Пшеница Референция: Cchep2 Пшеница Ean: 8413115006874 Пшеница Референция: Cche-g Пшеница Ean: 8413115006898 Пшеница Енергийна стойност: 2206 Kj/528 Kcal Пшеница Мазнини: 32,1 Г от които наситени 26,9 Г Пшеница Въглехидрати: 53,2 Г от които захари 31,6 Г Пшеница Протеини: 6,5 Г Пшеница Сол: 0,1 Г Пшеница Опаковки: Кутия от 12 опаковки по 150 Г Пшеница Насипно: Кутия от 3 кг. нето...
Испания, Lugo
Мундо Хелти разработва, произвежда и търгува с иновационни продукти. В областта на храненето работи в различни хранителни матрици с цел да трансформира храненето към по-иновационна индустрия, основана на храни с отличен вкус, максимално качество, здравословни и с многобройни хранителни ползи.
Полша, Wrocław
...Съставки: глюкозно-фруктозен сироп, шоколад 25% (захар, какаова маса, какаово масло, растителна мазнина (палмова), млечна мазнина, емулгатори: лецитин (соев), и Е 476; аромат), захар, вода, растителна мазнина (палмова мазнина, частично хидрогенирана палмова мазнина, емулгатор: Е471), обезмаслено мляко на прах, желирен агент: агар, високо пяна албумин (яйчен белтък, стабилизатор: Е 1505...
Австрия, Königsdorf
...емулгиране, лепило. Яйчният албуминов прах може да се използва за подобряване на качеството на продуктите и техния срок на годност. Външен вид: насипен прах или податлив на масивен, равномерен жълт, с нормалната миризма на яйчен белтък, без мирис, без примеси. Типични приложения включват шунка, наденица, сурими, нудли, инстантни нудли, бонбони, сос, сладолед. Срок на годност 24 месеца на сянка, сухи, запечатани условия. Детайли за опаковане: 20 кг полиетиленови торби в кашони. 2022 Mt на 40″ контейнер. Съставки Пресни яйца 99.9% Аналитичен състав Протеин 70.0% Липиди 5.0% Влага 6.0 до 7.0%...
Германия, Schillingsfürst
...Прах от яйчен белтък - Прах от яйчен белтък Прахът от яйчен белтък от пилешки яйца е подсладен, сушен чрез пръскане и пастьоризиран белтък от прясно счупени и отделени пилешки яйца.
Полша, Łódź
Ние сме семейна компания, която работи от 1990 г. Проектираме и произвеждаме за вас шапки, капели, берети, шалове, маски, кърпи и ръкавици. Имаме много тясна специализация, която ни е направила майстори в нашата област. Без притеснения можете да ни поверите вашата поръчка, тъй като разполагаме с необходимите знания и многогодишен опит. Разполагаме с подходящите инструменти и компетенции, които ни ...
Италия, Bronte
...Паста от фисташки или бадеми - 50% фисташки или бадеми, захар, мед, яйчен белтък.
Франция, Malataverne
...Гато с нуга от 4 кг, нарязан на 20 индивидуално опаковани порции (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция: бадеми, захар, глюкозен сироп, мед, яйчен белтък, обвивка (картофено нишесте, вода, растително масло), натурални аромати. Съставки: солено масло, карамел, захар, масло, сметана, глюкозен сироп, сол.
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Декорирани ръчно изработени бисквити с джинджифил Коли и Хеликоптери. Колекция "ДЕТЕ" - Съставки: брашно, захар, мед, масло (пастьоризирана сметана, сол), протеинов сироп (захар, сушен яйчен белтък, натурални оцветители [бета-каротин, есенция от шафран, хлорофил, есенция от паприка, карамел, есенция от синя спирулина, кармин], пастьоризирано цяло яйце, набухвател (натриев бикарбонат, натриев бисулфат, царевично брашно), какао на прах, счукан джинджифил, канела, ванилин (натурален аромат), сорбинова киселина (консерванти). Размер: 7.87 x 5.98 x 5.08 инча Нетно: 100...
Франция, 35 Rue Nicolas Martin
Произвеждаме UV гелове с отлично качество за изграждане на фалшиви нокти. Нашата стандартна гама включва 120 UV гела и различни цветни гелове, както и гелове с брокат. Целият ни набор от услуги: • Производство на UV гелове с отлично качество • Напълване в буркани • Поставяне на етикети на бурканите • Дистрибутор на марката OQBNAILS В допълнение към нашата гама от постоянни лакове, имаме и гама, ...
Италия, San Pietro Clarenza
.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета. Съставки: Сицилиански бадеми, захар, Мед от Етна (портокалов цвят) яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран) Фъстъци, шоколад / Ванилия...
Франция, Saint Malo
... последователна. Той е особено идеален за производство на продукти като нарязано сурими, японски Камабоко, пръстени от калмари и имитации на бебешки угари, формовани продукти с процес на втвърдяване или като смесване за подобряване на еластичността на пастата… Също така позволява производството на продукти без яйчен белтък, което означава без алергени, лесно. Предлагаме различни качествени степени, за...
С повече от 35 години опит в сектора на козметиката, New Well се утвърди в областта на цветната козметика и продуктите за грижа за косата. След успешни вътрешни и международни търговски продажби, компанията започна да разширява своята мрежа от франчайзи. New Well съчетава високо качество и разнообразие с широката си гама от продукти и ги предлага на своите потребители. За да отговори на бързо раз...
...Съставки: Бадеми – Захар – Яйчен белтък – Натурални аромати...
Франция, La Rochelle
...Глюкозен сироп (Произход: Франция), захар, пълномаслено мляко, масло от краве мляко (а.о.п. Шарант-Пуату) 9%, орехи, инвертирана захар, сорбитол, сол от остров Рe 0.5%, цветна сол от остров Рe 0.5%, натурален аромат на ванилия, яйчен белтък; плънка: полу-конфитюрни смокини 24% (смокини, захар, натурален аромат на ванилия, антиоксидант: аскорбинова киселина, киселинност: лимонена киселина) Тегло: 0.250 кг...
Франция, Objat
...Съставки: захар с произход извън ЕС, брашно, 16.84% орехи, 15.79% парченца карамел (захар, глюкоза, сметана, сухо мляко, сол, декстроза, аромат), яйчен белтък, 2.11% цветна сол. Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1634Kj, 388Kcal, мазнини 11g, от които наситени мастни киселини 1.1g, въглехидрати 67g, от които захар 56g, протеини 5.2g, сол 0.07g.
Франция, Arles
...Конфитерий д'Антрекасто Ръчно изработени калисони, деликатно нежни с фондан. Съставки: Конфитюр от плодове (Круша, Череша и Лимон), Бадеми, захар, яйчен белтък, безглутенов хляб (картофено нишесте, слънчогледово масло).
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play