... използва широко в хотели, болници, ресторанти и пекарни, особено за продукти като крекери, бисквити и паста, които не изискват втасване. Освен яйчен прах, съществува и прах от яйчен жълтък и прах от яйченбелтък. Прахът от яйчен жълтък се използва като заместител на пресния яйчен жълтък в различни храни, за да добави цвят, текстура и емулгираща способност, особено при приготвянето на майонеза, дресинги, сосове и кроасани. От друга страна, прахът от яйченбелтък се използва в разнообразие от продукти като рибни, месни и картофени приготвяния, печива и сладкарски изделия.
...желязо, цинк, магнезий и калий. Съдържа също ненаситени мастни киселини. Нахутът е с ниско съдържание на калории и нисък гликемичен индекс, а фибрите, които съдържа, го правят идеален и отличен снак. Много интересно е, че аквафаба, водата след варене на нахут (консервираният нахут има същите свойства), е естествено богата на протеини и сапонини и може да се разбива като яйченбелтък. Приготвена по този начин, тя се използва за приготвяне на много ястия, включително мус или вегански десерти. Аквафабата е с ниско съдържание на калории и без глутен.
Ние сме семейна компания, която работи от 1990 г. Проектираме и произвеждаме за вас шапки, капели, берети, шалове, маски, кърпи и ръкавици. Имаме много тясна специализация, която ни е направила майстори в нашата област. Без притеснения можете да ни поверите вашата поръчка, тъй като разполагаме с необходимите знания и многогодишен опит. Разполагаме с подходящите инструменти и компетенции, които ни ...
Фирма GR solution Sp. z o.o. е вносител и дистрибутор на лиофилизирана аквафаба в Полша и Европейския съюз. Търговия на едро и дребно.
- Лиофилизирана аквафаба (вегански еквивалент на яйченбелтък)
- Растително месо (веганско месо)
- Украински продукти
Отворени сме за сътрудничество с дистрибутори, ресторанти и магазини на територията на Полша и Европейския съюз.
Заповядайте да се свържете с нас!