... натискане на мъстта и кратки преливания, за да се запази свежестта на ароматите. Виното след това отлежава почти две години в съд или глинен съд преди бутилиране.
Дегустация: това вино 100% Syrah е експлозия от черни плодове (пъпки от касис) и подправки с лекота (черен пипер, карамфил). Балансът на това вино предлага нежна и вкусна уста, която отговаря на височината на този лозов масив.
Налични реколти: 2014, 2015, 2016...
...канистрели, нарязани с бяло вино AOC от Корсика.
Корсика е земя на лозови насаждения, а бялото вино AOC придава на нашите канистрели уникална текстура и вкус.
Тегло: Пакет от 350 г
Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Сушени смокини 6,3%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1967 kJ (468 kcal)
Мазнини: 16 г
Наситени мастни киселини: 1,5 г
Въглехидрати: 71 г
от които Захари: 32 г
Протеини: 8,6 г
Сол: 0,68 г...
Дomaine des Hulottes е семейна компания, която основно се занимава със зърнопроизводство, но от две години Хелън се специализира в отглеждането и експлоатацията на ревен.
След като поехме семейната ферма, разположена в Боскентен през 2016 г., ние (Хелън и Гийом) искахме да се диверсифицираме и да презасадим ревен, който преди е съществувал на фермата.
Дейността започна с продажба на пресни стъбл...
...Овалната плетена кошница за вино в цвят буф с дръжка и здрава основа, идеална за събиране на гъби и за пазаруване, е налична в 2 размера:
Малък модел: L48 x 33 H24-35 см
Голям модел: L55 x 40 H27-40 см...
Trophées en Verre е специализирана в създаването и производството на трофеи от стъкло с оптична качество. С ръчно изработен опит и владеене на технологии за лазерно гравиране 2D, 3D и UV печат, ние предлагаме широка гама от трофеи от стъкло с високо качество, подходящи за всички ваши събития, независимо дали става въпрос за корпоративни церемонии, спортни състезания или специални поводи.
Нашите т...
...Оранжево вино
Смесване :
Русан
Потенциал за съхранение :
Около 5 години
Винификации :
Тази купаж е вдъхновена от древната грузинска традиция за бели вина с мацерация. Ръчната реколта, белите грозда след това ще мацерират. След отцеждане, виното се поставя в глинена амфора и се отглежда в този съд в продължение на една година.
...Това вино е прозрачно, блестящо, рубинено червено с черешови отблясъци. Вариеталните аромати на Мерло се изразяват с нотки на червени касис и черни череши.
Атаката е открита, а вишната и ванилията съпътстват анасона и обилния финал. Танините са меки.
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодист вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодист и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с меки сирена, плодове и десерти.
...Това вино представлява подписа на Château Brande Bergère, отразявайки нашето тероар и работата, извършена в лозята и изба.
С дълбок червен цвят, то е структурирано, нежно и много елегантно. Бутилките са по 75cl.
...Сортове:
Гренааш Блан - Гренааш Гри
Почви:
Аргило-калциеви, стари лози на слънчевите тераси на тероара на Аспрес
Винификация:
Пресоване на място, ферментация в терморегулирани съдове, след което отлежаване в френски дъбови бъчви с батонаж върху утайките.
Дегустация:
Цвят с сребристи отблясъци,
Носът предлага деликатни аромати на бяла праскова,
круша и препечен хляб или
бриош.
Устата е кръгла, запазвайки свежест.
Това е балансирано и
комплексно бяло вино.
Съчетания с храни и вина:
Риба Тубот или грилована Дорада, Комте, Зеленчуци на плоча
Златен медал от Гилбер и Гийяр...
...-Фюисе. Виноградарство: Почва: Много варовита и плитка червена почва. Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар. Рязане: Гийо. Възраст: 50 години. Беритба: Ръчна. Добиви: Между 30 и 40 хектолитра на хектар в зависимост от годината. Малки гроздове с много малки зърна, много концентрирани на захар. Винификация: Много дълга винификация, на студено върху фини утайки. (между 15 °C и 20 °C) Отлежаване: 100 % отлежаване в полутонове от 11 до 12 месеца (дъбови бъчви от 500 литра) от 1 до 3 вино.
...Дървена кутия с бутилка вино и сладки или солени аперитиви за персонализиране. (Реф. sk421)
Подробна информация за тази дървена кутия
Персонализируема дървена кутия с гравиране с лазер или ситопечат (за да имате цвят)...
...От 1957 г. на традиционна основа, това сладко натурално вино е на върха на нашите продажби с красиво кехлибарен цвят.
Ето един сладък мускат, какъвто обичаме, благодарение на ароматите на пъпеш, праскова, кайсия, но също и евкалипт.
Вкусът успешно съчетава деликатно сладостта и свежестта. Това е крехък баланс, но който отразява тероара на мускатите от Лунел.
Наличен в бутилки или на едро.
... години
Баланс: Ликьорен
Съчетания с храни и вино: Перфектно ще съпътства фоа гра, ще се сервира с синьо сирене и шоколадови десерти. Може да се сервира и самостоятелно като дижестив.
Веренки с круши и фоа гра, аумониера с фоа гра и шоколадови мусове.
Размер: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
...Защото да станеш експерт по вина не е за всеки. Любителите могат да опитат да отворят добри бутилки с помощта на този подаръчен комплект за вино, подписан от Sens Original. Ето многото му предимства:
Кутия сомелиер
Изискан и елегантен дизайн
4 аксесоара
Продукти с високо качество
Идеален за подарък
Кутия от еко кожа...
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault)
бутилка от 75cl
13%/об.
Syrah, Grenache, Carignan
- Дегустационна бележка:
Цветът е рубинено червен с виолетови отблясъци, кадифен и дълбок.
"Вино на удоволствието, с кръгла структура, нежно и плодово."
Свежо с плодови нотки в първия нос, след което следват подправкови нотки.
- Винарят:
Уважението към природата и труда на човека е вкоренено в смелите винари.
Ихното отговорно и прозрачно поведение се вижда чрез получаването на етикети и сертификати, които гарантират тяхната воля.
...МИЛЕСИМ : 2020
ЧЕРВЕНО ВИНО : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
ТЕРОИР : Глинести лимони.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано в много добра зрялост. Макация в продължение на 24 часа при ниска температура.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Розе д'Анжу.
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ : Розова, сьомгова окраска. Хармоничен нос на малки червени плодове. Вкусен, нежен вкус с финал, изпълнен с плодове и пикантни, пиперливи нотки.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : Аперитив, колбаси, пица, плодови десерти.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : Между 6 и 8°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
...ВИНИФИКАЦИЯ
Директно пресоване и ферментация с контрол на температурата – разбъркване на утайките в края на ферментацията.
ДЕГУСТАЦИЯ
Светло жълт цвят с зелени отблясъци. В устата се усещат аромати на цитруси (лимон, грейпфрут) и растителни нотки (босилек, жасмин).
Перфектен за аперитив, с салати или на скара риба.
Този вино е идеално сервирано между 8°C и 10°C.
... продукти ...
Идеално за вашите приеми или дегустации в Престиж на VIP.
Други детайли за този изключителен продукт и друга полезна информация.
Това Вино Престиж PRAGEN обаче ще ви очарова с изключително плодови аромати, които отварят ума ви за мощни вкусове и потвърдят вашата благородност в страстта към споделените вкусове.
SKU:VPPTPHG2R01
Обем:75cl...
...По време на разходка из коледните пазари, е традиционно да се спирате на щандовете за горещ шоколад или греяно вино. Ако предложите тези вкусни напитки в тази стъклена чаша, която можете да запазите за спомен, то вие печелите всичко, този коледен артикул е истинска добавена стойност!
Референтен номер: VDD103
EAN13: 3700299945033
Височина: около 9,5 см
Диаметър: около 7 см...
...) без недостатъците: премахва петната от тъканите, без да ги избелва и не уврежда влакната, без мирис е и не отделя хлор в околната среда. Той е биоразградим.
Можете да го използвате в пералня, за накисване и с пулверизатор. Той премахва особено петна от: чай, кафе, вино, сос, плодове, доматен сос, шоколад, кръв, урина, пот, трева, пръст, дървесна смола, прополис, розови листенца, всички петна с органичен произход (храна, природа, хора, животни), ...
Oxy'clear е идеалното допълнение за ПЕРАЛНИТЕ ТОПКИ и ПЕРАЛНИТЕ ОРЕХИ.
Стандартно тегло: 500 г / 1 кг / 5 г...
...Сел детергент
Избелва и премахва
С активен кислород
Френско производство
Перкарбонатът на натрие е мощен многофункционален почистващ препарат и детергент.
Активен при контакт с вода от 30°C.
Без хлор, без фосфати, без консерванти, произведен от водороден пероксид и натриев карбонат.
Много ефективен срещу вградени и упорити петна.
Премахва всички органични петна: кръв, чай, кафе, вино, шоколад...
Компанията C.F.C търгува с всякакъв вид спиртни напитки, сурови или произведени, ликьори и други на френските, европейските или износните пазари, в контейнери с всякакъв обем. Компанията C.F.C в момента е разположена на три обекта. Обектът в TILLOUX е организиран за стареене на бренди чрез съхранение в дървени бъчви, в малки фути. Склад за стареене, основно за коняци и бренди, състоящ се само от с...
Основана през 1832 г., къщата CASTAREDE е най-старата къща за Арманяк във Франция. Нейното майсторство се предава от поколение на поколение. Това е Флорънс Кастаред, шесто поколение, която през 2016 г. получи етикета EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), който награждава занаятчийски предприятия с рядко, известно или наследствено майсторство.
Къщата Castarède произвежда своите Арманяци на своето...
АРСИЛАК, компания, базирана в Монтьо, е специализирана от 2006 г. в търговията, продажбата на вторични стоки и посредничеството на индустриално оборудване, по-специално на неръждаеми резервоари, стоманени или стъклопластови цистерни.
Открийте нашата гама от неръждаеми резервоари 304 и 316, идеални за съхранение и/или смесване на всички течности в различни области като хранително-вкусовата промишл...
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...