...TECHNILUB XC е безразтворен силиконов еластомер, който се втвърдява при контакт с влагата в въздуха, предназначен за обработка на смазване на тапи. Особено се препоръчва за употреба върху тапи за газирани вина: ШАМПАНСКО, ПРОСЕКО, КАВА.
Сертифициран CESPROP / Без органостанен катализатор / Оптимална сила на отваряне...
Europackwine блести в изкуството на опаковането, посветено на света на виното, надминавайки традиционните очаквания, за да стане надежден партньор в сектора. Нашето семейно предприятие подчертава специализираното си ноу-хау, поставяйки удовлетворението на клиентите в центъра на нашата мисия.
Експертиза в опаковането на вино
Като специалисти в опаковането за вино, ние разбираме важността на запазв...
DS2Vin е специализирана винена изба, която предлага спиртни напитки, бири и алкохоли от високо качество, разположена в Pont d’Ain, Франция. Натали СКАТАРЕЛИ, експерт по вино, предлага своя опит в избора на най-добрите тероари от Франция и Италия за всякакви поводи, като сватби, професионални събития или ресторанти и хотели, винари, вносители или други професионалисти.
Не се колебайте да се свърже...
...Първи подход с носа с характеристика на зелена орех. В устата доминират вина от тип Порт с по-вегетативни нотки и ядкови аромати. Балансиран и кръгъл финал.
ТЕГЛО: 1.3 кг...
...Сорт: Мелон дьо Бургонь 100%
Тероар: Грави и силици
Съчетание храна-вино: Много нежни вина за 2019. Аперитив, риба, бяло месо и сирене. Богато и нежно вино.
Сорт: Мелон дьо Бургонь 100%
Тероар: Грави и силици
Съчетание храна-вино: Много нежни вина за 2019. Аперитив, риба...
...Голям избор от вина на ненадминати цени.
Също така често са налични бири, шампанско, пенливи, газирани напитки, безалкохолни бири...
Примерни цени на вино без ДДС от Бордо:
Бордо супериор: между 1,65€ и 2,30€
Сен-Емилион Гран Крю: между 5,90€ и 8€
Кот де Бордо: между 1,65€ и 2,80€
Марго: 9€
Люсак-Сен-Емилион: 3,20€
Сен-Естеф: 8€
О- Медок: 3,20€
Пенливи от 0,45€ / 25CL
Шампанско: 13,50€
Бири: 1,30€...
... Шардоне.
Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар.
Рязане: Гийо.
Беритба: Ръчна.
Добиви: 55 до 65 хл/ха, позволява на гроздето да разкрие нюансите на нашия тероар.
Винификация: Много бавно пресоване, за да се запази плодовият вкус. Соковете от последното пресоване не се задържат.
Отлежаване: В съдове за 6 до 8 месеца. През целия процес решенията се вземат основно въз основа на дегустации. Тези данни естествено се допълват от технически анализи. Както и за всички вина на имота.
...Велико бяло вино от Жюрансон, 100% Грос Мансанг. Минералност, която спира дъха, достойна за най-красивите Албариньо от Галисия. Задължително за всеки любител на велики бели вина.
Дomaine: DOMAINE COUSTARRET
Appellation: JURANCON SEC
Региона: Югозапад
Цвят: Бяло
Сортове: 100% Грос Мансанг
Метод на отглеждане: Биологично
Характер: Сухо
Съдържание: 75cl
Година на реколта: 2020
Количество на сяра: много малко или без сяра
Характер на сухото бяло: Минерално...
... се избегне добавянето на танини и горчивина от гроздовите дръжки по време на дългата мацерация (4 до 5 седмици) по време на ферментацията. Виното след това отлежава почти две години в иноксова цистерна.
Дегустация: Красив рубинен цвят и много плодест нос (череша, къпина и боровинка). Свежо и земно в устата, това е вино с двойна личност, откъдето идва и името му. За любителите на млади и минерални вина с плътност!
Налична реколта: 2014 в бутилка; скоро 2020 и 2021...
...Ферментацията на нашите червени вина се извършва между 25° и 30°C в терморегулирани иноксни съдове.
Практикуваме делестаж в средата на ферментацията, за да постигнем по-добра екстракция между ципата и мъстта, след което екстракцията протича по-бавно.
Следва постферментационна мацерация от 8 дни.
Изразителен нос, ароматът му е подправен, тостен, ванилов, с черни плодове, съчетаващи красива...
Доменът на Мас Карон се намира в сърцето на планински пейзаж, заобиколен от величествения Мон Ванту и Дентелите на Монмирей в слънчевия регион PACA - Прованс, Франция. Този регион е известен със своята природна красота, прочутите си вина и богатото си културно наследство. В автентична собственост от XVIII век произвеждаме на единадесет хектара лозя от основните сортове грозде, които съставляват AO...
...CEPAGE: 25% COLOMBARD, 75% SEMILLON
ORIGINE DES RAISINS : 100% DOMAINE du MANOIR de la VALETTE à 40 km au NW de BORDEAUX
SOL : сиви пясъци близо до естуара на Жиронда.
MILLESIME : 100% от 2018
ELEVAGE : Гроздето произхожда от устойчиво земеделие, което уважава околната среда. Тези вина отлежават в съдове минимум 10 месеца. Това вино е произведено по традиционен начин без никакви химически...
Разположен в Кот дьо Бар, в Коломбе Ла Фос, Шампанското Germar Breton се произвежда от Лоран Бретон, който от 1989 година обработва седем хектара лозя.
Шампанското Germar Breton се ражда от смесването на два от трите сорта грозде, които се срещат в Шампан: Пино Ноар и Шардоне. Те са засадени в четири общини на Барсорабоа, където природата предлага особено щедра почва и слънчево греене.
Шампанско...
...Примери за приложения: Компоти с парчета плодове, козметични кремове, винегрет, горчица, тесто за мъфини и кексове, млечни продукти, концентрирани плодови сокове, сосове, нишестета, вина; конфитюри, желета; масла…
Надеждна и здрава конструкция; неръждаема стомана 316l електрополирана или 304 и 316l полирана на огледало.
Авто-изсмукване с висока всмукателна мощност.
Вътрешен въздушен разпределител, напълно защитен.
Може да се почиства на място.
...Повече от 100 години опит в производството на пенливи вина с
нашата дъщерна компания SVM.
- Процес, основан на метода Шарма (ферментацията се извършва
в затворен съд, както при френските сайдери или италианските просекота)
- Съответствие с световната тенденция към сладки вкусове и цени
- Сектор, отворен за иновации и привличащ нови потребители
- Няколко възможни комбинации (в сравнение с...
SAS 007BUSINESS PRAGEN е многофункционална компания, създадена през 2016 г., базирана в Париж и ръководена от “Princess Aggeex HUTIN”, президент и основател / артист и юрист по образование. Изключителна и рядка динамика и креативност, тя има девет национални и международни отличия.
Уникален БИЗНЕС МОДЕЛ: ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ, РЯДКИ И ОРИГИНАЛНИ УПРОСТЕНИ ФРАНШИЗИ PRAGEN и тези на партньорите PRAGEN; „про...
West-Indies Distribution е вносител и дистрибутор на екзотични продукти, основно от Антилите (Гваделупа, Мартиника, Гвиана и Реюнион). Ние предлагаме най-широкия избор от продукти, вариращи от сухи, пресни, замразени до плодове и зеленчуци. Доставка във Франция и в международен план. Сътрудничим с надеждни доставчици от цял свят, за да гарантираме свежест, качество и автентичност.
Ето нашите доба...
...Легендарни Гран Крю, изключителни шато...
В нашите изби, в сърцето на Медок, са складирани най-престижните етикети от Бордо и от цял свят, стари и ценни реколти.
Можем да предложим над 200 Крю Класé, обхващащи 10 и 15 различни реколти, списък, който се обновява ежедневно, за да задоволи очакванията на различни национални и международни клиенти.
Тези вина ще бъдат предложени "en-primeur" (в бъдеще). Определено количество ще бъде налично за продажба, след като вината бъдат бутилирани.
... оптимизирана работа на пушилните генератори.
Те се предлагат под формата на дървесни стърготини или малки пръчки за пушене на храни (меса, колбаси, риби и сирена).
Налични са пет вида дървета: бук, дъб, ела, череша и върба.
Те намират приложение и в облагородяването на вина (под името Best Oak), като поддържащ агент за отглеждане на гъби и кълнове, както и за постелки за гризачи и влечуги (под името Chipsi).
... вина е нежно и постепенно, за да се избегне оцветяване на соковете. То се извършва в няколко етапа и мъстите (соковете) се разделят: събират се отделно Кюве (първият сок, следователно най-добрият) и размерът (вторите сокове, получени след връщане). Това шампанско е произведено изключително на базата на Кюве. VR = вино от резерва","ASSEMBLAGE":"70 % Пино Мюние\n20 % Шардоне\n10 % Шардоне (VR...
...Бордо Розе
Смесване :
Каберне Совиньон
Потенциал за съхранение :
Около 2 години
Винификация :
Гроздето се събира в пика на зрялост. То се обира и намачква, след което се преминава директно към пресоване. Избраните сокове след това се винифицират като нашите бели вина: утаяване, студена стабилизация, селектиране на дрожди, контрол на температурата.
... дегустира без отлагане! Надяваме се, че дегустацията му ще ви донесе просто огромно удоволствие.
На конкурса Амфора 2021 в Париж (Международен конкурс за биологични вина в преход), нашата купаж Nihil 2020 получи сребърен медал!
...Винарната Catalina Sounds, основана през 2005 г., си е поставила за цел да произвежда най-емблематичните вина от региона Marlborough в Нова Зеландия.
Разположена в привилегированата тероарна зона на долината Waihopai, на север от Южния остров, винарната носи името на Catalina, хидроплана, който е летял над Южния Тихи океан по време на Втората световна война.
Този совиньон блан е олицетворение...
...Шато Монтана - Кот дю Русийон Л'Астр Руж червено
Кот дю Русийон Вилаж Лес Аспрес
Беритба без гроздови стъбла, карбонична мацерация на Каринян, предварителна ферментация на студено за другите 2 сорта в терморегулирани съдове.
Дегустация:
Цветът е интензивен, рубинен с виолетови отблясъци.
Ароматът е мощен и сложен, с нотки на лакрица, подправки и черни плодове.
Вкусът е кръгъл и обемен.
Съчетания с храни и вина
Печено агнешко рамо, печен камамбер.
Сортове: Сира - Каринян - Гренаш Нор
Почви: Аргилно-варовикови, тероар на Аспрес...
...Вина на удоволствието и свежестта с интензивни цветове и сладки аромати на летни плодове и цветя. Сервирани охладени, те ще допълнят всички ваши празнични менюта.
...Производство: Това вино е произведено от лозята на юг от Франция. Беритбата се извършва през нощта, за да се запази ароматната свежест на гроздето.
Винификацията се извършва без сулфити и консерванти. На всички етапи от производството на това вино, от лозето до бутилката, акцентът е поставен върху борбата с микробните отклонения, като същевременно се запазва нивото на качество на нашите вина...