...ИЗТОЧНИК
Червено вино Бордо
Шато Жирадо, с красивата си Жирондинска шато от 16-ти век, е разположено на върха на Горнак, по един от най-старите маршрути на Entre-Deux-Mers. Имотът разполага с 75 хектара лозе, засадено на глинесто-варовикови склонове, произвеждащи висококачествени вина от благородните сортове грозде на Бордо.
КУЛТИВАЦИЯ НА ЛОЗЕ
Устойчиво отглеждане
Ръчно подрязване...
...Концентрат от бяло грозде 65° пречистен S/25 Kg
Концентрат от червеногрозде 65° пречистен S/25 Kg
Био сушени гроздове C/1 Kg
Султанови гроздове C/12,5 Kg
Гроздов захар 63° B/27 Kg
Гроздов захар 63° C/1312 Kg C/2x5 Kg...
...Добавка за хранене, която допринася за добра циркулация.
Достъпна в опаковка от 2 блистера по 15 растителни капсули размер 0+.
Листът от червеногрозде е получен чрез патентованата технология ipowder®, процес на екстракция, който позволява получаването на концентрирани растителни инфузии, гарантирано без разтворители, без добавяне на носител и без селективен процес.
... балансирана диета.
Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Да не се оставя на достъпно за деца място.
Съхранявайте на място, защитено от светлина, топлина и влага.
Както с всяка хранителна добавка, консултирайте се с медицински специалист преди да я консумирате.
Не се препоръчва за деца, бременни или кърмещи жени.
За 4 капсули 1600 мг Червеногрозде...
... терморегулирани резервоари при около 25°C. Отлежавало в дъбови бъчви в продължение на 18 месеца. Виното може да се съхранява 8-10 години.
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Дълбок червен цвят, интензивен нос и много фини аромати на червени плодове, гладки танини с приятна дължина.
Хранителна комбинация: особено ще оцените нашето червено вино Bandol с дивеч, яхнии, сирена…
Идеална температура за дегустация: от 16° до 18°C. Отворете 1 до 2 часа преди дегустация.
...Корбиѐрс Руж
Смесване :
Сира - Гренаш - Кариган
Потенциал за отлежаване :
Около 5 години
Винификация :
Грозде от най-качествените тероари. Винификация в инокс съдове, за да се запази ароматната свежест, последвана от отлежаване на утайка в продължение на 6 месеца, за да се придаде кадифеност на вкуса. За да се омекоти тази купаж, тя е прекарала 6 месеца в инокс съд.
... хектар се поддържа внимателно, за да се осигури върховното качество на плодовете.
С общо производство от 15 000 бутилки по 0,75 литра, това червено сухо вино от реколта 2015 притежава алкохолно съдържание от 12,5%. Процесът на винопроизводство демонстрира ангажимент към качеството и автентичността. Гроздето, събрано на ръка и внимателно подбрано, е преминало през ферментация в открити бъчви от 225 литра, с мацерация от 20 дни, последвано от отлежаване в инокс съдове в продължение на 10 месеца.
...Добре дошли в Сицилия, винен регион с ярка идентичност, която се изразява чрез уникалните си тероари и многобройните местни сортове грозде.
На склоновете на Етна, Джовани Росо успешно отглежда Нерело Маскалезе. Неговата купажна вино "Etna Rosso" предлага фини и живи аромати. В него се усещат виолетки, бергамот, гарига и влажна каменна повърхност, както и нотки на бял пипер. На вкус е сочен и деликатен. Завършекът е едновременно здрав и вкусен.
Подходящо е да се дегустира с арancinи, пиле по баски или рататуй.
... сорта грозде.
Подрязване: много късо подрязване на чаша, за да се контролира добивът.
Беритба: на ръка.
Винификация:
Традиционен метод на Божоле, полу-въглероден,
в цели гроздове. Мацерация средно за 8 дни.
Отлежаване в съдове за 6 до 8 месеца.
Бележки за дегустация:
Вино без излишества!
Носът е маркиран от характерни аромати
на пион и череша. Солидно и плътно на небцето.
Танините са присъствени, без да са груби.
Закръглеността на сорта грозде се проявява тук с голяма дълбочина.
...60% Каринян
30% Сира
10% Гренаш Нуар
Това вино, направено от каринян, сира и гренаш нуар, събрани в оптимална зрялост, произлиза от стари лозя, разположени на глинесто-пясъчни почви, в подножието на Алберите и върха на Каниго. Носът е с аромати на червени плодове като касис и френско грозде. На вкус, виното е меко, свежо, плодово и апетитно. То се наслаждава още от аперитива, с грил, в приятелска кухня или за бързо хранене.
Сертификация: био...
...Съставки:
100% Органичен оцет от червено вино.
Приготвен от вино, произведено от органично отглеждани грозде.
Предложения за сервиране:
Дресинг за салати, маринати, сосове.
Този продукт е наличен и в бутилка от 50 cl, в насипно състояние от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
...{"ASSEMBLAGE":"80 % Пино Мюние 20 % Червено вино от Шампан (произведено от изключително селективно и качествено грозде.)","ASPECT VISUEL":"Цвят на бонбонено розово с леки медни отблясъци. Носът е феерия от червени плодове: череши, къпини, малини...","DESCRIPTION":"Плод на съюза между купаж от Пино Мюние и червено вино от Шампан, розовото шампанско ще ви очарова с плодовите си аромати.","NOTE...
...Билкова настойка "Ромон Нейчър".
Съставка: 100% био
Червеногрозде 30%
Хибискус 30%
Касис 20%,
Маслина 20%
Червеното грозде облекчава тежестта в краката и подпомага кръвообращението. Касисът укрепва кръвоносните съдове.
Хибискусът поддържа кръвообращението и облекчава тежестта в краката. Маслината помага за кръвообращението и допринася за поддържането на нормално кръвно налягане.
Оставете да се запарва в чаша гореща вода за 4 до 5 минути.
Продукт на Лаборатории "АРАКЕЛ" в Лансон дьо Прованс.
... les papilles par son profil riche et fruité.":"Конфитюрът от червено френско грозде и къпина е вкусна комбинация, която радва небцето с богатия си и плодов профил.","Sel 0.01 g":"Сол 0.01 г","Energie 948/223 kJ kcal":"Енергия 948/223 кДж ккал","Cassis, mûre, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Червено френско грозде, къпина, захар, лимонов сок, желатин: ябълкови пектин...
...С нюанс на светло злато, блясъкът е ясен. Носът е дълбок и изразителен с аромати на мед, дюля и плодово пюре. Нотки на грозде и костилкови плодове също допълват палитрата от аромати. Устата е плодова, цветна, сладка и вкусна. Финалът е кръгъл и жив. Идеален за ястие с телешко или суши или червена риба тон. 93% Пино Ноар и 7% шампанско червено вино. Златен медал на Гилбер и Гайяр 2014 и 2015.
...КЛЮЧОВИ ТОЧКИ
Характеристики
Аперитив на основата на ябълков сок, ракия sagarno и 4 % червено вино от Баското AOC Irouleguy. Съдържа 17% алкохол.
Опаковка
Бутилка от 75 cl, с винтова капачка.
Мнението на майстора на виното:
Прекрасен блестящ рубинен цвят. Меките танини на ябълката придават кръглост и дължина на вкуса. Irouleguy оставя нотки на сушен пипер и планински аромати.
Предложения за дегустация
Добре охладен, като аперитив, за да придружава всякакъв стил пинчос. И защо не за десерт с баски сладкиш или овче сирене с орехи, шоколадова торта или тарт татен.
Специализирани в продажбата на етерични масла и био чайове, посветени на благосъстоянието, ние търсим да работим с изцяло френско снабдяване: независимо дали става въпрос за суровини, опаковки или опаковъчни материали, нашите изисквания целят да оценят уменията на различните участници, присъстващи на нашата територия.
Така ние предлагаме хемотипизирани етерични масла, произхождащи от френски био ...
... ампули на ден, по време на основните хранения, чисти или разредени в чаша вода, в продължение на 1 месец, подновяемо.
Хрущял от скат: 150 мг
включително Хондроитин (сулфат): 40 мг
включително Глюкозамин (сулфат): 22 мг
Топола (Populus nigra): 150 мг
Червено френско грозде (Ribes nigrum): 50 мг
Коприва (Urtica dioica): 50 мг
Бамбук (Bambusa arundinacea): 50 мг
Липа (Tilia cordata): 50 мг
Хидролизиран хрущял от скат: 236 мг...
...Нашите Coteaux Varois са произведени от най-добрите сортове грозде на Прованс (Rolle, Grenache, Syrah, Cinsault). Тази млада апелация бързо достигна най-високото ниво на качество. Нейните деликатни аромати на пресни плодове и подправки я правят изключително вино, което ще ви очарова още от аперитива.
... червени плодове, които нежно се съчетават с подправъчни нотки (карамфил, черен пипер, ванилия). Те са допълнени от вкусна еволюция, насочваща се към подлес и кожа, докато цялото е структурирано от малки, много добре обработени танини и топъл алкохол. Кюве, което е любимо с голяма сложност, отразяваща перфектното познаване на тероарите на имота от собственика!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Неббиоло
DOCG: Бароло (Пиемонт, Италия)
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2031
Температура на сервиране: 16-18°C...
...За по-добро кръвообращение, отново се насладете на движението с помощта на 4 растения
100% натурално
Идеално за здравето
Произведено във Франция
100 г нето
Състав: листа от касис (30 г), листа от горчив портокал (30 г), цветя от хибискус (25 г), листа от червеногрозде (15 г)
Препоръки за употреба:
Изсипете 2,5 грама от сместа в ½ литър вряща вода
Покрийте
Оставете да запарва 10 до 15 минути
Прецедете
Пийте тази подготовка през деня.
Лаборатория производител, специализирана в екстракти от свежи био растения, произхождащи от френската флора, Лаборатория Acanthis предлага на предприятията своя опит за разработване на индивидуални линии от козметични продукти, хранителни добавки и диетични средства или растителни екстракти по поръчка.
Фасонен производител на растителния свят, Лаборатория Acanthis овладява цялата верига на разрабо...
Herbiolys Laboratoire е основан през 2004 г. от срещата на ботаници, етноботаници и събирачи, запалени от растителния свят. Специалист в извлеките от свежи биологични растения, произхождащи от френската флора, лабораторията още от самото начало избира оригинален начин на производство: растенията, събирани от свързаните с компанията събирачи-продуценти, се поставят в мацерация директно на мястото н...
...Силните горещини и натоварените дни в крайна сметка оказват влияние върху вашите крака. Propolia създаде тази формула, съчетаваща растителни екстракти от Гинко и Червеногрозде, подбрани заради техните признати свойства, и активни съставки от Пчелния кошер (Прополис, Мед) с успокояващо и релаксиращо действие.
Не лепкав при нанасяне, този релаксиращ гел придава на вашите крака свежестта на етеричните масла от Лавандула и Мента, за да възвърнете комфорта и усещането за лекота.
С НАТУРАЛНИ АРОМАТИ ОТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
ТЕСТВАН ПОД ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ...
...Тази запарка е смес от 4 растения (малина, червеногрозде, бергамот мента и мелиса). Нейният много приятен вкус напомня на айс-ти, в естествена версия без консерванти. Това е идеалната запарка, за да се освежите през целия ден, по всяко време на годината, тъй като е вкусна и като студена напитка. Можете да я носите навсякъде и да останете хидратирани през целия ден! Добавете 2 супени лъжици сироп...