... развитие работят за осигуряване и улесняване на ежедневната работа в хлебарницата с подобрители на върха на технологичните постижения.
Редовност:
С всяка нова реколта формулировката на подобрителите RHÉOL се адаптира и оптимизира, за да гарантира редовността на вашите продукти.
...Ароматът на лешник е идеален актив в шоколадовата индустрия, за да подчертае експлозията от вкусове в устата. Неговите печени и бадемови нотки ще направят разликата в вашите бисквити, сладоледи и млечни продукти.
...Нашите хранителни аромати се предлагат в различни форми: течности, прахове, емулсии.
Опаковките са налични под формата на бутилки от 30 мл, канистри от 250 и 500 мл или на едро по запитване.
Те могат да се използват за приготвяне или да бъдат добавени към различни категории храни: сладкиши, макарони, ганаши, десертни кремове, мусове, сладкиши, конфитюри, коктейли или сосове, както и в шоколадовата индустрия, сладоледарството, напитки-сиропи, готови ястия, млечни продукти, бисквитни изделия.
...спазмолитични, противогъбични и успокояващи свойства, които могат да се използват в фармацевтичната индустрия.
Освен това, лимонената трева се използва за козметични цели под формата на етерично масло, сапун, шампоани и различни продуктиза вана.
Безопасна, но с внимание при хипертония, алергии, епилепсия, за деца и бременни жени.
Лимонената трева е натурална органична суперхрана за хората.
Готови сме да отговорим на всякакви въпроси и да предоставим мостри.
...Под термична обработка и тостиране разбираме не само печенето на кафе на зърна, но и всички обработки, които, чрез действието на печене на продукт, му придават различни вкусови качества. Повечето зърнени култури, семена и сушени плодове са засегнати, но можем да споменем и дървесни стърготини, арган, паста, ориз и много други хранителни продукти.
Инфрачервените фурни за тостиране и печене...
...Ротационното движение се задвижва от редукторен мотор с ротация + система за ремъци с мощност 0.18 kW, докато горелката консумира 1.5 kW електрическа енергия.
Тази фурна е проектирана за дълготрайност, тежи 770 кг и разполага с горелка, монтирана отпред за лесен достъп. Перфектна е запечене на широк спектър от продукти, от хляб до багети, предоставяйки равномерни резултати при готвене всеки път...
... продукта, който ще се пече. Така, дори при много висока температура, няма карбонизация или изгаряния в фурната и дори върху печените продукти.
Нашето брашно изчезва, докато фурната работи. Продуктът може да се използва и запечене на пица в дървена фурна.
Брашното се продава в пакет от 25 кг.
... продукт предлага отличителен вкус, който може да варира в зависимост от методите на обработка и печене, използвани.
Бумбого Каскара често се описва с нотки на сушени плодове, цветя и мед, с лека киселинност и естествена сладост. Може да се консумира като гореща или студена инфузия и се цени за уникалния си и освежаващ вкус.
В допълнение към вкусовите си качества, Бумбого Каскара също така е ценена...
... десерти, горещи напитки, конфитюри и дори солени ястия. Тя е също така подходяща за изработка на натурални козметични продукти. С интензивния и богат вкус, тя ще бъде перфектната съставка, за да придаде изключителен щрих на всичките ви кулинарни творения.
Препоръчва се да се съхранява вакуумно или в добре затворено хартия запечене и в херметически затворен контейнер, поставен в отделението за плодове и зеленчуци на вашия хладилник.
...В парфюмерията или продуктите за тоалет, той носи нотки на какаово масло и ефекти на горещ шоколад. Аромати Този "гурмански" продукт поддържа и заобля нотките на какао, ванилия, кафе или пралине. С автентична нотка, той може да се използва за ароматизиране или подобряване на вкуса на хлебни изделия, сладоледи, бонбони, млечни продукти или алкохолни напитки като "Бренди". Козметика Този продукт се използва рядко в козметични продукти.
...Избягвайте проблеми с срока на годност с нашите замразени течни яйчни продукти.
Еквивалент на 33 белтъка на кг. Яйчните белтъци запечене се използват в меренги, макарони, мусове, сладкиши и др.
Произведени от яйца, снесени във Франция.
Бутилка 1 кг или 5 кг...
... мая, глутен, сол, емулгатор: соев лецитин (не ГМО), екстракт от ечемичен малц, аромат: ванилия.
Произведено в работилница, която използва сусам и млечни продукти
Опаковка: около 14 тостове със стафиди в кутия
Нетно тегло: 200 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 1732 кДж или 421 ккал
Мазнини: 10.5 г
от които наситени мастни киселини: 5.1 г
Въглехидрати: 68.8 г
от които захари: 5.1 г
Фибри: 4 г
Протеини: 10.7 г
Сол: 1.2 г...
...Плоча за електрическо печене Premium Lisse Casselin
Конструкция от инокс
Плоча от масивна стомана
Регулируем термостат от 140°C до 300°C
Сигурностен термостат
Контейнер за събиране на мазнини
Печеща плоча: 600 x 400 мм
Мощност: 3 200 W / 230 V
Размери: Ш 620 x Д 610 x В 230 мм
Тегло: 37 кг
Съществува и в смесена версия, плоча с гладка и рифелна повърхност (вижте по-долу нашите свързани продукти).
Ref:CPASGMIP...
... с вкусни моркови извън стандартите от Прованс, запечен сусам и щипка кимион, за да добавяте фин ориенталски нюанс.
Съчетани с топлината на запечения сусам и семената от кимион, нашата уникална рецепта предлага приятно и деликатно усещане за всички небца.
Благодарение на нежното си печене, нашите бисквити имат лека и хрупкава текстура и запазват максимално количество хранителни вещества.
... пош, този дозатор ви позволява да поставите точно количеството тесто, крем или мус, което сте избрали.
Тръбата има температурна устойчивост от 100°C / 212°F.
REF:GATUBP75
Основен материал:пластмаса за хранителни продукти без BPA
Друг материал:неръждаема стомана
Капацитет (л.):0,75
Произведено в:Франция
Дължина:38,4 см
Ширина:10,5 см
Височина:7,5 см
Нетно тегло:440 г...
...Базова еластична моторна система, електрическа моторна маса от 3Transmissions, доставчик и производител на механични предавателни продукти и компоненти, за вашите механични приложения и за решаване на проблеми при поддръжка или нова инсталация на предаване.
3Transmissions и неговите партньори ви позволяват да решите най-сложните си приложения за предаване. Серийните гами на 3Transmissions са ATEX...
...PLATROTEC ви осигурява създаването и придобиването на оригинални пещи.
Нашето майсторство и технически опит ви предлагат с този тип печене,
възможността да намалите наполовина консумацията на газ за вашето обичайно производство на гипс,
като същевременно оптимизирате качеството му.
...Силиконовите форми Maé са проектирани както за замразяване, така и запечене на вашите сладки и солени ястия (пастичка, сладолед, кекс, предястие, морски и месни продукти, хлебчета, сладкиши...).
Премиум хранителен силикон за интензивна употреба
Устойчиви на температури от -45°C до +280°C
Лесно освобождаване (препоръка: освобождаване след замразяване)
Произведено във Франция
Формат: Индивидуален
Размер: 400x600mm...
...Ние сме доставчици на канолово масло от БРАЗИЛ С НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО и търсим сериозни купувачи, които имат нужда от нашите продукти, свържете се с нас за повече подробности.
Каноловото масло е популярно растително масло, извлечено от рапицата, разработено да бъде безопасно за човешка консумация с ниски нива на ерукова киселина и глюкозинолати. То има лек вкус, висока температура на димене и се използва често за готвене, пържене, печене и в дресинги. С благоприятен липиден профил, съдържащ омега-3 и омега-6 мастни киселини, се счита за здравословен избор за сърцето, когато се консумира с умереност.
...
- Сладкарство
- Риба
- Продукти от печене
- Сандвичи
- ...
Базирана на моноблочна структура и мобилен портал, заварен от неръждаема стомана, устройството отговаря на санитарните норми на агро-хранителната индустрия. MDA предлага подвижна маса за зареждане и разтоварване в мъртвите времена.
Групата генератор с много високо налягане на марката KMT H2O е интегрирана в оборудването или е мобилна.
Технологиите, които се прилагат, са резултат от прецизна механика и гарантират дълготрайност и производителност с времето.
Управлението се осъществява с числово управление...
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме.
Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване.
След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене.
След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени.
Нетно тегло: 150г
Опаковка: прозрачна торба
Срок на производство: 15 дни...
...Билите на Argex са леки разширени агрегати, получени чрез печене и разширяване на глината от Бум при 1100 °C. Те имат голяма изолационна способност и са незапалими. Поради своята лекота, те са лесни за работа. Освен това, тези агрегати са устойчиви и екологични. За големи количества, предпочита се издухването на агрегатите Argex с камион-сило. Дренаж на структурата: подове на земна основа. Добра...
... сме специализирани в ръчно печене на сушени плодове, Произведено във Франция, Произведено в Марсилия, но не само тук, в Croc'Ella ще намерите и две други гами: антипасти и маслини.
Предлагаме сурови обелени сушени плодове, печени солени и печени без сол.
Нашите продукти са предназначени само за професионалисти. Имате възможност да получите доставка в цяла Франция.
...Тази комбинирана фурна с 4 нива произвежда пара чрез инжектиране на вода. Вътрешността и външността са изцяло от неръждаема стомана.
Тази комбинирана фурна с 4 нива е проектирана запечене на хляб, сладкарски изделия или други гастрономически продукти. Можете също така да я използвате за пресни или замразени продукти.
За по-добро използване, препоръчваме да поставите анти-калциев филтър на входа...
...Печене до 43 пици на час
Гарантира качество и количество за подобряване на вашите продукти и работа
Вентилирана камера за винаги равномерно печене
Позволява отделно калибриране на две различни работни температури
Врата за контрол на печенето
По запитване поддръжка от неръждаема стомана...
...Открийте уникално предложение за съставки запечене. Обратна захар, шоколад с високо качество или декоративни елементи... Всички лабораторни продукти са представени в този раздел.
... пластмасови буркани и флакони.
Лакирането на стъкло обогатява неговия вид чрез система за пръскане. Може без проблем да бъде допълнено с ситопечат. Гамата от резултати е много широка (блестящ, матов, градиентен, перлен и др.).
Горещото маркиране: това е нанасяне на златна или метализирана лента в различни нюанси. Закрепване чрез топлина.
Емайлови декорации; декорации с емайлова боя, която се вгражда чрез печене върху стъкления буркан.
Тампонажът, приложен чрез система за тампон с мастило, позволява да се преодолеят трудностите при печат.
...Тази технология е предложена запродукти, които не предизвикват трудности при внедряването, но за които доброто професионализъм позволява да се развият характерни вкусове и текстури.
Замразените продукти предлагат голяма гъвкавост в организацията, като същевременно позволяват предлагането на качествен продукт.