ufs.country_names.RU, Moscow
... като той запазва гладкостта и прозрачността си при различни условия на съхранение. Опаковка за високи температури (+110°C до 220°C), изработена от PP и SPET за сладкарски изделия, изискващи печене или загряване в фурна или микровълнова. По-ниската температурна бариера за пластмасовите контейнери също е значителна, тъй като те могат да съхраняват продукти при шоково замразяване и замразяване...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Смес за бързо печене на шоколадова торта. Удовлетворете любимите си хора и гости с домашно приготвена торта! Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство. Garnec беше първият в Русия, който получи правото да обозначава продуктите си с търговската марка "Прекъснато зърно". Тази търговска марка е знак за безопасност за безглутенови продукти на Асоциацията на европейските целиакийни общества, призната в повечето развити страни. Тегло: 500 г...
ufs.country_names.RU, Penza
...Печките Сура, монтирани на пода и на бюро (за приготвяне на бисквити с форма на ядки или сърца, виенски вафли) Те са проектирани за печене на продукти от различни сладкарски маси: • бисквити с къса кора (бисквити с форма на ядки с карамелизирано мляко, тарталети, бисквити с форма на сърце, конуси и др.) • маслени (ванилови) бисквити с форма на сърце; • бисквитени изделия (три измерни фигури...
ufs.country_names.RU, Kostroma
... СОРТИРАН ВЪГЛИЩА Всички продукти преминават през сортировъчна линия преди опаковане. Само големи парчета висококачествени въглища попадат в опаковката, без отпадъци и прах. Премиум качество: ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА НА ПЕЧЕНЕ БЕЗ ПРАХ: СЕРТИФИЦИРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ СОРТИРАН ВЪГЛИЩА: БЕЗ ВРЕДНИ ВЕЩЕСТВА...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Машината IntelleStamp е инсталация за екструзия на два компонента за формоване на продукти като бонбони, нуга, херматоген - руски енергиен бар, тесто за джинджифилови хлябчета, охладена извара, ментово месо с пълнежи, като маси с течна вискозитет. Тя се характеризира с мощна екструзионна система с три модерни рязащи системи: диафрагмен ряз, редовен ряз и гилотинно рязане. Главата е снабдена с...
Съответстващи продукти
IntelleStamp
IntelleStamp
Други Продукти
IntelleDrop
IntelleDrop
ufs.country_names.RU, Smolensk
... Брутно тегло: 1023 Максимална температура: 27 Изисквания за съхранение: Съхранявайте при температура, която не надвишава 27 °C и относителна влажност максимум 75% Степен на печене: Средна Интензивност на вкуса: Средна...
ufs.country_names.RU, Moscow
... на познатите продукти ще придобие съвсем нова пикантна нотка. Лавърът е незаменим в сосове и за консервиране на зеленчуци и месо. Използване за Използва се в супи, сосове, маринати, ястия от месо, птици и дивеч, печене. Вкус Пикантен, горчиво-сладък Хранителна стойност на 100 гр. Протеини (г / 100г)… 7,5 Мазнини (г / 100г)… 8,5 Въглехидрати (г / 100г)… 49,0 Енергийна стойност (ккал / 100г)… 300,0...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play