... като той запазва гладкостта и прозрачността си при различни условия на съхранение.
Опаковка за високи температури (+110°C до 220°C), изработена от PP и SPET за сладкарски изделия, изискващи печене или загряване в фурна или микровълнова. По-ниската температурна бариера за пластмасовите контейнери също е значителна, тъй като те могат да съхраняват продукти при шоково замразяване и замразяване...
...Смес за бързо печене на шоколадова торта. Удовлетворете любимите си хора и гости с домашно приготвена торта! Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство. Garnec беше първият в Русия, който получи правото да обозначава продуктите си с търговската марка "Прекъснато зърно". Тази търговска марка е знак за безопасност за безглутенови продукти на Асоциацията на европейските целиакийни общества, призната в повечето развити страни.
Тегло: 500 г...
...Печките Сура, монтирани на пода и на бюро (за приготвяне на бисквити с форма на ядки или сърца, виенски вафли)
Те са проектирани запечене на продукти от различни сладкарски маси:
• бисквити с къса кора (бисквити с форма на ядки с карамелизирано мляко, тарталети, бисквити с форма на сърце, конуси и др.)
• маслени (ванилови) бисквити с форма на сърце;
• бисквитени изделия (три измерни фигури...
...
СОРТИРАН ВЪГЛИЩА
Всички продукти преминават през сортировъчна линия преди опаковане. Само големи парчета висококачествени въглища попадат в опаковката, без отпадъци и прах.
Премиум качество: ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА НА ПЕЧЕНЕ
БЕЗ ПРАХ: СЕРТИФИЦИРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ
СОРТИРАН ВЪГЛИЩА: БЕЗ ВРЕДНИ ВЕЩЕСТВА...
...Машината IntelleStamp е инсталация за екструзия на два компонента за формоване на продукти като бонбони, нуга, херматоген - руски енергиен бар, тесто за джинджифилови хлябчета, охладена извара, ментово месо с пълнежи, като маси с течна вискозитет.
Тя се характеризира с мощна екструзионна система с три модерни рязащи системи: диафрагмен ряз, редовен ряз и гилотинно рязане. Главата е снабдена с...
...
Брутно тегло: 1023
Максимална температура: 27
Изисквания за съхранение: Съхранявайте при температура, която не надвишава 27 °C и относителна влажност максимум 75%
Степен на печене: Средна
Интензивност на вкуса: Средна...
... на познатите продукти ще придобие съвсем нова пикантна нотка. Лавърът е незаменим в сосове и за консервиране на зеленчуци и месо.
Използване за
Използва се в супи, сосове, маринати, ястия от месо, птици и дивеч, печене.
Вкус
Пикантен, горчиво-сладък
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 7,5
Мазнини (г / 100г)… 8,5
Въглехидрати (г / 100г)… 49,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 300,0...