Франция, Soreze
TOM PRESS предлага на професионалистите всичкото оборудване за съхранение, преработка на храни и готвене: Н°1 за любителите на домашното приготвяне. TOM PRESS проектира и разпространява над 5 000 референции на оборудване и продукти за съхранение, готвене и преработка на храни. С това оборудване можете да произвеждате и преработвате плодове и зеленчуци, меса и риби, млечни продукти, зърнени храни ...
Италия, Trepuzzi
...RUM FAROL е произведен от PEDRO FERREIRA в Португалия, по занаятчийски метод. Традиционен дестилат на основата на меласа, отлежал в бъчви от бивш Порто Тауни. -На вид изглежда амбров, с цвят на светъл мед -Носът е изненадан от сладък аромат на череша, плодовите и упорити нотки напомнят на вино Порто -На вкус подчертава димен и дървесен аромат, първоначално сух, става нежен...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
Онлайн магазин с над 350 референции на вина, шампанско и спиртни напитки, La Cave Éclairée обслужва както частни лица (онлайн поръчки, сватби и др.), така и компании (CSE, подаръци за края на годината, събития, семинари, вечери и др.) Асортиментът е предимно съставен от малки семейни производители с високо качество и акцентира на био продуктите. Шампанско, червени вина, бели вина, розета, както и...
Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
...Традиционен регионален метод: полусъгласна мацерация. Виното след това отлежава в иноксова бъчва, за да се запази цялата свежест и хрупкавост на плодовете от Божоле. БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ Дълбок гранатов цвят с пурпурни отблясъци. Носът е деликатно ванилов и разкрива красиви аромати на червени плодове. Вкусът е кръгъл и предлага копринени танини, типични за апелацията. Устойчивостта в устата е...
Италия, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Смес от обикновено пшенично брашно от избрани зърна. Идеално за теста с традиционен метод, дълго време на втасване и съхранение до 2 дни в хладилна стая за производство на традиционната "Неаполитанска пица". 25KG - 10KG...
Полша, Brzozów
...Солта от солницата "Клодава" е богата на минерални соли и е широко използвана както в кухнята, така и в натуралната медицина. Тя се извлича с помощта на традиционен метод на добив. Благодарение на това е възможно да се запазят всички хранителни стойности. Съставът включва много елементи, които са необходими за здравето, включително магнезий, манган, желязо, цинк, мед, калий и калций. Тя може да се използва не само като подправка, но и при лечение на болки в гърлото, ринит, синузит или при кожни лезии, например при псориазис.
...Нашата гранатова меласа се произвежда единствено от сок от гранат, варен в котел и редуциран в продължение на часове. Благодарение на този древен метод, гранатовата меласа получава червен, бордо, кафяв цвят. Производството ѝ се извършва по традиционен начин в малко село. Меласата се приготвя без никакви добавки на захар, оцветители, сгъстители или консерванти. Само жени произвеждат тази меласа...
Франция, Brouzet Lès Alès
... снабдяване: Етична инициатива, Проследимост Bel Air, Проби, Лабораторни анализи, Офактивен тест. Произведени тук или отнякъде другаде, нашите масла произлизат от традиционно и занаятчийско умение, позволяващо оптимална екстракция. Благодарение на този занаятчийски и традиционен метод на производство "от полето до флакона", можете да откриете етерично масло от био равинцара, HECT & HEBBD, богато на ароматни молекули и с високо качество.
Франция, Mainneville
Дomaine des Hulottes е семейна компания, която основно се занимава със зърнопроизводство, но от две години Хелън се специализира в отглеждането и експлоатацията на ревен. След като поехме семейната ферма, разположена в Боскентен през 2016 г., ние (Хелън и Гийом) искахме да се диверсифицираме и да презасадим ревен, който преди е съществувал на фермата. Дейността започна с продажба на пресни стъбл...
Италия, Imperia
... ароматът, може да се изсипе директно върху леко ал денте паста. Още веднъж, както и с другите сосове в нашата гама, той е идеално гарнитура за сандвичи и брускети. Метод на съхранение Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C) и консумирайте в рамките на 3 дни. Код: SULIG 180...
Полша, Poniec
...4 – 6 Часа Горене на BBQ Въглища Спецификация на продукта Време на горене: 4-6 часа Температура на нагряване: 800 Топлинна стойност: 6500-8000 J Максимално съдържание на влага: 5% Максимално съдържание на пепел: 10% Минимална твърдост: 95% Дължина: 10-43 см Външен диаметър: 4.0-4.5 см Вътрешен диаметър: 1.0-1.2 см Характеристики Дълго време на горене с стабилна висока топлинна стойност Висока енергия Карбонизирано по традиционен метод с печка с стабилна висока температура и горене Екологично: чисто и хигиенично Без открит огън, без искри, без дим, без мирис, без химикали при горене...
Франция, Paris
...Цидр с жълто-сламава окраска и медни отблясъци. Смесването на сладки, сладко-горчиви и кисели ябълки придава на този цидр перфектния баланс, типичен за нормандския тероар. Ферментация с местни дрожди Въглеродна киселина по традиционен метод Произведен от биологично земеделие - сертифициран домейн Demeter Без добавени сулфити Размери: 5,5 см x 23 см Нетно тегло: 330 Обем: 330 мл...
Франция, Tourcoing
... приятни аромати върху кожата ви. Основната суровина на нашите сапуни е зехтин, напълно ръчно изработен и произведен по традиционния метод. Благодарение на студения производствен метод, активните съставки в маслата не се губят. Сапуните от Алепо не съдържат синтетични вещества.
Франция, Montelimar
...Открийте нашия бар Нуга дю Тероар, с бадеми от Монтеилимар и лавандулов мед от Монтеилимар. Местни съставки с интензивни вкусове за традиционен и вкусен мек нуга. Лавандуловият мед добавя ненадмината сладост към този автентичен нуга. Съставки: Захар, Бадеми, Мед 27,3%, Глюкозен сироп, Яйчни белтъци, Азим хляб (Вода, нишесте, зехтин), Натурален ванилов екстракт. Метод на приготвяне: Медът и...
Италия, Salerno
...Тунец от първо качество, обработен по традиционен метод, в ексклузивната опаковка на линията Top Delfino Battista.
Италия, Giarre
...Производство на 30 вкуса на Сицилианска ръчно приготвена гранита, традиционен метод само с вода, захар и плодове, без сгъстители или оцветители, само пресни плодове от региона, вече замразени и готови за употреба, могат да се съхраняват с срок на годност от 1 година. Разпределение в цяла Европа, включително Обединеното кралство и Швейцария.
Франция, La Chapelle Heulin
...Традиционен Метод Деми-Сек Сорт: 50% Фол Бланш, 25% Шардоне Съчетание храна-вино: За десерти.
Португалия, Figueira Da Foz
Чрез използването на споразумения за разпределение на едро в цяла Европа, Domador - Вина и Ликьори успя да осигури изключително конкурентни цени, като същевременно запази качеството, на което компанията е ангажирана да предлага на клиентите. Ядрото на нашия бизнес е доставката на вина на едро, мъст, концентрати, спиртни напитки, винени материали, консумативи и много други на целия европейски паза...
Франция, Soing-En-Sologne
...Вино на удоволствието, този "традиционен метод" може да се консумира при всякакви поводи: аперитив, кир или за десерт с сладки тарталети, торти и др. Дomaine: DOMAINE DE L'EPINAY Апелация: VIN DE FRANCE Регион: VAL DE LOIRE Цвят: Бяло Сортове: Шардоне 50 % / Фол Бланш 35 % / Пино Ноар 15 % Метод на отглеждане: Биологичен Съдържание: 75cl Тегло: 1 кг Характер: Брут...
Германия, Düsseldorf
...БРОНЗОВО ИЗТЕГЛЕН Бавно сушен Традиционен метод Екстра-калибриран грис от твърда пшеница Ръчно изработени пасти, които са изтеглени от бронза и подложени на бавно сушене, за да се запазят качествените характеристики на суровината възможно най-много. СЪСТАВКИ: Грис от твърда пшеница, вода. ТЕГЛО 0,5 кг БРАНД Малкият принц Прекрасна хранителна серия Произведено в Италия...
Франция, Toulon
...Истинското сапун от Алеп Ал Бара с лаврово и зехтин е растителен сапун, идеален за нормална кожа. Изработен е по традиционния метод на Алеп. Този истински сапун от Алеп е подходящ за хигиената на цялото семейство за ежедневна употреба. Истинският сапун от Алеп Ал Бара с 20% лаврово масло е произведен по естествен и ръчен начин от майстор сапунар от Алеп, на основата на зехтин от първо пресоване...
Франция, Roubia
...Устата подчертава плодовете, в плътен, структуриран, традиционен стил. Здраво вино, което трябва да се изчака малко. Отлично качество.\n\nACCORDS METS-VINS\nЗимни ястия, мариновани меса, BBQ ребра, дивеч. Силни кремообразни сирена.\nФино гастрономично вино. Идеално за консумация при 17°C.\n\nКонтейнер (Л):0,75\nБруто тегло (Кг):1,3\nАлкохолно съдържание (%):13"}...
Франция, Genay
...Този традиционен сапун от Алеп е произведен по древния метод на сапонификация в котел. Изработен е от 65% зехтин и 35% масло от дафинови плодове, той се отличава с повишено съдържание на масло от дафинови плодове и своите антисептични свойства. Нежността на зехтина, който допълва състава му, осигурява успокояващо и пречистващо измиване на лицето, тялото и ръцете. Използвайки само натурални...
Франция, Lyon
...Този автентичен сапун от Алеп 20% е произведен от нашия майстор сапунджия от Алеп, следвайки традиционния метод, варен в меден котел, след което е сушен в продължение на 9 месеца. Този сапун от Алеп е богат на 20% масло от лаврови плодове. Подходящ е за всички типове кожа за ежедневна грижа. Не съдържа оцветители, аромати или добавки. По-концентриран от традиционния сапун от Алеп, сапунът от Алеп с 20% масло от лаврови плодове е подходящ за всички типове кожа, дори и за най-сухата. Това е мек сапун, не мазен, хипоалергенен, 100% натурален, биоразградим.
Франция, Paris
... отличителен вкус. Този традиционен метод на производство е запазен, за да се гарантира постоянство в качеството. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Шаблон на кучето:5 кг макс На порция:Сирене Аналитични съставки:Суров протеин 65.0%/ Сурови мазнини 9.5% Краве мляко:странични млечни продукти; морска сол Ниво на дъвчене:Ниво 1 - Малък дъвчач...
Тунис, Tunis
... производителя. Държава на произход. Състав Нетно тегло Метод на разпространение Чист транспортен средств. Студена температура (стабилен продукт). Категории: Агро-хранителни продукти, Цветни води & Ароматни натурални цветни води...
Франция, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
Châteaux et Vins de Bordeaux, търговец на вина, семейна компания, разположена в Saint-Sulpice de Faleyrens в сърцето на апелацията Saint-Emilion. Собственик на два имота в Saint Emilion Grand cru и в Bordeaux. Maison цели да предложи изключително дегустационно изживяване, с вина от разнообразие от тероари, вариращи от Grands Crus de Bordeaux до вина от Corbières, Languedoc и Champagne. Нашата га...
Италия, Ponte Galeria
...Произведена в Япония по традиционен метод на естествена ферментация, соевият сос Koikuchi, за разлика от соевия сос на пазара, не се произвежда по индустриален метод, а по древния оригинален метод, който предвижда дълга ферментация, получена с натурални съставки: соя, пшеница, сол, чиста изворна вода и koji. Соевият сос Koikuchi Nipponia има балансиран умами вкус, с ясен и свеж аромат. Тази...
Франция, Bessenay
...Сапунът с козе мляко Pur Natur е изработен ръчно по традиционен метод, чрез студена сапонификация, на базата на масло от шеа, масло от сливови ядки и масло от сладки бадеми. Всички тези натурални съставки съчетават своите ефекти за благото на чувствителната и реактивна кожа. Сапунът с козе мляко Pur Natur е обогатен с органично козе мляко от ферма близо до Валенсия – не съдържа етерични масла и е подходящ за бременни или кърмещи жени и деца. Тегло: 100 грама...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play