Най-добрите съставки, традиционен занаятчийски метод, дълги времена за почивка и втасване, ентусиазиран екип от квалифицирани хлебари, модерна пекарна, много страст и любов към занаята и усмивка... Рецептата за вашия вкусен занаятчийски хляб...
НАСЛАДЕТЕ СЕ!
Открийте истинските натурални колбаси от Дюрбю: Ние разполагаме с широка гама от колбаси и артезански деликатеси, всички произведени по СТАРИЯ НАЧИН. Върнете се към автентичния вкус! Всички наши колбаси са произведени ръчно. При нас няма индустриално осоляване, а само по стария метод. Димението също се извършва по традиционен начин, с използване на дъбова стърготина. Кобург: Сърцето на шунката...
Бирарията La Binchoise е занаятчийска бирария, основана в Бинш, Белгия. La Binchoise изнася своите продукти в много държави. Причините за този успех се дължат на качеството на продуктите, произведени по традиционенметод от вода, малц, хмел и фин микс от подправки, които характеризират бирата, произвеждана в тази бирария.
Piscibel е специализирана в изграждането на вътрешни и външни басейни. Piscibel изгражда за вас или с вас басейни по традиционенметод с блокове stepok, кофражи или зидария, в зависимост от възможностите и достъпа до обекта. Основната конструкция на вашия басейн може да бъде реализирана и в сътрудничество с вашия изпълнител. Компанията предлага също автоматични покрития за басейни (Piscibel избра...
... "Дюшес де Бургон", рубинено червена стара фламандска ейл, отлежала в дъбови бъчви и произведена по типичен за южна Западна Фландрия традиционенметод на варене, е живото доказателство за това. Бирарията произвежда също и Камбринас, Барбе, Верхаеге Пилс и още.
В сърцето на региона Шимациен ще откриете компанията Шимай Традиция. Открийте нашите местни колбаси, произведени по традиционен занаятчийски метод. Асортиментът включва: салами, пасти и варени шунки, както и птичи продукти.
Всички меса са произведени по занаятчийски начин, с уважение към суровините и традицията. Всеки продукт има уникален характер, високо качество и богато и уникално вкусово изживяване.
... 3 години. Получените ламбики се смесват и бутилират, за да се получи, след 6 месеца повторна ферментация, Гьоз Тилкуин по традиционенметод, който има 6.4% алк/об. и се продава в бутилки от 37,5 и 75cl. Нашите бири: Гьоз Тилкуин по традиционенметод, Кветш Тилкуин, Гьоз Тилкуин версия бъчва.