...БРОНЗОВО ИЗТЕГЛЕН
Бавно сушен
Традиционенметод
Екстра-калибриран грис от твърда пшеница
Ръчно изработени пасти, които са изтеглени от бронза и подложени на бавно сушене, за да се запазят качествените характеристики на суровината възможно най-много.
СЪСТАВКИ: Грис от твърда пшеница, вода.
ТЕГЛО 0,5 кг
БРАНД Малкият принц Прекрасна хранителна серия
Произведено в Италия...
...Прозрачно, но все пак непрозрачно - това е ефектът на матираното стъкло
Матираното стъкло изглежда елегантно
Матирането се получава чрез пясъкоструене, изцяло или в определени участъци от стъклото. За този традиционенметод на обработка на стъклото има приложения в най-различни области:
• като вложки в входни и интериорни врати
• като преградни стени или маси
• вградени в изолирано стъкло за...
...От векове кокосовото масло се използва от жените в Азия за грижа за кожата и косата. Студено пресованото кокосово масло се произвежда внимателно и по традиционенметод, за да се осигури най-високо качество. Така не само подхранващите съставки остават запазени, но и характерният аромат.
Кокосовото масло бързо се абсорбира и придава на кожата нова еластичност и копринен блясък. То е перфектният...
...В нашето THT сглобяване компонентите, които са изложени на високи механични натоварвания, се сглобяват от нашите опитни служители с традиционен монтаж с проходни отвори. След сглобяването тези компоненти се запояват с помощта на вълновия метод на запояване.
... намира и в тази ограда.
Всички оградни елементи се произвеждат чрез потапящо галванизиране по DIN EN 1461 и по традиционенметод. Резултатът: оптимална защита от корозия.
Материал: Ковачество
Декоративен елемент: Стрелковидни декоративни върхове
Височина на елемента: 1000 мм
Дължина на елемента: 416, 680, 944, 1472, 2000 мм
Разстояние между прътите: 132 мм
Дебелина на материала: 12x12 мм (хоризонтално) 25x5 мм (вертикално)...
... типове ланци, които обикновено се състоят от метална впръскваща ланца и отклоняващи съдове, чрез използването на керамика е постигната многократно по-висока издръжливост.
Загубите от аспирацията на пещта са минимизирани.
Получаване на пяна от шлака с впръскващи въглища в електрическа дъгова пещ.
Традиционенметод / отклоняващи съдове, тръбопроводи и дюза за подаване на материал по стандарт ST 37...
...Полиране на джанти - Полиране на джанти
Когато говорим за полиране на джанти или джантови легла, имаме предвид традиционенметод за полиране с кърпа.
...които трябва да бъдат хромирани, позлатени или никелирани, могат да бъдат обработвани надеждно и бързо в собствените ни помещения – в три смени –.
Очакваме запитвания.
От сега нататък също напълно безникелови покрития с най-добро качество
От тази година в компанията има метод, с който може да се покрива напълно без никел, икономически изгодно и с високо гланцово покритие. Оптически няма разлика с никелираните продукти - и качествено дори е постигнато подобрение.
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционенметод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшенично брашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
Плодови ракии се произвеждат по традиционенметод, като се използват подбрани, напълно узрели плодове от собствено отглеждане, което гарантира особено благороден и вкусен вкус.
... на прибиране на реколтата по щадяща процедура директно от пресни гранати. Висококачественият гранатов концентрат от "Гранатовия рай" се получава на мястото на прибиране на реколтата изцяло на ръка с щадяща процедура директно от пресни гранати. При това свежият гранатов сок бавно се концентрира по традиционенметод. Тази концентрация се извършва така щадящо, че важните защитни вещества от растението - полифенолите - остават запазени.
Ние предлагаме висококачествени кафета и еспресо с и без кофеин. Всички кафета се смесват и печат от нас. Нашата пекарна залага изцяло на традиционния метод на печене с барабан, комбиниран с дълготрайно печене при ниски температури. Това означава, че печенето - в зависимост от кафето - отнема около 15 - 20 минути (но минимум 12 минути) и се проверява непрекъснато от майстора на печенето. Температурата на печене е около 240°C. Този традиционен процес на печене позволява на пекаря да извлече нежно всички аромати, които придават на нашите кафета специалния характер.