...Ръчен резач, специално проектиран за цели риби (свежи или солени) и филета, за да се получат съответно късчета и парчета. Идеален е и за нарязване на раци и морски паяци.
Използван от рибарите и в рибния сектор на средни и големи магазини, машината V401 е компактна (230 мм работна ширина, идеална за тон с тегло 9 кг, например). Може да бъде поставена на маса или на подложка с колела. Операторът...
...Субтилен микс от био френски мед и био черен чесън от Жер, за да съчетае ползите и хранителните качества на две супер храни.
Медът с черен чесън е идеален за вашите приготвяния, както солени, така и сладки.
Сладкия и деликатен вкус на черния чесън и сладостта на меда го правят идеална съставка за много ястия, маринати, дресинги или просто на тост.
Перфектен за глазиране на вашите меса и риби, за...
... еластичност и свойства, подобряващи текстурата. Той помага на печивата, приготвени с пълнозърнесто брашно или едри зърна, да свързват газ и пара, придавайки им лека и обемна текстура. Сладки и солени ястия могат да станат по-пухкави с Витален пшеничен глутен. Освен това, той е отличен източник на растителен протеин и може да се използва като заместител на месото в вегетарианската кухня. Сейтан, популярен заместител на месото, се произвежда от Витален пшеничен глутен. Той също така се използва в производството на храни за домашни любимци и в фуражи за риби, телета и прасенца.
...Кратко описание: Путаргата от мула, известна също като "боутараг", е висококачествена средиземноморска деликатес. Това са сушени и солени яйца от мула.
• Текстура: Има твърда и леко дъвчаща текстура.
• Вкус: Вкусът на путаргата е солен и интензивен, с изразени морски нотки. Някои я описват като умами, напомняща на хайвер.
• Кулинарна употреба: Путаргата обикновено се нарязва на тънки филийки и се сервира сама или с тостове, салати или други ястия.
...ВИД: Pollachius virens – Сайда
СЕМЕЙСТВО: Gadidae – Семейство трески
ПРОДУКТИ: Пресни (филе и цели), Замразени (филе и цели), Солени и сушени (филе и цели), Сушени (цели), Солени (цели)
РАЗМЕР: Сайда от Североизточната Арктика: до 130 см дължина и 20 кг. Сайда в Северно море: 115 см и 20 кг
АРЕАЛ: Сайда от Североизточната Арктика: по норвежкото крайбрежие от Стад до Кола. Сайда в Северно море: Скагеррак/Северно море
СЕЗОН: Цяла година
ХРАНИ СЕ С: Calanus finmarchicus, крил, други пелагични ракообразни, херинга, спрат, бяла риба, норвежки пъстърва и малки хекови риби.
...Пчелният прашец от копър е "луксозна" подправка, чиято репутация непрекъснато нараства през последните години. Тази подправка може да се използва за гарниране на вашите бели меса, риби и дори десерти и сладоледи. Пчелният прашец от копър притежава аромати на лакрица, лимон, анасон и шафран, както и други плодови нотки, които могат да изненадат вашите солени или сладки ястия.
Произход: Италия, Тоскана
Качество: A...
... съчетава както със солени, така и със сладки ястия и ще подправи вашите предястия, меса, риби, зеленчуци и десерти.
Предлагаме ви няколко формата, адаптирани към вашите нужди:
- Пакет за съхранение 1 глава
- Пакет за съхранение 2 глави
- Пакет за съхранение 10 глави
- Плато с 20 глави на едро
Да се съхранява при стайна температура, на сухо и тъмно място.
Семейна компания от 1901 г., фирмата Fournier Fils произвежда традиционни пушени риби по занаятчийски рецепти, предавани от поколение на поколение: Пушен херинга (нежни филета, традиционни филета, кипери, буфис, саури, мариновани филета в масло и подправки), пушен хек, пушени филета от сьомга, малки парчета и остатъци от пушена сьомга, пушени филета от скумрия с черен пипер, пушени филета от...
Продаваме онлайн на цяла Испания прясна риба, прясна морска храна, прясни главоноги и соленириби от най-добро качество, произхождащи от пристанищата на Исла Кристина (Уелва). Всички тези продукти са с ненадминато качество и свежест, закупувани ежедневно от различните пристанища на нашето крайбрежие. Без посредници и директно до вашия дом или бизнес в рамките на 24-48 часа.
Албатрос Сийфудс е основана преди повече от 30 години през 1988 г. от Джон Бойл, след като той прекара няколко години в закупуване на прясна риба от лодките в Килибегс и продажба на потребителите в околията на Донегал. Той забеляза, че търсенето на качествена риба нараства и с опита и знанията, които е придобил, работейки в индустрията за морски дарове в Килибегс, основа Албатрос Сийфудс, работейк...
ОТ 1932 Г. НАЙ-ДОБРИЯТ ТРЕСКА ОТ СЕВЕРНИТЕ ВОДИ. Чрез традиционен метод на рязане, създаваме специфични парчета за приготвяне на различни ястия от нашата гастрономия. По същия начин, този метод ни позволява да адаптираме парчетата, вида на рязането, теглото и размера, според вкусовете и изискванията на клиентите.
PETROSSIAN е известен с престижния си хайвер по целия свят. Онлайн магазинът Petrossian.fr ви позволява да поръчате хайвер, сьомга и цял набор от висококачествени деликатеси.
В допълнение към избора на хайвер, десетина разновидности, предлагани в известните сини кутии, PETROSSIAN е разработил производни продукти, предназначени за аперитив и бранч. Примери: мини кубчета хайвер за хапване, резенчет...
В 20-годишната си история в сферата на храните и с партньорства с големи фабрики в България и Европа, ние имаме възможността да бъдем конкурентна компания, предлагаща качествени продукти на атрактивни цени. Всичко това ни даде възможност да снабдяваме малки и големи предприятия в България, а през последните години и да изнасяме продукти основно на европейския пазар, като имаме амбиции и за трети с...
Заведенията Simon-Dutriaux, разположени в близост до Ланс в Пас-дьо-Кале, са резултат от сливането на две компании; Simon, основана през 1886 г. и първоначално специализирана в мариновани продукти, и Dutriaux, основана през 1935 г., която се занимава с пушене на риба. Присъединихме се към групата Floridienne през 2008 г. Тази белгийска група в момента заема лидерска позиция на европейско и световн...
Историята на компанията Tagliapietra e Figli Srl започва през 1946 година, когато Анджело Таглиапиетра започва своята дейност като служител на едро в рибния пазар на Риалто във Венеция. С годините Tagliapietra e Figli Srl от Местре (VE) се утвърди като една от водещите компании в продажбата на рибни продукти, но най-вече на най-добрия бакал и стокфис. Компанията, която непрекъснато расте, обработв...
Основана през 1988 г., DIE RÄUCHEREI обработва разнообразие от рибни специалитети от цял свят в изключителни деликатеси на най-високо ниво. Така се разви международна клиентска база от гастрономията и хотелиерството, за кетъринг, търговци на едро и търговски обекти на дребно. DIE RÄUCHEREI е средно предприятие с фамилна собственост, сертифицирано по IFS, MSC, ASC и BIO, и основно произвежда и търг...
...ARGIS GALAC'SEA предлага морски продукти, цели или преработени, замразени, като риби, ракообразни, мекотели, миди, пушена риба, главоноги, жаби и варени рибни кубчета.
От 1986 г. се занимаваме с изкуството на производството на консерви от аншоа и боцерон. Залагаме на ангажимента и качеството като отличителни черти на нашата компания. В Salazones Moreno стриктно подбираме най-добрите риби, които са уловени с уважение към традиционните риболовни методи, за да ви предложим широк асортимент от консерви с изключително качество. Нашите продукти се обработват ръчно...
ВИАЛКО СКУРТОПУЛОС А.Е. е основана през 1928 година от Антонио Скуртопулос в Ореи, Евия, с изключителен предмет на дейност производството на осолени риби, под търговското наименование Аmbrosia. Девет години по-късно, през 1937 година, компанията разширява дейността си в производството на консервиран тон, с функционирането - за тази цел - на втори завод. ВИАЛКО СКУРТОПУЛОС А.Е. продължава днес своето пътуване във времето с особено внимание както към високото качество на продуктите, които я утвърдиха, така и към търсенето на все повече износни дестинации.
Испанска компания, предлагаме сушени и замразени рибни яйца от тон. Също така и мъжол и мохама. Ние сме производители на солени продукти от 1950 година. Занимаваме се с внос на сушена и замразена риба.
...Корникабра и др.
- Чисти иберийски шунки и палети D.O. Хабуго.
2. Консерви от морето
- Свински врат
- Салчичон
- Чоризо
- Сирена от овче и козе мляко
- Филе от тон, вентреска, миди, bonito del Norte.
3. Соленириби
- Полуконсерва
- Ароматизирани масла, мед, кремове.
- Мохама от тон от алмадраба, хайвер от марука и др.
- Аншоа, треска и др.
- Ароматизирани с...
В Линда Плая се занимаваме с производството и търговията на аншоа в саламура. Отговаряме на нуждите на националния и международния пазар. Извършваме ръчно производство на аншоа и соления. Намираме се в Колиндрес, стратегическо място на Кантабрийско море.
Разположен в Турен, в сърцето на замъците на Лоара, Мелницата на манастира преобразува в ИНДИВИДУАЛНИ поръчки сурова риба в пушени продукти: сьомга, змиорка от Лоара, хек, флейта, мечка, тон, марлин, яйца от треска, есетра, пъстърва, шаран от блатото... Предлагаме широка гама от опаковки: Цяла пушена сьомга, късо нарязване (за сервиране на чиния), размер на резените по заявка: 20, 30, 40, 50, 60 и...
Le Fumoir de Provence, семейна компания от 2 поколения. Ние сме производители на пушена риба, без оцветители, без консерванти и без добавки. Широка гама от прясна риба и пушена риба. (тун, сьомга, меч риба, пъстърва, бутарга, треска, скариди, стриди, миди, черен морски език, хек, сепии, морски вълк от Средиземно море, златна риба от Средиземно море, морски вълк и много други ... )...