...Ръчен резач, специално проектиран за цели риби (свежи или солени) и филета, за да се получат съответно късчета и парчета. Идеален е и за нарязване на раци и морски паяци.
Използван от рибарите и в рибния сектор на средни и големи магазини, машината V401 е компактна (230 мм работна ширина, идеална за тон с тегло 9 кг, например). Може да бъде поставена на маса или на подложка с колела. Операторът...
...Субтилен микс от био френски мед и био черен чесън от Жер, за да съчетае ползите и хранителните качества на две супер храни.
Медът с черен чесън е идеален за вашите приготвяния, както солени, така и сладки.
Сладкия и деликатен вкус на черния чесън и сладостта на меда го правят идеална съставка за много ястия, маринати, дресинги или просто на тост.
Перфектен за глазиране на вашите меса и риби, за...
...Кратко описание: Путаргата от мула, известна също като "боутараг", е висококачествена средиземноморска деликатес. Това са сушени и солени яйца от мула.
• Текстура: Има твърда и леко дъвчаща текстура.
• Вкус: Вкусът на путаргата е солен и интензивен, с изразени морски нотки. Някои я описват като умами, напомняща на хайвер.
• Кулинарна употреба: Путаргата обикновено се нарязва на тънки филийки и се сервира сама или с тостове, салати или други ястия.
...Пчелният прашец от копър е "луксозна" подправка, чиято репутация непрекъснато нараства през последните години. Тази подправка може да се използва за гарниране на вашите бели меса, риби и дори десерти и сладоледи. Пчелният прашец от копър притежава аромати на лакрица, лимон, анасон и шафран, както и други плодови нотки, които могат да изненадат вашите солени или сладки ястия.
Произход: Италия, Тоскана
Качество: A...
... съчетава както със солени, така и със сладки ястия и ще подправи вашите предястия, меса, риби, зеленчуци и десерти.
Предлагаме ви няколко формата, адаптирани към вашите нужди:
- Пакет за съхранение 1 глава
- Пакет за съхранение 2 глави
- Пакет за съхранение 10 глави
- Плато с 20 глави на едро
Да се съхранява при стайна температура, на сухо и тъмно място.
Семейна компания от 1901 г., фирмата Fournier Fils произвежда традиционни пушени риби по занаятчийски рецепти, предавани от поколение на поколение: Пушен херинга (нежни филета, традиционни филета, кипери, буфис, саури, мариновани филета в масло и подправки), пушен хек, пушени филета от сьомга, малки парчета и остатъци от пушена сьомга, пушени филета от скумрия с черен пипер, пушени филета от...
PETROSSIAN е известен с престижния си хайвер по целия свят. Онлайн магазинът Petrossian.fr ви позволява да поръчате хайвер, сьомга и цял набор от висококачествени деликатеси.
В допълнение към избора на хайвер, десетина разновидности, предлагани в известните сини кутии, PETROSSIAN е разработил производни продукти, предназначени за аперитив и бранч. Примери: мини кубчета хайвер за хапване, резенчет...
Заведенията Simon-Dutriaux, разположени в близост до Ланс в Пас-дьо-Кале, са резултат от сливането на две компании; Simon, основана през 1886 г. и първоначално специализирана в мариновани продукти, и Dutriaux, основана през 1935 г., която се занимава с пушене на риба. Присъединихме се към групата Floridienne през 2008 г. Тази белгийска група в момента заема лидерска позиция на европейско и световн...
...ARGIS GALAC'SEA предлага морски продукти, цели или преработени, замразени, като риби, ракообразни, мекотели, миди, пушена риба, главоноги, жаби и варени рибни кубчета.
Разположен в Турен, в сърцето на замъците на Лоара, Мелницата на манастира преобразува в ИНДИВИДУАЛНИ поръчки сурова риба в пушени продукти: сьомга, змиорка от Лоара, хек, флейта, мечка, тон, марлин, яйца от треска, есетра, пъстърва, шаран от блатото... Предлагаме широка гама от опаковки: Цяла пушена сьомга, късо нарязване (за сервиране на чиния), размер на резените по заявка: 20, 30, 40, 50, 60 и...
Компанията Уилям и Джеймс се намира в Карентан, Нормандия. Тя е специализирана в пушенето на висококачествена сьомга и пъстърва.
От цяла риба до опаковането на вашата пушена сьомга преминават няколко дни, през които се извършва стриктен подбор, следван от солене със суха сол, пушене при ниска температура и накрая рязането на тънки филийки с нож.
Тези различни етапи гарантират качеството на продукт...
Le Fumoir de Provence, семейна компания от 2 поколения. Ние сме производители на пушена риба, без оцветители, без консерванти и без добавки. Широка гама от прясна риба и пушена риба. (тун, сьомга, меч риба, пъстърва, бутарга, треска, скариди, стриди, миди, черен морски език, хек, сепии, морски вълк от Средиземно море, златна риба от Средиземно море, морски вълк и много други ... )...
Албер Мене е магазин за деликатеси от 1921 година. В нашето гурме предложение влагаме целия опит и ентусиазъм на екип, който е страстен към вкуса и качеството. Предлагаме над 350 продукта от деликатеси, включително подправки, конфитюри, солени и сладки бисквити, както и отлична гама от риби и консерви с терини... Предлагаме както конвенционални, така и биологични серии.
... TECHNOLOGIE предлага водоструйни процеси за скарифициране на хляб и кифли, както и автоматизирани системи за транспортиране и манипулиране: зареждачи и разтоварвачи на решетки, колички. Предназначена за хлебарници, сладкарници, пресни или замразени, сладки или солени, кифли, меса и риби, плодове и зеленчуци, машината, оборудвана с една или повече дюзи, монтирани на XY ос и управлявани от цифров контрол, позволява рязане на всички стандартни или персонализирани форми.