...Овкусителят от балсамов оцет е изработен от балсамов оцет и аромат на трюфел, опакован чрез физически процеси. Съдържа също така зехтин, който предлага полезни антиоксидантни свойства за здравето. Това е изключителен продукт, много ароматен с уникалния вкус на черен трюфел, който го прави перфектен и завладява най-взискателните небца, без да съдържа консерванти.
С перфектна текстура и много приятен аромат и вкус на черен трюфел, той е много апетитен за подправяне на всякакъв вид ястия, особено салати, сурови зеленчуци и варени зеленчуци.
... лъжички прах от хрян, 2 чаени лъжички прах от горчица и 2 чаени лъжички оцет. За соса коктейл можеш да смесиш 2 чаени лъжички прах с 1 чаша кетчуп (250 мл), с черен пипер и да добавиш към водка за коктейла Bloody Mary. Опаковка: 250 г, 500 г и насипно.
...Винегърът от мед на Pocquet Apiculture е изключителна подправка, която придава нотка сладост и сложност на вашите ястия. Изработен от нашия ръчно изработен мед, този винегър е перфектен за подобряване на вашите салати, маринати и сосове. Неговият уникален и деликатен вкус го прави задължителен за любителите на изисканата кухня.
Избирайки нашия винегър от мед, вие избирате продукт с качество...
...Освободете вкусовата фузия! Балсамовият гланц на ELLADIA е повече отподправка - той е кулинарна симфония. Полейте, потопете и впечатлете ястията си с изблик от богато, кисело удоволствие. Повишете вкусовото си изживяване с всяка капка.
съставки: бял балсамов оцет (оцетот бяло вино, концентриран мъст), наров оцет, натурален сок от нар 28%, захар, модифициран нишесте, натурален ароматизатор от нар, може да съдържа сулфити.
... филм, поливинилов ацетат за дървено лепило и синтетични влакна и тъкани.
В домакинствата, разредената оцетна киселина често се използва в средства за премахване на котлен камък.
В хранителната индустрия се използва като регулатор на киселинността и като подправка.
Индустрии:
- Домашни химикали
- Торф
Свойства:
- CAS номер 64-19-7
- WE номер 200-580-7
- Химическа формула CH3COOH
- Моларна маса...
... лавандула, деликатно парфюмирана и украсена с надписа "Мама д'Amour". Уникален подправка, която да подчертае ястията и да напомни на мама за цялата ви любов и привързаност.
Ароматизиран Оцет Yaya: Изберете от нашата селекция ароматизирани оцети, за да съпроводите най-изисканите ястия. Налични опции: оцет с портокал и кориандър, оцет с червени плодове, оцет с чесън и розмарин. Всеки оцет предлага експлозия от деликатни и балансирани вкусове.
Референция:COFFMAMSALÉ...
...Този изключителен оцет е създаден от майстора на оцета "Фредерик Шайкс".
Субтилен и нежен, този ванилов оцет позволява подправянето на предястия, ястия и десерти с лекота.
Този оцет с бурбонска ванилия е изключителна и изненадваща подправка.
ОТЛИЧЕН С:
Предястия (морски дарове, скариди, краставици, домати...)
Ястия (деглазиране, риба, бели меса...)
Салати (салати, комбинирани салати, табуле...
...Солницата, естествен, див и оригинален продукт, се приготвя като подправка и в буркани с оцет, подобно на киселите краставички, откъдето идва и общото й наименование "морски кисели краставички". Нейният освежаващ, кисел и йоден вкус ще зарадва и най-взискателните гурмани.
Събирани още в началото на сезона, през месец май, дивите солници са концентрат от микроелементи, необходими за добро здраве. Младите им издънки, запазени в оцет, запазват своята хрупкавост и толкова специфичен вкус, който е много ценен от гастрономите. Събирани и подредени на ръка.
SKU:SALINAT...
... подправка. Той се използва в чайове, като ароматизатор за зеленчуци, в бонбони и алкохолни напитки, но също така се обработва в оцет (като кисели краставички).
h2>Здравословни свойства на джинджифила
Джинджифилът е известен със своето противовъзпалително действие и положителния си ефект…...
... за подобряване на вашите салати, независимо дали са зелени или смесени, както и за мариноване на меса и зеленчуци. Неговият уникален вкус го прави предпочитан ингредиент за домашни сосове и дресинги, добавяйки вкусна сложност на вашите кулинарни творения.
Сладостта на меда среща жизнеността на оцета в капка от нашия Меден Оцет, създавайки вкусово изживяване, което очарова дори и най-взискателните небца. Насладете се на универсалността на тази ръчно изработена подправка, за да създадете незабравими ястия.
...Тази подправка с балсамов оцет е изработена чрез мацерация на множество подправки с пресен джинджифил, след което е смесена с смокини. Нейният уникален вкус подчертава всички видове меса.
Съставки: Балсамов оцетот Модена 77,8% (вино, гроздов сок, оцветител: карамел E150D. Съдържа: сулфити), смокини 19%, подправки 3,3% (канела, джинджифил, черен пипер, бял пипер, карамфил, черен кимион).
...Хайнц доматен кетчуп е популярна подправка, известна със своя богат и пикантен вкус. Той се произвежда от зрели, сочни домати, които се подбират и обработват внимателно, за да се получи гладка и гъста текстура. След това кетчупът се смесва с уникална комбинация отоцет, захар, сол и подправки, за да се засили вкусът му.
Хайнц доматен кетчуп е без изкуствени аромати, консерванти и глутен, което...
...ОТКРИЙТЕ ЧЕРНИЯ ЧЕСЪН: УНИКАЛНА ПОДПРАВКА, ПРОИЗЛЕЗЛА ОТ ФРАНЦУЗКИЯ ЗАНАЯТ
КАКВО Е ЧЕРНИЯ ЧЕСЪН?
Производството на черен чесън е сложен процес. Това е обикновен чесън, който след няколко седмици в парна камера развива уникален вид, аромат и вкус. В резултат се получава чесън с дъвчаща текстура, интензивен, уникален аромат и вкус на карамелизиран чесън, с нотки на манатарки, лакрица, балсамов оцет...
...Оцетната киселина е безцветна, корозивна, запалима течност с кисел вкус и мирис. Производството ѝ става чрез ферментация от етанол или карбонилиране на метанол или окисляване на ацеталдехид. Разредена с вода, в домакинството се нарича оцет. Оцетната киселина се използва като подправка в Европа и Азия от много векове. Оценява се, че откритие е около 5000 години преди Христа. В природата оцетната...
... финесът на кожата на плодовете, който позволява този процес и води до много високо съдържание на захар.
След това, отлежал в дъбови бъчви в продължение на 5 години, този оцет е обезцветен и става напълно "прозрачен" чрез 100% натурален процес.
Благодарение на своята прозрачност, той не променя цвета на храните. Неговият изключителен аромат на сушени гроздове, карамел и мед, както и сладко-киселият му вкус, правят този оцет УНИКАЛЕН подправка.
Използва се суров за салати, за риба на скара, пиле, морски дарове, и ще придаде нотка...
...Гурме и шефски стил подправка, направена с печени цвекло, печени лук, меласа от фурми, кимион, бахар, слънчогледово масло, ябълков оцет и сол. Може да се консумира с бургери, фалафели, сандвичи, дъски с деликатеси, мезета, да я комбинирате с хумус или лабне, основа за дресинг за салата, като топинг за брускета или сос за потапяне. Този продукт е 100% вегански, без глутен, без захар и без добавки.
...Тази подправка е създадена от редукция на нашия меден оцет, който концентрира захарите от меда и ароматите си. Визията ѝ е изкусителна, а киселинността е ниска (4.5°).
Тя е възбуждаща за нашите вкусови рецептори, както и нежна ласка за стомаха.
Нейните аромати ще подчертаят както вашите салати или сурови зеленчуци, така и приготвянето на риба и бели меса. Прекрасно откритие за всеки гурман!
Няма срок на годност.
Референция: BALSA100...
...Първоначално, Chimichurri е подправкаот Аржентина, от която разработихме смес от подправки.
Това е универсалният избор за месо, птици, зеленчуци и всичко останало.
Нашата Chimichurri смес от подправки в премиум качество
Първоначално, Chimichurri е подправкаот Аржентина, от която разработихме смес от подправки. Тя може да се смеси с масло и оцет, за да се получи оригиналната паста, подобно...
...Съставки:
- 98,5 % Ябълков оцет
- 1,5 % Аромат на малина от биологично земеделие
- Без консерванти, без алергени
- Непастьоризиран
Препоръки за употреба:
Подправка за салата, магрет от патица или салата от цвекло с малко пармезан на стърготини.
Подходящ е за декласиране на вашите телешки дробчета, магрети и в малки количества върху вашите сурови зеленчуци.
Наличен в бутилки от 25 cl, в кубета от 3-5-10 литра, в бъчви от 220 литра и в контейнери от 1000 литра по запитване.
... нежно ароматизират рецептата.
Можете да го използвате като подправка, в допълнение към сос, за вашите палети на Дявола, за вашите зеленчукови уокове и особено за вашите пилета!
Съставки: ГОРЧИЦА от Елзас 41% (вода, семена от ГОРЧИЦА, оцет, сол, подправки, естествени аромати, натриев бисулфит), мед IGP от Елзас 20%, лимонов сок, оцет, чесън, сол, джинджифил, билки от Прованс.
Произведено във Франция
250 мл
0 (Скала на Сковил)...
Оцетът Мелфор, създаден през 1922 г., е подправка, изработена на основата на алкохолен оцет, мед и запарка от билки.
Така, оцетът, чийто цвят е кехлибарен, произлиза от разреден захарен алкохол, който е променен чрез оцетна ферментация, филтриран и отново разреден с вода. Той ще подчертае ястията с нежност.
Оцетът Мелфор оригинал е наличен в бутилки от 50 и 100cl.
Гамата се предлага в други версии, включително Мелфор Коте Подправки, Мелфор Коте Юг, Мелфор Специални консерви и Мелфор Коте балсамов.
...В нашите складове произвеждаме тези иновативни разновидности:
Крем с балсамов оцетот Модена
Крем с балсамов оцетот малини
Крем с балсамов оцетот лимон
Крем с балсамов оцетот портокал
Скоро:
Крем с балсамов оцетот Херес
Крем с балсамов оцет Педро Хименес
Изработени с "Балсамов оцетот Модена" с високо качество, те са перфектната подправка за декориране и овкусяване на ястията.
Вулпи...