... подправка. Той се използва в чайове, като ароматизатор за зеленчуци, в бонбони и алкохолни напитки, но също така се обработва в оцет (като кисели краставички).
h2>Здравословни свойства на джинджифила
Джинджифилът е известен със своето противовъзпалително действие и положителния си ефект…...
...Хайнц доматен кетчуп е популярна подправка, известна със своя богат и пикантен вкус. Той се произвежда от зрели, сочни домати, които се подбират и обработват внимателно, за да се получи гладка и гъста текстура. След това кетчупът се смесва с уникална комбинация отоцет, захар, сол и подправки, за да се засили вкусът му.
Хайнц доматен кетчуп е без изкуствени аромати, консерванти и глутен, което...
...Оцетната киселина е безцветна, корозивна, запалима течност с кисел вкус и мирис. Производството ѝ става чрез ферментация от етанол или карбонилиране на метанол или окисляване на ацеталдехид. Разредена с вода, в домакинството се нарича оцет. Оцетната киселина се използва като подправка в Европа и Азия от много векове. Оценява се, че откритие е около 5000 години преди Христа. В природата оцетната...
...Първоначално, Chimichurri е подправкаот Аржентина, от която разработихме смес от подправки.
Това е универсалният избор за месо, птици, зеленчуци и всичко останало.
Нашата Chimichurri смес от подправки в премиум качество
Първоначално, Chimichurri е подправкаот Аржентина, от която разработихме смес от подправки. Тя може да се смеси с масло и оцет, за да се получи оригиналната паста, подобно...