Франция, Bassens
...Яйцата от пъдпъдък добавят богатство и дълбочина на вкуса, които повишават вашите рецепти. Независимо дали приготвяте изискани предястия или основни ястия, този майонез ще добави допълнителна дименсия на вашата кухня.
Франция, Ducy-Sainte-Marguerite
Франция, Avançon
...Винегърът от мед на Pocquet Apiculture е изключителна подправка, която придава нотка сладост и сложност на вашите ястия. Изработен от нашия ръчно изработен мед, този винегър е перфектен за подобряване на вашите салати, маринати и сосове. Неговият уникален и деликатен вкус го прави задължителен за любителите на изисканата кухня. Избирайки нашия винегър от мед, вие избирате продукт с качество...
Франция, Arengosse
... лавандула, деликатно парфюмирана и украсена с надписа "Мама д'Amour". Уникален подправка, която да подчертае ястията и да напомни на мама за цялата ви любов и привързаност. Ароматизиран Оцет Yaya: Изберете от нашата селекция ароматизирани оцети, за да съпроводите най-изисканите ястия. Налични опции: оцет с портокал и кориандър, оцет с червени плодове, оцет с чесън и розмарин. Всеки оцет предлага експлозия от деликатни и балансирани вкусове. Референция:COFFMAMSALÉ...
Франция, Guérande
...Солницата, естествен, див и оригинален продукт, се приготвя като подправка и в буркани с оцет, подобно на киселите краставички, откъдето идва и общото й наименование "морски кисели краставички". Нейният освежаващ, кисел и йоден вкус ще зарадва и най-взискателните гурмани. Събирани още в началото на сезона, през месец май, дивите солници са концентрат от микроелементи, необходими за добро здраве. Младите им издънки, запазени в оцет, запазват своята хрупкавост и толкова специфичен вкус, който е много ценен от гастрономите. Събирани и подредени на ръка. SKU:SALINAT...
Франция, Gometz La Ville
... за подобряване на вашите салати, независимо дали са зелени или смесени, както и за мариноване на меса и зеленчуци. Неговият уникален вкус го прави предпочитан ингредиент за домашни сосове и дресинги, добавяйки вкусна сложност на вашите кулинарни творения. Сладостта на меда среща жизнеността на оцета в капка от нашия Меден Оцет, създавайки вкусово изживяване, което очарова дори и най-взискателните небца. Насладете се на универсалността на тази ръчно изработена подправка, за да създадете незабравими ястия.
Франция, Mietesheim
...Тази подправка с балсамов оцет е изработена чрез мацерация на множество подправки с пресен джинджифил, след което е смесена с смокини. Нейният уникален вкус подчертава всички видове меса. Съставки: Балсамов оцет от Модена 77,8% (вино, гроздов сок, оцветител: карамел E150D. Съдържа: сулфити), смокини 19%, подправки 3,3% (канела, джинджифил, черен пипер, бял пипер, карамфил, черен кимион).
Франция, Aix-En-Provence
...ОТКРИЙТЕ ЧЕРНИЯ ЧЕСЪН: УНИКАЛНА ПОДПРАВКА, ПРОИЗЛЕЗЛА ОТ ФРАНЦУЗКИЯ ЗАНАЯТ КАКВО Е ЧЕРНИЯ ЧЕСЪН? Производството на черен чесън е сложен процес. Това е обикновен чесън, който след няколко седмици в парна камера развива уникален вид, аромат и вкус. В резултат се получава чесън с дъвчаща текстура, интензивен, уникален аромат и вкус на карамелизиран чесън, с нотки на манатарки, лакрица, балсамов оцет...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... финесът на кожата на плодовете, който позволява този процес и води до много високо съдържание на захар. След това, отлежал в дъбови бъчви в продължение на 5 години, този оцет е обезцветен и става напълно "прозрачен" чрез 100% натурален процес. Благодарение на своята прозрачност, той не променя цвета на храните. Неговият изключителен аромат на сушени гроздове, карамел и мед, както и сладко-киселият му вкус, правят този оцет УНИКАЛЕН подправка. Използва се суров за салати, за риба на скара, пиле, морски дарове, и ще придаде нотка...
Франция, Gisay La Coudre
...Тази подправка е създадена от редукция на нашия меден оцет, който концентрира захарите от меда и ароматите си. Визията ѝ е изкусителна, а киселинността е ниска (4.5°). Тя е възбуждаща за нашите вкусови рецептори, както и нежна ласка за стомаха. Нейните аромати ще подчертаят както вашите салати или сурови зеленчуци, така и приготвянето на риба и бели меса. Прекрасно откритие за всеки гурман! Няма срок на годност. Референция: BALSA100...
Франция, Saint Christol De Rodières
...Съставки: - 98,5 % Ябълков оцет - 1,5 % Аромат на малина от биологично земеделие - Без консерванти, без алергени - Непастьоризиран Препоръки за употреба: Подправка за салата, магрет от патица или салата от цвекло с малко пармезан на стърготини. Подходящ е за декласиране на вашите телешки дробчета, магрети и в малки количества върху вашите сурови зеленчуци. Наличен в бутилки от 25 cl, в кубета от 3-5-10 литра, в бъчви от 220 литра и в контейнери от 1000 литра по запитване.
Франция, Guenange
... нежно ароматизират рецептата. Можете да го използвате като подправка, в допълнение към сос, за вашите палети на Дявола, за вашите зеленчукови уокове и особено за вашите пилета! Съставки: ГОРЧИЦА от Елзас 41% (вода, семена от ГОРЧИЦА, оцет, сол, подправки, естествени аромати, натриев бисулфит), мед IGP от Елзас 20%, лимонов сок, оцет, чесън, сол, джинджифил, билки от Прованс. Произведено във Франция 250 мл 0 (Скала на Сковил)...
Франция, Mulhouse
Оцетът Мелфор, създаден през 1922 г., е подправка, изработена на основата на алкохолен оцет, мед и запарка от билки. Така, оцетът, чийто цвят е кехлибарен, произлиза от разреден захарен алкохол, който е променен чрез оцетна ферментация, филтриран и отново разреден с вода. Той ще подчертае ястията с нежност. Оцетът Мелфор оригинал е наличен в бутилки от 50 и 100cl. Гамата се предлага в други версии, включително Мелфор Коте Подправки, Мелфор Коте Юг, Мелфор Специални консерви и Мелфор Коте балсамов.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play